Review: Gama Iris Noir de la Yves Rocher


Astazi o sa va vorbesc despre o gama de produse pe care am am iubit-o de prima oara cand am deschis o mostra a parfumului, primita intr-un colet Yves Rocher in urma cu 3-4 ani, Iris Noir. Toate aromele din gama Secrets dÉssences imi sunt pe plac,  dar primavara si vara prefer doar variantele florale, de iris si trandafir, din aceasta colectie pretioasa.

O sa incep cu prezentarea laptelui de corp, pentru ca acesta mi-a jucat feste in ultimele saptamani. Prima data cand l-am folosit, imediat dupa baie, pe pielea usor umeda, mi-a facut numai scamute. Eram de-a dreptul dezamagita, pentru ca un flacon costa 74 de lei si aveam pretentii de la el. In scurt timp am gasit solutia (din partea YR) si am aflat ca lotiunea face astfel de scamute  la contactul cu apa. Asa ca a doua ora cand am folosit-o am asteptat 2-3 ore dupa ce m-am spalat si nu mi-a venit sa cred ca nu s-a mai format nici macar o singura scama pe pielea mea.

Lotiunea este foarte puternic parfumata, iar aroma ei patrunde in haine mai tare decat parfumul. Pe piele se pastreaza in jur de 24 de ore,  foarte intens. Eu sunt de parere ca daca va cumparati acest lapte hidratant nu mai aveti nevoie de parfum! Din partea mea are calificativ maxim si pentru nivelul de hidratare si pentru textura sa lejera, fondanta.

Gelul de dus are si el o aroma puternica, tot de iris (mie imi e mai familiara denumirea de stanjenel), dulce si lemnoasa in acelasi timp. Intreaga gama te invaluie parca in mister si mie personal imi aminteste de noptile calde de vara, sufocante si pline de miresme florale. Gelul de dus este dens, sub forma unui jeleu gros, face multa spuma si parfumeaza toata casa intr-o clipa. Un flacon costa 50 de lei si merita acesti bani. Nu este un produs de ingrijire pe care l-as folosi zilnic, mi se pare pretentios si luxuriant, asa ca ma rasfat rareori cu el.

Apa de parfum are o aroma senzuala, putin mai linistita decat cea a laptelui de corp. Este persistenta si e suficient un singur puf pentru a fi parfumata intreaga zi. Din cauza faptului ca parfumul este tare licoros, poate provoca dureri de cap daca este folosit in exces. Eu am patit-o de nenumarate ori pe propria piele si cred ca uneori am afectat si cateva persoane din jurul meu (care mi-au reprosat ca am scapat in sticla cu parfum) :D. O sticluta costa 159 lei/30 ml sau 195 lei/50 ml.


Momentan, pe site-ul Yves Rocher este valabila o oferta foarte buna: pentru orice comanda primiti cadou doua mini-produse in avanpremiera: luciu de buze si mascara. Le veti primi chiar si pentru o comanda minima (un gel de dus, spre exemplu). Nu uitati sa folositi codul NEWSLETTER daca sunteti la prima comanda online si veti mai primi un produs gratuit!

Azi sora mea a primit un telefon de la Yves Rocher pentru a i se prezenta o oferta valabila telefonic: orice gama parfumata nou lansata (trandafir, liliac si portocale) la preturi intre 149 si 189 lei. Nu am gasit aceste produse nici pe site-ul din Franta, dar cred ca in scurt timp vor fi lansate si online. Din cate am inteles vor substitui gama Pur Desir.

Comentarii

Caress a spus…
Iubesc Iris Noir ! De cand ma chinui sa comand un parfumel, dar nu am prins o oferta avantajoasa, mi s-a parut scump, desi merita banii.
Gina Cristiana a spus…
M-am abonat si eu la newsletter insa nu ma atrag produsele nou lansate. Am descoperit decurand un magazin Yves Rocher aproape de mine, in mall Vitan si singurul lucru care ma mai atrage pe mine de la ei ar fi gelul de dus rosu, cu rodie parca in rest cred ca voi astepta sa am nevoie de muulte produse pentru ca mi se pare mult 12 lei pt transport, asa ca poate depasesc 79 ca sa am transport gratuit :))
Parfumurile lor,in schimb, sunt minunate. Rezistente si deloc scumpe, oricum este bine cand prinzi o oferta la ele.
Simona Tucu a spus…
Ah, chiar imi doresc laptele de corp daca se comporta si pe pielea mea precum spui tu, desi este cam scump pentru cat sunt eu dispusa sa dau pe un lapte de corp. O sa merg si eu la magazin in weekend sa il incerc, chiar mi-ai trezit interesul cu postarea aceasta... :P
Pupici!
endre a spus…
Am si eu parfumul,insa in miniatura si imi place la nebunie.O aroma perfecta pentru primavara,asa cum spui si tu.
Vanilla Skin a spus…
Am primit si eu acest parfum in urma cu ceva vreme insa nu imi place deloc. Imi aduce aminte de parfumurile acelea pariziene din copilarie pe care le foloseau mamele sau bunicile. I l-am dat bunicii mele iar eu il folosesc pe cel cu liliac. <3
Toma Aurora a spus…
Caress, uneori cei de la Yves Rocher au 35% discount pentru un produs de pe site. Astfel poti lua parfumul la un pret mult mai bun si primesti si cadouri in plus.
Toma Aurora a spus…
Gina, da, unele oferte sunt super. De exemplu cea cu Comme une Evidence a fost fantastica si cred ca a facut multe fete si femei fericite! Gelul de dus cu rodie miroase foarte frumos, ti-l recomand cu drag!
Toma Aurora a spus…
Simona,merita banii si daca iti faci card YR poti beneficia de o reducerede 30% pentru el (pentru orice produs neredus, in general). Are o aroma foarte persistenta, parfumul nu isi mai are rostul dupa ce o folosesc. Eu am cumparat-o dupa multe framantari, dintr-o oferta aniversara si nu am regretat! Pupici!
Toma Aurora a spus…
Endre, ma bucur ca iti place. Iubesc mini-parfumurile YR pentru ca ma ajuta sa imi fac o parere exacta despre produs. Mostra mi se pare prea mica si nu iti dai seama cum se comporta parfumul in timp.
Toma Aurora a spus…
Vanilla Skin, este un parfum destul de greoi, de aceea nu este pe placul tuturor. Dar daca il folosesc cu masura, nu mai este atat de sufocant. Mie imi place nota aceea de mister pe care o are, de flori negre foarte parfumate.


Imi place si cel cu liliac, este foarte placut si usor, de primavara.
Alina a spus…
am si eu mini-parfumul, mi se pareun parfum senzual si foarte puternic. imi place, trebuie sa-i fac si eu o postare candva.
Unknown a spus…
Buna,stiu ca tu ai cumparat testere de la fata aceea de le vinde pe blog,te rog sa citesti postarea mea http://preciousboutiquee.blogspot.com/2012/04/testerele-care-va-distrug-tenulsi.html

Ai mare grija,daca iti arata pe acel site ca sunt sub anul 2011 produse,sunt expirate,e imposibil sa nu fi fost deschise pana cand le-ai luat tu.E pacat de fata noastra,sa isi bata alti joc de ea pe banii nostri.Te pup,ai grija de tine!
Toma Aurora a spus…
Multumesc pentru link. Am verificat si majoritatea sunt produse in 2009-2010. Pe site imi scrie ca produsele expira in 36 de luni, adica in 3 ani, ceea ce inseamna ca inca sunt bune. O sa mai verific si alte produse, de la alte firme si luate din alte magazine sa vad ce e bun de
aruncat.

Foarte util postul tau!
Unknown a spus…
Sa stii ca nu sunt nici acelea bune,pentru ca acele testere mai mult ca sigur au mai fost deschise inainte de a ajunge in mana ta.Chiar daca el era plin si nu se vedea daca era sau nu folosit,nu poti avea incredere.Eu am folosit acele testere si observam ca imi tot apar bube,cosuri sau ce naiba sunt,si acum am verificat codurile lor,pentru ca si o prietena de a mea a luat tot de la aceea fata testere si ea a patit la fel ca si mine,i-au aparut cosuri inflamate dupa ceva timp de folosire.Un fond de ten tine maxim un an.Multumita pasagerei am ajuns sa descopar acest lucru.
Sunt super aceste produse, eu am doar laptele de corp care e pe terminate , mai am mai mult de un sfert din el si pentru ca imi place atat de mult si nu stiu cand am sa imi mai iau unul, il folosesc mai rar, oricum parfumul persista foarte mult, si e atat de luxuriant, te face sa te simti ca o diva cand il folosesti:)
Anonim a spus…
cine imi spune si mie codul pentru laptele parfumat pentru corp Iris Noir ?
Anonim a spus…
Buna :) am eu un parfum iris noir de vanzare, 50 ml, nou la 120 lei....ma puteti contacta la id: andra_anemona