Lidl Time


Ieri am trecut prin Lidl, dupa o lunga perioada in care nu ii mai calcasem pragul din cauza ca ii spuneam mamei mele ce sa imi cumpere de acolo. Ea se duce mai des,sa faca cumparaturi pentru casa si ii dadeam si eu o listuta cu lucrurile dorite. De data asta aveam nevoie de un dizolvant pentru unghii neaparat, asa ca nu puteam risca sa o las pe mama sa se ocupe. Ea de obicei imi ia sampon cand ii zic sa imi ia balsam, asa ca sigur ma trezeam cu altceva :D.

Mi-am luat dizolvant Cien, varianta cu acetona. In ultima vreme am avut un dizolvant de unghii no name care mi-a dat dureri de cap.Pe langa faptul ca o sticluta se consuma dupa 2-3 utlizari, usca si unghiile si cuticulele. Diolvantul Cien sterge bine unghiile, nu le usuca, este foarte economic, are un mod de dozare cu pompita si costa 6 lei (200 ml). Mi se pare la fel de eficient ca si dizolvantele YvesRocher si Ebelin si pe viitor voi incerca si varianta roz, fara acetona.

Despre parfumul Suddenly multe dintre voi ati auzit! Se recomanda a fi o replica a lui Coco Mademioselle de la Chanel si are un pret mic, mic, de 15 lei. Intradevar seamana cu originalul, doar ca este mai delicat. In trecut aveam o obsesie pentru parfumurile Chanel, dar acum mi se par putin depasite de  vreme si mult prea elegante pentru stilul meu. Suddenly este mai floral,mai temperat, cu o aroma foarte placuta, dar nu extrem de rezistent. Eu il compar cu parfumurile Avon ca si rezistenta si il consider un parfum de zi,  usor de purtat.

Au adus cosmetice noi in Lidl, demachiante, exfoliante, produse de protectie solara si after sun, produse pentru coafat. Eu mi-am ales dischetele emachiante cu miere si migdale, pe care le-am folosit aseara si am fost multumita de puterea de indepartare a machiajului si mai ales de aroma lor . Au costat 9 lei si sunt in numar de 40 intr-o cutie. Cu siguranta le voi cumpara din nou, deoarece mi se par mult mai bune decat cele de la Balea. Acestea din urma erau uleioase si mereu imi curgeau ochii dupa ce le foloseam.

Am cumparat  din nou servetele cu aloe vera, dar de data asta am descoperit unele ambalate intr-o cutie cu imprimeu leopardut :)) Imediat am luat-o, era ultima de pe raft. Mi s-a parut foarte haioasa astfel imprimata. Am ales inca doua tipuri de plasturi deoarece am fost foarte multumita de cei cumparati ultima oara. Acum am ales variantele sensitive si waterproof. Costa 6 lei cutia cu 20/30 de plasturi, de diferite dimensiuni. Mie mi se par mult mai buni decat cei din farmacie, vanduti individual si mult mai economici.



Toate produsele Lidl create pentru Paste sunt acum la reducere. Nu sunt expirate si nici in pragul expirarii, dar ma gandesc ca acum nu mai da nimeni 9 lei pentru oua  si iepurasi de Paste. Eu mi-am luat bmboane de ciocolata cu cereale, dar existau foarte multe variante: waffe cu crema, praline cu martipan, bomboane cu crema alba, toate reduse la 4 lei.

O alta noutate in Lidl sunt mini-batoanele cu rom, cocos si capsuni. Alaturi de el veti gasi si batoanele mai mari cu alune, nuga, caramel, cocos, deja celebre printre cunoascatorii supermarketului. Cele mici costa 0,5 lei, iar cele mari 1-1,3 lei. 


Saptamana aceasta a fost cu specific frantuzesc pentru magazinele Lidl. Nu am avut timp sa studiez produsele promovate, dar in treacat am observat baghetele de paine cu unt, salamul cu nuci, deserturile-mousse.

Comentarii

Dorina a spus…
Nu stiam de parfumurile lor. Trebuie sa merg si eu sa le miros sa vad daca imi plac :))
Ma mai tenteaza si dischetele demachiante, nu am folosit niciodata acest gen, doar cele simple.
Dulciurile par yummy :)
Alina a spus…
:))))))))))))) exact azi ma gandeam sa scriu despre Lidl, dar am zis totusi sa mai dau o tura pe acolo si abia apoi fac articolul.

ieri mi-am luat batonase din acelea cu 5o de bani, foarte bune :)
si tot ieri ma uitam la dizolvant si la plasturi, dar n-am mai luat nimic. Cat despre noile produse cosmetice, nu m-au impresionat asa de tare, dar tot o sa cumpar eu ceva pana in final :))
Aurelia a spus…
Ador batonul cu arahide!Am fost si eu astazi la Lidl si am luat si sucul cu lamaie (2l ) la pretul de 3 lei.Parca este Sprite!
Katyna a spus…
Plasturi trebuie sa ma duc sa iau si eu, in farmacii sunt mult mai scumpi.
Manases Andrea a spus…
Si eu sunt fan Lidl, au produse calitative la pret foarte bun. Dizolvantul Cien este exceptional! Trebuie sa incerc si dischetele demachiante...pana acum nu le-am vazut pe raft.
Toma Aurora a spus…
Dorina, nu sunt exceptionale parfumurile, dar nu sunt cu nimic mai prejos decat cele de la Avon si Oriflame (apele de toaleta). Eu l-am luat ca sa il folosesc in zilele obisnuite, dar cred ca si la unele ocazii l-as folosi cu placere, pentru ca nu miroase ieftin.

Dischetele demachiante sunt practice pentru ca inlocuiesc si dischetele clasice si demachiantul. M-am bucurat cand le-am vazut in Lidl si mai ales cand am vazut ca nu sunt uleioase.
Toma Aurora a spus…
Alina, cum a venit vara si am inceput sa port sandale, gata si bataturile. Plasturii sunt obligatorii in aceasta perioada pentru mine, mai ales ca fac rani destul de mari si dureroase. Din farmacie cumparam unul cu 0,5 sau 1 leu si erau din aceia made in China care se desfaceau in 10 minute. Sunt foarte multumita de acestia si o sa imi mai cumpar pe viitor. Am mai descoperit si baterii foarte bune, de calitatea celor de la Duracell, dar de 2 ori mai ieftine.

In revista am zarit si un tocator/maruntitor de fructe/legume/alune, la numai 50 de lei. Daca mai gasescasvrea sa imi iau si eu unul, mai ales ca nu am niciun storcator din fructe prin casa. Mi-as prepara sucuri si sosuri in el. Mi se pare convenabil!Astept postarea ta, sa vad ce mai descopar bun de incercat!
Toma Aurora a spus…
Daaaaaaaaaaaaaaaaaa, batonul acela este favoritul meu! Seamana cu Snickers la gust,doar ca e mai ieftin. Si sucurile lor imi plac, au preturi foarte bune . Pe la mine prin localitate o sticla de Sprite, de exmplu costa 6 lei, pentru ca nu exista niciun supermarket ci doar magazinele mixte.
Toma Aurora a spus…
Katyna si sunt si buni. Ai o gramada de sortimente din care sa alegi, de la cei in forma de animalut (pentru copii) pana la cei din silicon, cei ultra-flexibili.
Gina Cristiana a spus…
Am vrut si eu sa imi iau dizolvantul Cien insa m-am gandit ca nu este bun, sigur il iau data viitoare :) mi-au ramas ochii pe cutiuta cu imprimeu leopard insa sigur daca merg nu o sa gasesc..
Sa le folosesti cu drag.

Pupici
Toma Aurora a spus…
Andrea, dizolvantul este foarte bun, curata repede unghiile, nu le ususca, are o cantitate generoasa si miroase ok. Comparativ cu alte tipuri incercate, acesta este celmai bun avand in vedere raportul calitate-cantitate-pret.
miss. overspender a spus…
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
miss. overspender a spus…
Dizolvant Cien am si eu, l-am luat pt sistemul de dozaj care acum a inceput sa dea putin rateuri. cateodata continua sa se adune produs in farfurioara desi nu apas pe ea:( posibil sa ma inteleg o idee mai bn cu dizolvantul roz din kaufland(hab n-am ce nume are), dar e oki si cien. probabil o sa-l cumpar iar in principal pt sticluta:))
deci au suddenly si in mag de la noi.. tre sa-l cumpar si eu ca am o fixatie pt coco mademoiselle de cand am fost ultima data in franta si ma ofticam prin sephora ca nu mai imi ramasesera destui bani sa mi-l iau
fuchsia a spus…
Aurora, poti descrie, te rog, parfumul? Ce note are? Multumesc anticipat! :*

Si nu in ultimul rand, vreau sa spun ca imi plac foarte mult postarile de acest gen, cu cele anterioare chiar m-ai inspirat in alegerea unor produse!
claudia_mami a spus…
mie nu mi place parfumul - am inpresia ca miroase prea mult a alcool nustiu lam testat dar nu mi lam luat mai bine mai strang inca pe atat si imi eau de avon
aura a spus…
La ce LIDL a fost saptamana franceza? Eu sunt mare fana LIDL, am unul langa mine, ma duc aproape zilnic si intru des pe site, iar saptamana ce tocmai a trecut a fost saptamana mexicana, abia din 14 e saptamana franceza. Si acum sunt cosmetice noi pt ca e saptamana Wellness&Beauty, nu stiu daca vor ramane mereu in magazin cosmeticele de saptamana asta.

Apropo de dizolvantul Cien, il am si eu pe cel roz fara acetona, e foarte bun, dar asa cum am vazut ca a zis cineva mai sus, pompita parca da rateuri, se aduna dizolvant in capac si de multe ori a curs si m-am patat cand am deschis-o. Credeam ca e o sticluta cu defect, dar se pare ca asa sunt ele :( E singurul motiv pt care n-o s-o recumpar.
Mihaela a spus…
Lidl strikes again:-)))
Alina a spus…
cred ca in mare parte sunt lucruri pe care deja tu le-ai incercat :))
asa sunt si eu, mi-am nenorocit ieri piciorele, am lipit 2 plasturi si dupa 3 pasi iar eram cu rana la vedere :(( azi am trecut la bascheti :))
Alina a spus…
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Dischetele demachiante cu miere si migdale.. un vis 8-> Nu stiam ca exista asa ceva , am si eu un lidl in oras ( si e destul de aproape ) dar nu trec pe acolo prea des . In legatura cu plasturii , eu am facut o afacere mai buna . I-am luat de la un nene care vine cu chestii de alea de vanzare la terase / cafenele . Am dat 3 lei pe 80 plasturi . Sunt foarte faini :)
Universul DADA a spus…
Nu inteleg de ce au existat unele persoane care s-au ridicat impotriva postarilor Lidl postand niste cuvinte acide, dar mie personal imi plac aceste postari si sunt sigura ca mai exista persoane care sunt de acord cu mine
Toma Aurora a spus…
Da, ca de obicei!
Toma Aurora a spus…
Oana, convenabili, dar unde il gasesc eu pe acel nene :)). Dischetele demachiante au fost bagate de curand in Lidl, alaturi de alte produse cosmetice. Aveau cu rodie, cu alor, cu alge marine si cu miere. Am mai vazut si dischete exfoliante pe acolo, in mai multe variante.
Toma Aurora a spus…
Nici eu nu am inteles de ce s-a iscat acea discutie la momentul respectiv. Si mie imi plac postarile cu produse luate din anumite locatii... imi face pofta sa ma duc sa cumpar din acele locuri si de multe ori plec cu lista facuta de acasa. :D
Irina a spus…
Am trecut si eu aseara pe la Lidl sa vad care e treaba cu cosmeticele promovate in catalogul lor.
Vreau sa iti spun ca nu mai aveau nimic , doar dischete demachiante la pret redus (parca 2,7 lei) .
M-am consolat cu un suc de portocale si niste otet balsamic (vine perioada salatelor).
Pupici.
Sa folosesti cu placere ce ai cumparat.
Coconut a spus…
Si eu mi-am luat servetelele alea in cutie leopard, efectiv nu am putut rezista. Le-am terminat, acum ma gandesc cum sa tai cutia s-o folosesc la ceva, la depozitat rujuri, glossuri, chestii din astea. Acetona imi place si mie, am luat-o special pt. dispozitivul de dozare, mi se pare genial. De dulciuri fug, nici nu mai uit la ele cand intru, sa nu ma tenteze ceva :), dar ma opresc la branzeturi si de fiecare data iau mozarella.
coco a spus…
salam cu nuci ? trec pe acolo...:)
Deena a spus…
Dizolvantul de la Cien mi se pare excelent. Am avut si eu de doua ori si acum sunt in drum spre a treia sticluta. E adevarat ca la ultima sticluta mi s-a stricat dispozitivul de dozare, dar a mers si asa. O sa caut si eu plasturii cand merg (habar nu aveam ca au asa ceva) mai ales ca vara consum din greu avand in vedere ca orice pereche de incaltari ma bat. Parfumul ala il tot adulmec si nu ma pot decide daca mi s-ar potrivi sau nu. Dar cred ca o sa il iau oricum pentru un cadou (sau doua-trei). Cele Chalou le-ai incercat??Mie ala albastru imi aduce aminte de adolescenta zbucimata cand o matusa de-a prietenelor mele ne aducea din Germania cate 5-6 o data pentru ca noi practic faceam baie in ele:))
Emerald a spus…
Honey, nu miroase dulce Suddenly asta?
Eu aveam de la mom din afara si mirosea foarte frumos si fresh, dar am trecut si e prin Lidl si l`am mirosit si nu mi`a placut deloc :(
Pupici,
Freya
Toma Aurora a spus…
Emerald, nu miroase foarte dulce. Am simtit cateva note de citrice si in rest acorduri florale. Mie mi se pare ca duce putin si cu Jádore de la Dior. Asta e prima senzatie pe care o am cand deschid flaconul.
Toma Aurora a spus…
Deena, nu au bagat de multa vreme plasturii in magazin. Inainte erau plasati pe undeva pe langa servetelele pentru bebelusi, dar acum vad ca i-au pus langa cosmetice. Merita luat parfumul, nu-i rau deloc.

Pe Chalonul albastru l-am avut si eu :D. Mereu mi s-a parut ca seamana cu Cool Water de la Davidoff (nu l-am avut pe acesta ,dar il aveau multe prietene si mereu il simteam la ele).
Toma Aurora a spus…
Oooo, multa lume vad ca vrea salam cu nuci. Azi pe pagina mea de Facebook multi vorbeau despre el :D
Toma Aurora a spus…
Coconut, nici eu nu o sa o arunc :)) Imi place prea mult! Cred ca o fac cutie de accesorii pentru par :)). Si mie imi place mozarella Pilos foarte tare. O iau in varianta mini si o mananc cu rosii! Miam miam!
Toma Aurora a spus…
Iris, inseamna ca au avut succes nu gluma :/
Am luat si eu dischete demachiante simple, mereu le cumpar, mi se par ok si exelente ca pret.

Iti urez mult spor la preparatul salatelor si bineinteles pofta mare la consumarea lor!
Toma Aurora a spus…
Eu am luat revista cu saptamana franceza din supermarket luni. Era singura disponibila si mi s-a spus ca este revista curenta. Momentan este la mama mea, dar stiu sigur ca scria pe ea Saptamana franceza. Am vazut si salamul cu nuci in magazin si multe persoane discutau pe pagina de fb a magazinului despre el.

Multumesc ca m-ai atentionat cu privire la sticluta. O sa am mare grija cu ea cand voi folosi produsul.:*
Toma Aurora a spus…
Parfumul miroase floral,usor dulceag si are si cateva note de citrice. Prin Germania am inteles ca ar fi destul de apreciat si mult mai ieftin. Eu am auzit de el de pe blogul lui The beauty addict:
http://www.the-beauty-addict.com/2011/09/despre-parfumurile-replica-marca-lidl.html
fuchsia a spus…
Multumesc :*
Portraitinblack a spus…
Servetelele cu Aloer Vera sunt bune si pentru demachiat? M-ar tenta..:)
Toma Aurora a spus…
Servetelel nu sunt umede, dar poti alege varianta Iseree(25 buc-3 ron). Mie imi plac, chiar daca in cazul indepartarii rimelului trebuie sa insist ceva cu stersul.
Portraitinblack a spus…
Aaa, nu sunt umede? Asa credeam, de asta intrebasem :) Mersi!
Anonim a spus…
buna , a inecrcat cineva produsele pt ten de la cien ??? m-ar tenta , dar cum nu cunosc pe nimeni sa le fi folosit :( ... am tenul sensibil si mi-e frica sa il incerc sa nu ma trezesc cu iritatii ... ms !
Anonim a spus…
bonjour!