Review: Deodorant cu lamaie verde Yves Rocher


Acest deodorant este aproape gol. L-am folosit foarte des de cand l-am cumparat, in zilele mai putin calduroase. Pentru momentele solicitante am apelat la deodorantul Rexona, pentru ca mi s-a parut mai eficient si m-am putut baza pe el indiferent de situatie.

Din introducere v-ati dat deja seama ca nu sunt foarte multumita de acest deodorant cu bila Yves Rocher. Pentru zilele mai friguroase poate ar fi excelent, dar aroma sa (lamaie verde) m-a facut sa il clasez in categoria produselor concepute pentru vara.

Are un miros discret, foarte fresh si promite o protectie de 24 de ore impotriva transpiratiei si mirosului neplacut. In cazul meu, aceasta protectie nu dureaza mai mult de 6-8 ore, intr-o zi obisnuita. Spre deosebire de varianta cu bumbac, acesta de fata mi se pare mai slaba calitativ.

O sa incerc pe viitor si alte variante ale deodorantelor YR deoarece acestea, spre deosebire de multe din comert, nu imi produc arsuri in zona subratului. Aceste arsuri le-am simtit prima oara acum cateva luni, dupa ce am consumat un tub de Addidas. Apoi am incercat ,de la aceeasi firma, varianta Sensitive, dar arsurile continuau sa apara dupa cca 30 de minute de la aplicare. Din acel moment am inceput sa evit antiperspirantele cu bila, dar ulterior am reinceput sa le folosesc pe cele de la Yves Rocher. Mi se par mai delicate cu pielea, mai putin parfumate. Nu sunt 100% naturale, contin si ele aluminiu, dar probabil au mai putine ingrediente iritante sau cantitati mai mici de parfum.


Am observat pe Iherb multe variante de produse deodorante realizate doar din ingrediente naturale.Eu nu sunt tocmai adepta produselor bio, dar in cazul antiperspirantului as incerca si o varianta naturala. In urma cu ceva vreme imi aparuse un nodul la sanul drept, dar a disparut intre timp. Din cate am citit,aluminiul din deodorante are efecte nefaste pentru nodulii necancerosi (beningni) si poate duce la aparitia cancerului la san. Am citit pareri pozitive legate de deodorantele Desert Essence, iar pretul lor este accesibil tuturor (2 dolari). Voi le-ati incercat deja? Vi s-au parut eficiente?


Comentarii

Anonim a spus…
Buna
Iti recomand sa incerci (daca nu ai si testat deja), deodorantul Aloe Ever-Shield, de la Forever Living Products.
Se gaseste la distribuitorii Forever Living. Nu contine aluminiu, este bland cu pielea, are un parfum discret.
Irina a spus…
Mitchum (cred ca am scris corect) daca folosesti ,nu mai iti sta gandul la transpiratie.
Era o vreme cand ma infiora gandul de pete la subrat pe haine ,acum ma dau cu Mitchum si nu imi mai fac griji deloc.
Pupicei.
Te bag in blogroll ,ma enerveaza ca trebuie sa te caut pe la toti prin lista ca sa te citesc.
Toma Aurora a spus…
Multumesc pentru recomandare!
Toma Aurora a spus…
Da, de cand caut Mitchum.
Recent am aflat ca se gaseste si in Kaufland si exista acest supermarket si la mine in judet. Poate am noroc si il gasesc.
Te-am aadaaugat si eu in lista de bloguri urmarite! :D
Blue Lady a spus…
l-am avut zilele trecute mi s-a terminat..vreau sa imi iau acum cu bumbac
ilda76 a spus…
Pe mine nu ma protejeaza mai deloc cel cu bumbac...Pe acesta nu l-am incercat si nici dintre cele cu ingrediente bio!
Raman fidela roll-on-ului Iwostin...