Review: cel mai bun kit pentru manichiura frantuzeasca, Butterfly


   Cred ca manichiura french este cea mai indragita alegere pe care femeile o fac atunci cand vine vorba de unghii, alaturi de clasica oja rosie. Desi originea denumirii sale nu a fost inca clarificata (unii spun ca ar fi luat nastere in Franta la inceputulsecolului XX, in timp ce altii sustin ca numele acestei manichiuri nu are nicio treaba cu originea sa, iar alegerea numelui a fost facuta doar pentru a suna chic,sofisticat), french-ul se bucura si in ziua de azi de mare popularitate si, drept dovada, pe piata se gasesc sute de kituri pentru realizarea acestei manichiuri simple, dar de efect.

   De-a lungul timpului am incercat produse pentru manichiura frantuzeasca de la: Avon, Yves Rocher, Manhattan, S-he (DM). Uneori chiar mi-am creat eu propriul kit, dintr-o oja alba,mata si un lac nude, semi-transparent. Benzi (tipsuri) mi-am cumparat dela Avon si S-he, asta pana sa descopar benzile no-name, bune si ieftine (3 lei-60 buc.)

Trecand pe la magazinul meu preferat de lacuri de unghii, m-am pus sa caut un lac alb mat, gandind-ma ca am acasa unul nude cu care sa il combin. Dar am zarit intr-o vitrina mai multe kituri pentru manichiura french, printre care si cel de la Butterfly, vesel colorat! Nu stiam ca are si benzi in interior, asa ca mi-am luat unele separat:


   Referitor la benzile din kit (20buc.), sunt mai groase decat cele cumparate separat si nici nu se fixeaza la fel de bine. Eu vi le recomand pe cele din partea dreapta, pentru ca sunt foarte subtiri si stau bine lipite.
   Totusi,pentru manichiura pe care o voi prezenta am ales ca folosesc tipsurile gasite in cutie,desi erau putin mototolite (recunosc ca eu le-am indoit, atunci cand am scotocit prin cutiuta).

   In cutia inflorata veti gasi urmatoarele lucruri:

-lac alb mat, 6 ml;
-lac roz foarte pal, 6 ml;
-lac transparent lucios,6 ml;
-benzi pentru french (20 buc.).

Dupa 2 straturi de lac roz si unul de top lucios, unghiile mele aratau asa:



   Rezultatul a fost mult mai bun decat cel obtinut cu oricare alta trusa de manichiura frantuzeasca incercata. Lacul alb mat este perfect opac si se usuca rapid. Lacul roz confera unghiei un aspect siliconat, asemanator gelului pentru unghii,iar cel transparent confera un luciu aparte si se intareste rapid.
   Cel mai mult am apreciat faptul ca lacul roz a acoperit perfect unghiile mele foarte ingalbenite, dar se vedea foarte natural,ca si cum as fi aplicat doar un strat de lac transparent.


   In poza de mai sus puteti observa diferenta dintre unghia ingalbenita (de căpcăun) si cea vopsita cu ajutorul kitului.Se poate observa ca dunga alba nu a iesit chiar perfecta, dar dara viitoare voi utiliza benzile cumparate individual.

   Rezistenta ojelor este foarte buna: 3 zile in stare perfecta. In acest timp am facut baie de doua ori,am gatit si am spalat manual cateva haine. Ma asteptam ca dupa spalat sa inceapa sa se desprinda oja de la varfuri, dar acest lucru nu s-a intamplat. Dupa 3 zilea oja a inceput sa sara putin la varfuri si unghiile arata astfel:


   Cred ca daca mai aplic un strat de top-coat le mai pot purta cateva zile, pentru ca nu arata chiar atat de tragic.
   Un alt aspect pe care il apreciez este faptul ca sticlutele sunt foarte simpatice si nu arata atat de ieftin pe cat le-ar impune pretul. Că tot a venit vorba despre pret,un kit costa 6 lei! Este cel mai ieftin si bun produs pe care l-am incercat pana in ziua de astazi. Amabalajul arata foarte bine, mirosul ojelor nu este foarte puternic, rezistenta lor este excelenta si rezultatul obtinut m-a multumit pe deplin.

  Pe viitor voi alege sa mai testez cosmetice marca Butterfly, pentru ca nu intotdeauna pretul stabileste calitatea produsului. Sa nu uitam ca si cosmeticele ELF sunt foarte ieftine ( in Romania preturile sunt duble fata de SUA si tot sunt mici in comparatie cu alte firme) si sunt foarte populare!Nu toate sunt grozave, dar exista si produse de o calitate buna. Cine stie, poate pe viitor vom mai descoperi alte branduri similare!


Comentarii

Diana Tudor a spus…
As fi vrut sa vad si cum arata sticlutele pentru ca ai zis ca sunt simpatice. Imi place foarte mult cand cineva descopera ceva foarte bun si foarte ieftin, asa ca multumim pentru pont, o sa le caut si eu :*
Cherry Queen a spus…
arata foarte bine manichiura ta... o sa caut si eu acest kit la mine in oras... pare super :)

xoxo
D.
Oanna Maria a spus…
De unde l-ai cumparat:D?
Toma Aurora a spus…
Diana, sticlutele le poti vedea in primele doua poze. Sunt cele cu fluturasi si capac alb. Pupici!
Toma Aurora a spus…
Sper sa il gasesti. Este un set excelent!
Toma Aurora a spus…
Dintr-un magazinel de cartier, unde se vand oje flormar, cosbell, rimmel, kallos. Cred ca se gaseste doar in aceste magazine, cu produse mai ieftine.
Gina Cristiana a spus…
Nu mi-am mai facut manechiura french de o groaza de timp si asta pentru ca nu rezista oja pe unghii si pierdeam timp cu aplicarea ei. Am mai auzit de aceasta firma insa nu imi dau seama de unde..cred ca am avut ceva de la ei :)
pupici
Catallina a spus…
Arata foarte bine!
Enchanted Ana a spus…
Eu am vazut fond de ten Butterfly.Acum sa inspectez ingredientele ca era la 4 lei si nu am mari asteptari...
Descude a spus…
Imi place foarte tare si eu foarte des port manichiura french,insa nu stiu unde as putea gasi produsele Butterfly,voi cauta prin magazine de cartier,dar slabe sanse.
ancuvonc a spus…
ce au pățit unghiile tale de sunt așa îngălbenite?
Toma Aurora a spus…
De la ojelefoarte colorate mi sepateaza, mai ales ca nu aplic mereu baza. Probabil si din cauza ca exista saptamaniin care imi fac unghiile zilnic si probabil acest lucru le terorizeaza.
Daca nu aplic nimicpe unghii 2-3 saptamani dispar acele pete. Am vazut ca exista si tratamente pentru unghiile ingalbenite, dar inca nu mi-am cumparat.
Toma Aurora a spus…
Descude, trebuie sa gasesti pe undeva. Ei au si multe produse de machiaj si unde sunt fardurile probabil se gasesc si kiturile pentru french. :D
Toma Aurora a spus…
Ana, eu am facut la 6 lei fondul de ten :D M-a batut gandul sa il iau,mai ales ca nu aveam ce pierde. Cat despre lista de ingrediente probabil e asemanatoare cu cea a fondurilor de ten Farmasi,Flormar (care aveau preturi mici acum 3-4 ani,crescute intre timp).
Toma Aurora a spus…
Gina, nici mie nu imi rezista mai mult de o zi in mod normal.Se desprinde foarte repede la varfuri!
Alexandra a spus…
Arata fooarte bine.Eu am un set de manichiura french de la Midie si este bunicel.
P.S. ti-am pus blogul la mine in blogroll:*
Ela a spus…
Foarte interesant!Chiar o sa caut si eu si sper sa gasesc acest kit.
Ce ma bucur cand descopar produse ieftine si bune!

Te pup!
Sandra a spus…
Arata foarte bine nuantele. Voi cauta setul. Incerca sa pilesti unghiile mai uniform si french-ul va arata mult mai classy. pupic!