O surpriza minunata!


In urma cu ceva timp Marra m-a rugat sa ii trimit datele mele pentru a-mi expedia ceva! Instant m-am gandit ca o fi vorba de o campanie de testare si sicera sa fiu nu eram foarte incantata sa ma mai inscriu din nou in asa ceva. Acum 3 saptamani am primit mostre de la Farmec, fara a le comanda, probabil datorita comenzii plasate pe site in luna martie. Nu am scris nimic despre ele pentru ca nu mi-au pacut in mod deosebit, dar nici nu mi-au cauzat vreo problema. Pur si simplu nu stiam ce sa scriu despre ele, mai ales ca le-am consumat in doua zile si era foarte greu sa trag o concluzie legata de eficienta produselor.

Apoi, am realizat ca Marra nu este nici ea fana a testarilor si a campaniilor si m-am gandit ca trebuie sa fie un accesoriu, ceva. Si nu m-am inselat: am primit doua esarfe imbulinate, superbe! Marra mi-a zis ca atunci cand le-a vazut s-a gandit la mine, iar eu (nu stiu de ce :D) cand le-am vazut nu m-am gandit numai la mine, ci si la Carmen Tobias, o mare fana a bulinelor!


Desi imi plac ambele esarfe, pentru ca sunt din voal, usoare si placute la atingere, cea cu buline roz pal este atat de frumoasa, incat a devenit preferata mea. Imi place ca este lunga (nu are forma patrata) si o sa pot sa o folosesc si ca esarfa si la prins moțul!


Esarfa cu buline rosie este de dimensiune mai mica si ma gandesc numai la bomboane cand o vad.  Este tare simpatica si o sa o folosesc exclusiv pentru moț. Nu de alta, dar am un mod asa de aiurit de a purta esarfe, incat am nevoie numai de exemplare lungi, care sa nu imi alunece si pe care sa le infasor de 2-3 ori in jurul gatului.


Iti multumesc Marra, pentru aceasta surpriza deosebita si iti promit ca o sa ma revansez cumva, intr-un moment potrivit!

La final, va informez ca cei de la Alegecartea.net au 35 % reducere pe site, in intervalul 23-28 aprilie! Consider ca promotia este foarte buna si astfel ne putem mari numarul de carti din biblioteca. La comenzi de peste 65 de lei transportul este gratuit!

Comentarii

Raluca a spus…
Sunt foarte frumoase! Sa le porti cu placere! Dar cel mai frumos..este gestul celei care ti le-a trimis.Foarte frumos din partea ei, lucrurile acestea nu au cum sa nu ne bucure. Cum sa nu te bucuri cand cineva se gandeste la tine? pup
Gina Cristiana a spus…
Mi-am comandat si eu mostrele de la Farmec insa nu am ajuns :)) si nu cred ca mai vin.
Foarte frumoasa surpriza, ador sa port esarfe din voal dimineata, primavara si toamna.
:*
Carmen Tobias a spus…
Awww, ce ma bucur ca te-ai gandit la mine cand le-ai vazut! Eu am tresaltat tare cand am zarit poza in reader! :))

Sunt superbe esarfele, sa stii! :) Uff, zilele astea iar mi-am luat ceva imbulinat :)) Nu ma pot abtine...

Sa le porti cu drag! Puszi :*
Simona a spus…
Sa le porti cu drag! :)
Sunt foarte dragute esarfele :) Nu stiu de ce , dar si eu m-am gandit ca ti se potrivesc atunci cand am vazut pozele . Sa te bucuri de ele . te pup :*:*
Toma Aurora a spus…
Raluca, gestul ei a fost cu adevarat deosebit! Am fost impresionata de acest lucru si amavut o stare de spirit foarte buna toata ziua din acest motiv!
Toma Aurora a spus…
Gina, nu fii suparata, nu ai pierdut nimic spectaculos. Crema de curatare mi s-a parut cea mai interesanta, dar produsele pentru hidratare nu mi s-au parut eficiente pentru tipul meu de ten, fiind mult prea uleioase.
Toma Aurora a spus…
Carmen, cum sa nu ma gandesc, cand am vazut atatea poze cu lucrusoare imbulinate pe blogul tau? :D

Multumesc mult pentru urare!
Toma Aurora a spus…
Merci, Simona!Pup!
Toma Aurora a spus…
Multumesc, Oana! Chiar mi se potrivesc ca stil si am fost foarte surprinsa de cadoul Marrei!
ilda76 a spus…
Aurora, mi-a fost dor de tine!:)
Foarte dragalase esarfele si minunat gestul Marei! Sa le porti sanatoasa!:*
An a spus…
Foarte frumoase >:D< sa le porti cu placere >:D< Felicitari Marrei pentru gest >:D<
Maya a spus…
Sa le porti cu placere Aurora, sunt frumoase in special cea roz cu buline mari albe.
mania blog a spus…
Sunt superbe! sa le porti cu placere! Eu sunt un mare fan al bulinelor :)
Unknown a spus…
Ce sweet sunt :)
Aurelia a spus…
Foarte frumoase!
Ela a spus…
Sa le porti cu mare placere si sa iti bucure inima!
Alina a spus…
Ai patit ceva in genul meu cu cadoul surpriza :))
Simona Tucu a spus…
Sa le porti cu mare drag! Foarte frumos gestul! :)
Unknown a spus…
sunt drăguţe foc! să le porţi cu plăcere :)
Marra a spus…
Ma bucur mult ca ti-au placut Aurora>:D< Eu abia ieri am ajuns acasa dupa 10 zile de umblat prin tara si chiar ma gandeam daca au ajuns cu bine esarfele.Sper sa le porti cu placere :*:*:*
Luna a spus…
heeei. vreau si eu exact ca cea cu roz asa deschis... nu cu bulinelele alea rosii. de unde as putea sa fac rost de una exact ca aceasta???:(((