Un fresh pentru garderobă de la Fashion House, vă rog!


    În copilărie obișnuiam să ne schimbăm hainele o dată cu fiecare Sărbătoare Pascală. Mergeam împreună cu mamele noastre și ne alegeam rochițe de prințese și pantofiori de lac, cu funde și pietricele sclipitoare. Treptat, acea reînnoire a hainelor s-a cosmopolizat si zilele premergătoare Paștelui au fost înlocuite de saptămânile de reduceri generoase din marile centre comerciale.

    Multe dintre noi își pregătesc din timp un buget pentru ofertele bogate din fiecare iarnă și vară și astfel își permit să achiziționeze mai multe articole vestimentare și să își satisfacă mai multe capricii (si de data aceasta satisfacția nu mai este proporțională cu suma cheltuită, sîc!).

      Fashion House Outlet Centre ne întampină zilnic cu reduceri consistente, indiferent de perioada anului în care ne aflăm. Nu mai trebuie să așteptăm sfarșitul de iarnă pentru a ne cumpăra paltonul mult visat sau jumatatea lunii iulie pentru a ne întoarce acasă cu rochii brodate și costume de baie dichisite. Mai mult, la sfârșitul fiecarui sezon, reducerilor deja existente li se aplică un discount suplimentar. Până la sfarșitul lunii august prețurile vor fi reduse cu pana la 90%, iar eu mi-am permis sa vă prezint cateva dintre cele mai frumoase lucruri întrezărite în aceasta locație foarte plăcut amenajată, cu magazine cochete și terase discrete.

  
    Există, în modă, cateva lucruri care nu vor ieși niciodată din tendințe: dantela, broderiile, taioarele cu croi masculin, cămășile. Hainele dantelate au cunoscut un avânt nemaîntâlnit in ultimul deceniu si nu a durat mult până s-a făcut tranzitia de la dantela clasică, alb-ivoire, la cea colorată în nuante pastel. Pantalonii scurti Aqua de la BSB (preț vechi: 266lei, preț nou:53 lei) pot reprezenta o piesă de rezistență pentru acest sfarșit de sezon. Asortați la o ținută simplă, alături de o cămașă fină, brodată și espadrile bej, ei pot oferi acea pată de culoare necesară fiecarei tinute de zi,fără a exagera și a cădea în ridicol.


    Am făcut un exercițiu de imaginație și am asortat pantalonii dantelați cu această bluză albă, cu broderie, motive florale si o terminație sub forma unui șirag de ciucurasi , de la BSB (preț vechi:312lei, preț nou:62 lei).  Puteți opta pentru mai multe variante asemanatoare, de la fustele lejere din pânză topită până la rochiile maxi cu aspect câmpenesc.


    O rochie înflorată, cu imprimeu trandafiriu m-a atras în magazinul Mango (preț vechi: 266lei, preț nou:45 lei). Bretelele groase le mascheaza perfect pe cele ale lenjeriei intime, iar lungimea medie si croiala amplă din partea de jos o fac perfectă chiar pentru plimbarile cu bicicleta. Zona de sus, concepută sub forma unui corset avantajeaza femeile cu un bust nu foarte generos, nefiind foarte decoltată si creând o iluzie optică de piept mai plin.



    Cu rochiile înflorate,foarte bine se potrivește aceasta pereche de ghete cu platformă, de la Mango (preț vechi:339, preț nou:70 lei). Modelul este foarte comod, iar combinatia de nuante : bej si camel, îi confera un aer rustic. Marele avantaj al ghetelor subțiri este faptul ca pot fi purtate de la începutul primăverii până la finalul toamnei. Asortate la rochii,fuste cu pliuri sau pantaloni capri, sunt foarte versatile și alungesc frumos piciorul.



    Pentru femeile care preferă modelele mai elegante, dar comode în același timp, cu toc mediu, pantofii BSB pot reprezenta o variantă chic si foarte accesibilă (preț vechi: 210lei, preț nou: 49 lei). Fie că alegeți nuanțele calde de caramel, sau pe cele vesele ale fructelor de pădure, alegerea va fi oricum una delicioasă!




    Consider că fiecare femeie trebuie să aiba în șifonier măcar un singur obiect vestimentar de culoare roz, fucshia pentru cele mai îndraznețe sau un trandafiriu prăfuit pentru iubitoarele de culori cuminți. Eu am facut o selecție în care am inclus un sacou cambrat Mango (59 lei), o fusta de dantelă Mnago (34 lei), o geantă Leather Point (90lei) și o pereche de sandale vesele, într-o nuanță pink neon (50 lei).


    Foarte multe modele de genți și încalțăminte am admirat la Benvenutti, iar prețurile porneau de la 17 lei pentru sandale și pantofi și de la 29 de lei pentru portofele, clutch-uri și posete fel de fel. Personal, fiind adepta platformelor, am fost atrasă de această pereche de sandale bleu, cu detaliu sub formă de fundă.



    Pantofii neon de la Guy Laroche se prezentau în două variante: luciosi și velur (piele intoarsa). Galbeni, roz sau albastru roial, beneficiau de o extra reducere de 20% din prețul de outlet (preț vechi:445 lei, preț nou: 219 lei). Mie cei framboise mi-au intrat la inima, având nu doar o culoare varatică ci și un format frumos, cu toc gros.




    Chiar daca locul de munca ne impune un cod vestimentar strict sau dacă preferăm hainele cat mai discret colorate, ne putem înveseli ținuta apelând la accesorii. În variante maxi, animal print, vesel colorate, snake look sau beadwork, pe toate le-am găsit la Mango. Cerceii erau reduși de la 79 de lei, la doar 19 lei, iar brățările puteau fi achizitionate cu sume cuprinse între 9 și 25 de lei, majoritatea fiind reduse cu peste 80 de procente.  Preferatele mele au fost brățările-cătușă decorate cu margele albe si bej, din lemn (preț vechi: 119 lei, preț nou: 25 lei).





    Unul dintre cele mai atractive magazine, cu cele mai mari reduceri, mi s-a părut Jolidon. Modelele feerice din prima fotografie costau doar 17 lei, iar rochiile de noapte liliachii îți promiteau că te vor transforma într-o printesă nocturnă veritabilă. Sutienele mentolate și lenjeria înflorată costau până în 30 de lei si erau disponibile în toata gama de măsuri. Cateva corsete și bustiere brodate mi-au atras atenția, unele dintre ele fiind perfecte pentru a fi purtate pe sub bluze ușoare,semi-transparente.

   Pentru costume de baie si dresuri, magazinul Gatta vă întâmpină cu prețuri din cele mai tentante: de la 7 lei pentru dresuri si 49 de lei pentru costume de baie. Fetele de la casa mi-au dat și un extra-tip, anunțăndu-mă că de săptamâna viitoare Fashion House va lansa o noua serie de reduceri, ultima din acest sezon. Așadar, aveti timp suficient pana pe 30 august sa vă alegeti haine, pantofi, lenjerie intimă și accesorii, la prețuri foarte convenabile. Mai multe fotografii puteti vizualiza pe pagina mea de Facebook.

Eu m-am răsfățat suficient plimbându-ma printre rafturile cu poșete colorate, rochii feminine, pantofi îndrăzneți și bijuterioare efervescente și de aceea vă invit la o călătorie de poveste prin magazinele din Fashion House. Va fi un răgaz răcoros, binemeritat după aceste săptămâni caniculare și o ocazie perfecta pentru  împrospatarea  garderobei personale.



Articolul participa la concursul Clearance Hunt organizat de Fashion House.




Comentarii

M and M a spus…
Tu nu te.ai ales cu nimic :(?
Te astept pe noul blog.

S.S
Diana Tudor a spus…
De cand am inceput sa te citesc mi-a placut foarte mult felul in care scrii, dar acum mi-a placut in mod special. Poti face niste reclame extraordinare ;))
Gina Cristiana a spus…
Foarte frumos articolul. Mi se pare cel mai interesant dintre toate citite pana acum despre reducerile de la Fashion House. Am fost de multe ori acolo si este cel mai dragut loc de pentru cumparaturi :)
Chiar mi se par super preturile de la Jolidon.
Pacat insa ca eu pot ajunge acolo dupa 1 septembrie cand nu voi mai gasi mare lucru.
pupici
Simona Tucu a spus…
Foarte frumos articolul, Aurora, sa ai bafta sa castigi macar unul dintre cele trei premii! :)
Pupici!
Alina a spus…
Aurora, iti spun sincer ca as merge pe acolo cu tine, sa ma ajuti sa-mi schimb putin stilul vestimentar :)))
Toma Aurora a spus…
Imediat te adaug in lista cu numele nou.Am observat ca ti-ai facut casuta noua, dar nu am avut timp sa te vizitez. Te pup! :*
Toma Aurora a spus…
Diana, iti multumesc!
Mi-ar face mare placere sa scriu mai des articole de publicitate, chiar si gratuit (am si facut pentru un site de haine, dealtfel).Te pup!
Toma Aurora a spus…
Gina, sa stii ca nu ma asteptam sa fie atat de mari reducerile. Nu demult am dat o tura si prin mall-uri, dar nici macar la reducere multe haine nu erau accesibile. Cel putin la Mango, abia daca erau reduse unele lucruri cu 50%.
Te pup si iti multumesc pentru complimente!
Toma Aurora a spus…
Merci, Simo! Te pup!
Toma Aurora a spus…
Alina, as merge cu mare placere daca am avea ocazia sa ne intalnim. Am putea sa servim si o super-inghetata intre doua reprize de cumparturi! :D
Alina a spus…
Ar fi foarte fain, dar deocamdata sunt la mare departare de tine... Dar niciodata sa nu spunem niciodata :)
Fuchsia a spus…
Foarte frumos ai scris!
Nu ti-ai cumparat nimic?
fashion doctor a spus…
Aurora,vreau sa ti spun ca esti o fata foarte,foarte simpatica!!!!
Criss a spus…
Super faini pantalonii scurti, mi s-ar potrivi in totalitate si culoarea si modelul, poate reusesc si eu sa mi-i cumpar :P Pacat ca in Timisoara nu mai exista BSB pentru ca au haine si pantofi superbi. te pup
Miuri a spus…
Ce frumoasa esti, Aurora!! :)
Adina Aruştei a spus…
Cum adica sutiene mentolate? :)
Ar trebui sa dau si eu o fuga.. desi e asa departe :(
Georgiana a spus…
Aurora, ai scris minunat! Absolut minunat si sunt convinsa ca vei castiga unul dintre premii, nici nu concep altfel :)
Si asa cum ti-a scris si Alina mai sus, as vrea tare mult sa merg cu tine candva la cumparaturi :)
Toma Aurora a spus…
Fuchsia, nu am luat nimic pentru ca nu mai aveam suficienti bani la mine. Am trecut pe la outlet in urma intalnirii cu o prietena si desi programasem aceasta vizitanu ma gandeam ca voi ajunge sigur. Dar oricum saptamana viitoare voi trece sigur sa imi refac colectia de dresuri si sa imi iau un sacou.
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Multumesc, doamna Stella! Va imbratisez!
Toma Aurora a spus…
Criss, da, foarte frumosi sunt acei pantalonasi. Si materialul era deosebit, asemanator dantelei de bumbac (cred ca era chiar dantela de bumbac, de fapt).Iar culoarea: minunata!
Toma Aurora a spus…
Miuri, toate suntem frumoase!:D Iti multumesc, oricum, pentru compliment si te pup :*
Toma Aurora a spus…
:)) Ma refeream la culoarea lor, verde-menta. Am facut un mic artificiu. Ar fi fost perfecte daca ar fi fost cu adevarat mentolate. Ne mai racoream si noi pe caldurile astea :D
Toma Aurora a spus…
Georgiana, multumesc. Depinde de juriu ce decizie va lua, dar mie mi-a facut placere sa scriu aceasta postare. As mai face-o si pe viitor, pentru mai multe magazine. Partea cea mai proasta este aceea ca nu prea te lasa nimeni sa faci fotografii in magazine (doar in cabinele de proba, dar acolo de obicei lumina e foarte slaba). :(

Te pup si iti multumesc inca o data pentru sustinere!
Toma Aurora a spus…
Da, distanta ne omoara.
Dar ar fi interesant sa ne vedem, mai ales ca nu ai mai vizitat Bucurestiul de multa vreme. Mie mi se pare ca s-a mai schimbat in ultimii 4-5 ani (in bine) fata de cum se prezenta cand am inceput eu facultatea. Oricum, nici macar asa nu a devenit orasul in care mi-as dori sa locuiesc, dar s-a modernizat treptat.
Maria a spus…
Reducerile la Jolidon sunt in toate magazinele ?
Toma Aurora a spus…
Maria, sunt valabile doar pentru Fashion House.
In general nu am vazut preturi atat de bune la Jolidon, nici chiar in ultimele zile de reduceri.
Eu nu am fotografiat chiar tot, dar existau si articole mai ieftine...cam de la 7 lei porneau preturile si se opreau la 45. Cele mai scumpe erau corsetele si sutienele brodate (30-45 lei).
All that beauty a spus…
Sunt foarte drăguțe articolele vestimentare pe care le-ai surprins în fotografii! Îmi plac mult pantofii, sunt potriviți pentru toamna ce stă să vină, ca să nu mai vorbim de preț... xo
Ela a spus…
Ce articole vestimentare dragute ai fotografiat!

Am observat si eu ca peste tot sunt reduceri iar asta-i perfect pentru cei cu buget limitat!

Te pup,frumoaso!
Toma Aurora a spus…
Simona, sunt foarte avantajosi ca pret si sunt si usor de accsorizat. Mie acestia mi-au placut cel mai mult din tot ce am vazut, alaturi de ghetutele de la Mango. Pup!
Toma Aurora a spus…
Merci, Ela!
Daaaaaaaa, pana la sfarsitul lui august sa ne tot bucuram de reduceri. Atat la haine cat si la cosmetice :D
Multi pupici!
ilda76 a spus…
Aurora, in prima poza semeni foarte mult cu Oana Cuzino...Am intalnit-o in realitate, am si stat la povesti la o cafea (mi-ai amintit o istorie draga: castigasem la revista CSID un voucher in valoare de 500 euro si am facut shopping in Debenhams; prin 2005 se intampla!)...
M-ai omorat cu reducerile, cu produsele frumoase, tare mult as vrea!!!
Toma Aurora a spus…
Ilda,multumesc pentru compliment, dar nu mi se pare ca semanam decat la par :D
Ce super-premiu ai castigat, cred ca ai fost foarte entuziasmata la vremea respectiva!Plus ca ai avut sansa sa o intalnesti pe Oana, care mai mult ca sigur este o persoana deosebita.Mi se pare foarte calda si zambitoare si mereu ma binedispune rubrica ei CSID de la pro tv. :D