Review: produse Blooming Feast de la Sabon


In iulie 2011 Sabon a lansat doua editii limitate de cosmetice pentru ingrijirea pielii: Green Valley si Blooming Feast. Pe prima am comandat-o pentru mine (sunt mare fana a lacramioarelor) si pe cealalta i-am facut-o cadou surorii mele. Am rugat-o sa povesteasca cate ceva despre produse pentru ca am auzit un zvon conform caruia aceasta gama va fi disponibila iar in magazine in aceasta vara (asa cum s-a intamplat si cu alte colectii- Violet, Rose Tea).

Setul Blooming Feast este compus din ulei de dus, crema de corp si crema de maini. Crema de maini este nedesfacuta inca pentru ca in prezent folosesc un alt produs pentru ingrijirea mainilor. O sa va vorbesc asadar despre celelalte doua produse cosmetice din set!


Uleiul de dus este foarte dens si face multa spuma, caracteristice valabile pentru toate uleiurile de dus de la Sabon. Consistenta sa este asemanatore cu cea a mierii si este suficienta o cantitate mica pentru a spala intregul corp. Are un miros dulceag, floral, de iris (aka stanjenel) iar pe eticheta se mentioneaza si moscul. Nu sunt experta in arome, asa ca nu ma pot pronunta cat de evidenta este nota de mosc.

Produsul vine ambalat intr-un recipeint de sticla groasa, foarte frumos, vintage. Pana si mirosul uleiului tot vintage mi se pare. Pentru iubitorii de produse bio, uleiul Blooming Feast este un mare NU, deoarece contine parabeni, SLS, plus multe alte substante suspecte. 

Pretul unei sticlute de 250 ml este de 43 de lei si consider ca merita acesti bani avand in vedere faptul ca fiecare baie devine un rasfat atunci cand il folosesc!

  
Lotiunea de corp este de asemenea un produs foarte dens, pe care cu greu reusesc sa il scot pe gatul sticlutei! Se intinde usor pe piele si ofera o hidratare optima. Produsul nu curge deloc daca las recipeintul cu susul in jos si doar cu degetul pot scoate crema din interior. 

Crema este foarte economica: este suficienta o cantitate extrem de mica pentru a masa tot corpul. Parfumeaza placut pielea, dulceag, iar aroma este tare persistenta, Pe haine rezista chiar si cateva zile, iar pe piele simt mirosul si a doua zi dupa aplicare.

Pretul unei sticlute de 200 ml este 62 de lei. Este un pret mare si nu stiu daca produsul si-l justifica in totalitate. Cu exceptia parfumului placut si persistent nu pot spune ca e o lotiune extrem de hidratanta. O consider mai degraba potrivita pentru un cadou, pentru ca are un ambalaj superb, vintage ca si uleiul din gama. 

Acestea au fost spusele Catalinei despre gama Blooming Feast, iar eu pot sa adaug faptul ca sunt foarte incantata ca voi ramane cu.....sticlutele!!! Ei nu ii plac ambalajele goale si mereu le arunca. Mie insa imi plac la nebunie si abia astept sa le spal bine si sa le folosesc pentru sirop de fructe, suc si limonada!


 

Comentarii

Descude a spus…
Arata superb!
Doar pentru ambalaj,si tot le-as cumpara!
Toma Aurora a spus…
Descude, ambalajele sunt foarte frumoase! As vrea sa pot gasi sticlute din acestea si in comert, pe care se le pot umple cu ce imi doresc!
Unknown a spus…
Arata delicios,numai bunatati vad la tine!
Gina Cristiana a spus…
Imi plac la nebunie sticlutele, ambalajele produselor Sabon pe care ni le-ai prezentat de-a lungul timpului :)