Primele mele produse Sleek (fotografii+impresii)


Saptamana trecuta am fost contactata de cei de la Makeup Shop, pentru a testa doua dintre produsele Sleek comercializate pe site, la alegere. Pentru ca nu mi-am achizitionat de multa vreme un fard de obraz  am zis ca este sansa sa optez pentru un produs din aceasta categorie. Si am ales iluminatorul Glo Peach Shimmer, pentru fata, gat si decolteu. Alaturi de el, am optat pentru o trusa in culori indraznete, culori pe care in mod normal nu le am in trusa si nici nu obisnuiesc sa le folosesc. Inca mai am nevoie de mult exercitiu la combinarea nuantelor pe pleoape, dar prin casa imi permit sa experimentez. :D


Iluminatorul Glo Peach Shimmer a venit ambalat in tipla transpatenta, caracteristica fardurilor de tip tester. In mod normal, el este incorporat intr-o cutiuta neagra, eleganta. Este alcatuit din 5 nuante stralucitoare, cu irizatii aurii discrete. Pentru a-l folosi este suficiet sa trecem o singura data pensula peste toate cele 5 nuante. Se amesteca frumos pe piele, este discret si poate fi folosit pe tot tenul, nu doar pe pometi.  Eu l-am folosit si pe decolteu si arata foarte frumos, nu foarte sclipicios, iar particulele stralucitoare sunt atat de fine incat nu pot fi detectate decat de un ochi iscusit in arta machiajului.



Ca si consistenta, acest iluminator nu este deloc prafos si cred ca este destul de trainic in timp. Mi se pare asemanator quad-ului ELF Studio, doar ca este mai putin stralucitor pe piele. Il puteti cumpara de aici, la pretul de 40 de lei/8.2 grame. Este un produs de calitate, pe care il recomand cu placere! Pielea capata o stralucire sanatoasa dupa ce este aplicat si majoritatea nuantelor pot fi folosite cu succes si pe post de fard de pleoape.


Trusa, in schimb nu m-a impresionat la fel de mult. Culorile sunt intradevar fabuloase, vibrante, pline de energie si prospetime, dar multe dintre ele sunt prafoase si nu foarte pigmentate. Cele metalizate sunt mai intense si se aplica mai usor, in timp ce fardurile mate sunt greu de observat, chiar si peste primer.
In fotografia de mai jos am surprins modul in care se vad culorile, aplicate peste o baza pentru fardul de pleoape:


Culorile sunt incercate in ordinea asezarii in paleta, incepand cu nuanta crem de pe prima coloana din stanga si terminad cu cea bordeaux de pe coloana din partea dreapta. Se poate observa ca unele sunt putin mai sterse decat sunt pastilele de fard iar pe unele trebuie sa recunosc ca le-am aplicat in 2-3 straturi, pentru a le surprinde in fotografie.

Paletele Sleek sunt disponibile intr-o varietate de nuante, pornind de la tonurile neutre, pamantii, pana la cele mai efervescente combinatii, inspirate parca de o vacanta la tropice. Eu am ales pentru testare paleta Monaco, pe care o puteti cumpara de aici, la pretul de 36 lei.


Comentarii

Raluca a spus…
cat de frumos este iluminatorul! Ador culorile acelea bronzante!

Si trusa are culori frumoase insa eu nu prea ma dau in vant dupa farduri...nu prea folosesc!
Te-am pupat!
Criss a spus…
Super faine. Am primit si eu cadou de ziua mea o paleta Sleek Original si sunt foarte incantata de ea. Tot prima e si la mine. Sper sa mai imi iau si restul :P Sa le folosesti cu placere. Te pup :*
E foarte frumos iluminatorul, si eu am pus ochii pe el de mai multa vreme, dar ma abtin cu succes deocamdata. :)
Cat despre fardurile sleek, sa nu te descurajeze trusa aceasta, eu am Storm si sunt foarte pigmentate. Intr-adevar, in Storm sunt mai mult farduri sidefate, metalizate.
Fuchsia a spus…
Ce primer folosesti? :)
Fuchsia a spus…
a, si inca ceva, te rog sa imi zici, daca fac o comanda de pe makeup shop, se plateste online sau in sistem ramburs? (ma tenteaza si pe mine cate ceva de acolo)
mersi
Iluminatorul arata supeeer :X
Adina Aruştei a spus…
Mda, nici eu nu sunt extrem de incantata de Sleekuri. Mi le-am luat cand toata lumea le lauda.. si rau am facut :)
Anonim a spus…
Am si eu aceasta paleta si sunt foarte incantata de ea. Mie din contra, mi se par toate culorile foarte pigmentate, chiar si cele mate...
Super frumoase produsele! iar paleta Monaco, dupa parerea mea are cele mai frumoase culori dintre toate paletutele Sleek. Dupa Oh so special:DImbratisari!:)
Daniella a spus…
sa le folosesti cu placere :)
Simona Tucu a spus…
Si pe mine m-a tentat iluminatorul, dar mai mult blush-ul Rose Gold, de care sunt tare incantata. Intr-adevar fardurile mate nu sunt la fel de pigmentate ca cele sidefate, insa mie mi se pare ca se descurca de minune.
Sa le foloseti cu placere! :)
Toma Aurora a spus…
Raluca, nici eu nu prea folosesc fard de pleoape. Nu ma pricep prea bine la aplicarea lui si de obicei folosesc un blush sau un bronzer in locul lui. Mi se par mai usor de uniformizat pe pleoape si arata natural.
Te pup si eu!
Toma Aurora a spus…
Criss, ma bucur sa aud ca trusa ta este incantatoare. Si eu am mai pus ochii pe cateva, in culori neutre.:*
Toma Aurora a spus…
Ruxandra, atunci nu ma voi lasa descurajata. Cred ca nuantele viu colorate sunt mai putin pigmentate decat cele neutre (cum este cazul lui Storm). Si trusele acelea foarte colorate, cu 120 de culori, am inteles ca nu sunt tocmai vibrante pe piele.
Pupici!
Toma Aurora a spus…
De la ELF essential, cel clasic:D
Toma Aurora a spus…
Plata cu numerar se face in lei, integral la ridicarea produselor de la sediul Makeup ShopPlata, in sistem ramburs in momentul ridicarii coletului de la oficiul postal sau in momentul predarii acestuia de catre curier.Plata prin virament in contul bancar deschis la Banca Romaneasca.

Te pup :*
Toma Aurora a spus…
Da, este incantator :D Foarte mult imi place cum se vede pe piele.Pup!
Toma Aurora a spus…
Tin minte ca a fost o adevarata frenezie cu trusele Sleek in urma cu cateva luni. De aceea am ales sa iau si eu o palete spre testare, sa ma conving de calitatile sale.
Descude a spus…
Eu inca nu detin inca niciun produs de la Sleek,probabil am ramas singura:)
Dupa ce mai termin din farduri,imi voi comanda si eu o paletuta,dar cred ca nu voi fi atat de indrazneata ca tine ca si culori,insa nu pot sa nu remarc culorile vibrante ce le detine paleta ta.
Alina a spus…
iluminatorul acela arata chiar foarte bine.
eu nu am cazut in tentatia cu sleek, pentru ca m-am ars cu Nyx-urile, care mie mi se par odioase (ma refer la round lipstick), asa ca nu mai am chef de experimente soldate cu esecuri.
Alice wonders a spus…
Stiam eu c-o sa iti placa iluminatorul!
Andreea Sotea a spus…
Foarte frumoasa paleta. Sper sa mi-o iau si eu curand, caci de mult spun. Cred ca e una din cele mai faine, din toate paletele Sleek.
Iluminatorul arata si el foarte bine.
Sa le folosesti cu drag si sanatoasa.
Georgiana a spus…
Iluminatorul arata foarte, foarte bine!
Eu am o singura trusa Sleek, Oh So Special, mi se pare buna dar sincer nu as mai lua altele, mie imi plac nuantele potolite si toate celelalte palete sunt cam "turbate" pentru mine :)
Monique a spus…
Pfui ce bine ca nu sunt singura care nu este fana declarata Sleek. Am si eu 3 palete si sincer le folosesc foarte rar.
Storm e ceva mai pigmenatata , dar nu cu mult.
Eu am 2 iluminatoare in acest moment: MAC Soft& Gentle si Mememe Moonbeam si le iubesc pe amandoua la fel de mult!
Ela a spus…
Iluminatorul este foarte fain!Cu siguranta m-as da tot timpul cu el,mai ales vara.

Te pup!
Nicoleta Rtr a spus…
Și eu am aceeași paletă de la Sleek și este cea mai utilizată din trusa mea, sunt foarte mulțumită de ea. Îmi plac cel mai mult culorile sidefate pentru că sunt cremoase și se aplică frumos, însă și cele mate sunt ok pentru că sunt foarte pigmentate. Ce-i drept culorile închise le aplic în cantități mici de frică să nu mă mânjesc toată și pe pleoapele mele sunt rezistente și fără primer, însă aici depinde de fiecare. Când nu aveam chef sa port machiaj colorat, aplicam prima nuanta deschisă în colțul intern și maroniul în pliu și păream fresh și aranjată. Eu zic că te poți îndrăgosti ușor de paleta asta, fiind versatilă, culorile cremoase le poți utiliza cu o pensulă subțire, ca eyeliner. Ar fi foarte drăguț dacă ai posta un machiaj cu această paletă să îmi dai idei, și chiar dacă spui că nu prea te pricepi, eu zic că o să iasă ceva frumos :) Eu tocmai mi-am dat comandă și de cea Original. Iluminatorul arată divin. Să le folosești sănătoasă!