Wishlist de iunie


Cand am mirosit pentru prima data parfumul Candy de la Prada am zis ca este clar genul meu de parfum, dar rapid am uitat de el, fiind fermecata de Vanille Noir de la Yves Rocher. Acum l-am redescoperit din nou, tot datorita paginii parfumate din revista The One (un numar de ianuarie/februarie din cate retin).Am zis ca sigur trebuie sa il am, chiar daca este vara si voi lesina din cauza mirosului sau ultra-caramelizat! Mi-l doresc foarte tare si sper sa nu ma dezamageasca cand il voi avea in versiunea normala. Eu nu l-am testat dect mirosind esantionul lipit de pagina revistei, dar ma gandesc ca nu are cum sa difere foarte tare de  parfumul din sticluta.


Vara aceasta vreau neaparat platforme albe cu flori rosii, de preferat maci. Am vazut intr-un magazin online un model asemator si nu o sa ma las pana nu ii voi avea. Cei din fotografie, de la YSL, sunt evident prea scumpi (si prea inalti, as zice) pentru bugetul meu. Nici daca as avea o caruta de bani nu cred ca i-as cumpara, dar nu m-as supara sa ii primesc vreodata cadou :D

Tare grozave mi s-au parut platformele acestea de pe Asos. Costa in jur de 40 de lire si pana la urma cred ca vor fi (si) ale mele. Nu stiu sigur daca luna aceasta, dar pana la toamna vreau sa ii inhat de pe site. Mi se pare foarte confortabila talpa, sub forma unei platforme usor inclinate.
 Ati observat ca se poarta tractorasii acestia, cu platforma uniforma? Mie mi se par foarte simpatici si de mare ajutor pentru fetele foarte scurte. Cred ca sunt la fel de comozi precum balerinii si am observat si modele sport, pentru fetele care prefera tenesii. Mi-a placut acest model de pe Oasap, dar si pe Asos am zarit foarte multe variante, in culori pastelate sau in combinatii tipatoare, foarte indraznete.
                                                                       Persun

Un blazer pastelat mi-ar fi de mare folos. Cred ca l-as purta zilnic, in toate variantele posibile. Cel din fotografie imi place la nebunie si cred ca este un model usor de gasit prin magazine. Parca sau sa-l vad pe undeva, dar nu stiu unde.

Voi ce va doriti in aceasta prima luna de vara? Sau veti incepe de pe acum sa faceti economii pentru reducerile din iulie-august?

Comentarii

ilda76 a spus…
M-a cucerit la prima vedere blazerul acela!Ohh...
Si platformele cu maci ma fac sa visez...
Despre Candy, de la Prada, ma fac ca nu vreau sa stiu cum miroase!:))
Pupicei!
Iti doresc sa se concretizeze toate dorintele aflate pe lista lunii iunie si sa impartasesti cu noi bucuria aceasta!:)
Kandia a spus…
Poate iti plac platformele cu flori de la Miniprix , https://www.miniprix.ro/produs/95886/pantofi-dama-incaltaminte/ , desi par a fi trandafiri, nu maci...
Blazerul e superb! Multa bafta sa bifezi toti itemii de pe lista ;)
Toma Aurora a spus…
Kandia, de aceia vorbeam. I-am comandat pe cei albi, cu flori rosii (trandafiro-maci :)) si am gasit chiar si o bluza cu maci pe site. Multumesctotusi pentru faptul ca te-ai gandit la mine si mi-ai pus link-ul respectiv. :D
Toma Aurora a spus…
Ilda si pe mine m-a fermecat, dar are un pret foarte mare (fotografia e luata de pe polyvore). Spre sa gasesc ceva asemanator, la un pret mai mic.
Multumesc mult si sper sa reusesc sa imi indeplinesc lista de dorinte, daca nu luna acesata, macar pe parcursul intregii veri.:*
Ioana Anca a spus…
Platformele cu flori sunt atat de dragute! Si mie imi plac parfumurile gretos de dulci, cu note de caramele. Acum 3 ani am avut un parfum de genul acesta de la Avon, dulce de tot, dar nu chiar gretos, se numea Make me Wonder (acum nu mai este in catalog :(( ). Mirosea a sirop de caramel (mie asa mi se parea), si tin minte ca niciodata nu primeam complimente de genul "Ce bine mirosi" cand ma dadeam cu el, tot ce mi se spunea era "Ce dulce e parfumul tau" ;)).
Fără Miere a spus…
Blazerul :X :X :X :X îl ador
Kandia a spus…
Ooo ce fain, sa le porti cu placere! Ni-i arati cand ii primesti,nu ?:D ;)
Toma Aurora a spus…
Daaaaaaaa, joi cred ca vor sosi sau vineri. Abia le astept :D
Toma Aurora a spus…
Ioana, tin minte cum arata parfumul de la Avon, dar nu l-am mirosit niciodata.Mi se parea ca are un miros de fructe de padure, din cauza sticlutei.
Si eu am primit remarci ca am abuzat de parfum din cauza ca imi plac parfumurile dulci, dulci. Uneori mai folosesc si variante mai usoare, dar cel mai adesea ma las tentata de aromele de bomboane, caramele, vata pe bat (ioi, vata pe bat) :D
Toma Aurora a spus…
Fara Miere si mie imi place totul la el : croaiala, culoarea, lungimea. :X
fuchsia a spus…
Imi place tot ce ti-ai ales, ca de obicei! Iti doresc sa reusesti sa ti le iei pe toate :) si, bineinteles, sa ni le arati si noua.
Unknown a spus…
platformele sunt superbe..e o noutate, nu am mai vazut maci ca model floral:X