Comanda Iherb.com


Din nou am fost surprinsa de rapiditatea expedierii coletului Iherb din SUA catre Romania: in 4 zile lucratoare a ajuns la mine! Comanda am plasat-o vineri seara, iar astazi a ajuns la oficiul postal de care apartin (in provincie). Surpriza este cu atat mai mare cu cat si de data aceasta transportul a devenit 0 prin aplicarea reducerii de 8$. Mi-am ales si un cadou pentru comanda, din categoria Freebies si anume Q 10 efervescenta (10 tablete cu aroma de mango), in valoare de 8$. Am ma primit in plus si 3 capsule- suplimente pentru silueta, ca free sample pentru comanda mea.

Mi-am comandat:

-balsam pentru par gras cu rodie si menta- are o textura groasa dar inca nu l-am folosit pentru ca momentan am balsam de par;
-sapun pentru ras cu lapte de capra- miroase natural si pare foarte hidratant. Nu este la fel de solid ca un sapun handmade obisnuit si din aceasta cauza cred ca o sa se consume mai repede;
-pasta de dinti sub forma de gel- imi place textura sa si faptul ca dintii scartaie la 2-3 minute dupa inceperea periajului, semn ca isi face bine treaba. Are gust de bicarbonat de sodiu, dar nu provoaca iritatii la nivelul gingiei ca acesta din urma (eu cel putin nu il pot folosi mai des de o data pe saptamana pentru ca incep gingiile sa se exfolieze);
-guma de mestecat- cu aroma placuta, naturala, dar care nu rezista foarte mult timp;
-masca de fata pulbere, pe care o voi folosi pentru fata- pe eticheta se mentioneaza ca asigura si curatarea pielii si astfel nu mai este nevoie de demacheierea tenului inainte de folosirea sa. Se poate folosi si pentru corp, in loc de gel de dus pentru o curatare profunda.


Pentru sora mea am comandat balsam de par cu capsuni, care miroase identic cu balsamul de la Tigi pe care il folosesc si sapun pentru fata cu neem, conceput pentru pielea sensibila, predispusa la aparitia cosurilor.

Voi reveni pe viitor cu reviews-uri pentru produsele pe care le voi folosi si deja planuiesc o noua mica comanda de suplimente nutritive, impulsionata fiind de postul Simonei!

Comentarii

Adina Aruştei a spus…
sa le folositi cu placere!
Alina a spus…
vad ca si tu esti pusa pe comenzi si cumparat :)) o fi primavara de vina ;)
Simona Tucu a spus…
Si eu sunt impulsionata de comanda ta si vreau: sapun pentru ras, pasta de dinti si masca pulbere. Cum le-ai gasit, ca eu nu am vazut produsele acestea si deja am facut o pasiune din a cauta fel de fel de produse pe site-ul iHerb :P
Ne arati masca de fata intr-o postare viitoare? Tare sunt curioasa...

Sa le folosesti cu placere!
Dorina a spus…
Sa le folosesti cu placere! Si eu am dat comanda pe 8 martie. Sper sa vina tot astazi, mai incolo ma duc la Posta.
Abia astept sa miros Madre Labs, dupa ce am citit la tine :))
Gumele sunt cu aroma de fructe? Arata dragut!
Gina Cristiana a spus…
A ajuns super repede. Deabia astept pareri despre balsam. Si mi mi-a fost de folos articolul Simoinei, nu pot sa cred ca 100 de tablete de calciu costa 3$ si eu ma bucur cand gasesc cu 10 lei 30 de tablete la noi. As incerca si Gelatina si Gikgo biloba.
:*
Toma Aurora a spus…
Da, am observat ca am devenit mult mai pasionata de cumparaturi fata de cum eram in iarna. Sper sa nu ajung la fel de obsedata ca vara trecuta, cand tot timpul vroiam sa iau cate ceva. De vina a fost si promotia tentanta!
Toma Aurora a spus…
Simona, o sa fac un review mastii. Eu le-am cautat direct din bara de search pentru ca imi doream un sapun de ras pentru zona subratului, unde m-am iritat foarte tare (acum mi-a trecut, dar am avut niste usturimi dureroase), o masca pentru fata in canttate mica (imi plac mastile la pliculet, spre exmplu, pentru ca nu ma plictisesc repede de ele si le pot lua peste tot cu mine) si pasta de dinti e in varianta mica (25 ml)si imi aparuse in bara de recomandari.

Multumesc pentru urare!
Toma Aurora a spus…
Dorina, sper sa le primesti si tu tot astazi, ca sa le poti admira pe viu. Gumele sunt in urmatoarele variante: menta, mandarine, fructe de padure. Sunt foarte colorate (cu ajutorul colorantilor naturali, e specificat pe ambalaj) si imi place forma lor- patrata. Pup!
Toma Aurora a spus…
Da, ai vazut ce preturi incredibile? Sunt foarte tentante si convenabile. La fel si sapunurile- in sute de variante :X
Dorina a spus…
Mi-au venit si mie astazi .Yayyy. In aceeasi zi :))Cat de funny!
O sa fac si eu o postare pe blog :)
Aida a spus…
si eu am comandat pe 8, mi-a ajuns ieri si l-am luat azi. miroase super balsamul de capsuni. printre produse se afla si muuuult doritul gel de albit dintii - plus white 5 min pe care de vreo 2 ani il tot vad pe youtube. abia astept sa vad daca merge :D
Toma Aurora a spus…
Aida, sa le folosesti cu placere! Si eu am in wishlist acel gel laudat de fetele din afara tarii. Pupici!
Toma Aurora a spus…
Super! Ma bucur ca le-ai primit repede si abia astept postarea ta! Pup:*
Irene a spus…
samponul si balsamul cu capsuni sunt cele mai bune produse pt par folosite de mine pana acum.In opinia mea,sunt mai bune decat Joico:)
Toma Aurora a spus…
Irene, am vazut ce par moale si lucios i-a lasat balsamul surorii mele. Maine il pun si eu pe al meu la treaba! Abia astept!