Comanda AlegeCartea.net +alte precizari


Voi incepe prima data cu precizarile!

Pe data de 13 martie (marti) am plasat doua comenzi- una pe AlegeCartea.Net si cealalta pe AdevarulShop.ro. Luni am primit aviz de la posta conform caruia aveau un pachet de carti de ridicat de pe primul site si tot luni am fost sunata de un operator AdevarulShop pentru a ma informa ca nu exista o carte in stoc si abia astazi vor livra coletul. Eu nu sunt o persoana pretentioasa, care sa  se agite din cauza unor asemene intarzieri, dar am vrut sa va informez asupra acestor aspecte in cazul in care veti plasa vreodata o comanda pe site si veti primi coletul cu foarte mare intarziere. Precizez ca am platit si in avans coletul, gandindu-ma ca poate asa vor grabi si procesul de epeditie (plata a fost confirmata in aceeasi zi).

De pe site-ul AlegeCartea.net imi comand carti din mai 2008 (implinim aproape 4 ani :D) si intotdeauna am fost multumita de serviciile oferite. Nu s-a intamplat niciodata ca pachetul sa intarzie mai mult de 3-4 zile lucratoare si mereu am primit cartile in perfecta stare.

De data aceasta mi-am comandat urmatoarele lucrari:
 
1 x Modeste Mignon- Balzac
1 x Istoria celor treisprezece-Balzac
1 x Eugenie Grandet-Balzac
1 x Un cuib de nobili, Prima iubire, Apele primaverii-Turgheniev
1 x Cersetoarea de la podul artelor-W. Hauff
1 x Opere alese- Puschin- vol.II
1 x La stapan- M. Gorki
1 x Furtuna din iulie- H. Castillou
1 x Pacatul - Cecile-Th. Fontane
1 x Pescarusul-F. Caballero
1 x Povestiri cu si despre animale
1 x Sanatoriul Arkthur-K.Fedin 



 
   1 x Doamnele verzi, Amintiri din Berry-G. Sand


Am zarit pe site multe alte carti interesante, dar momentan trebuie sa refac bugetul pentru carti (am un plic special in care pun mereu cativa banuti (2-3 lei) si cand se strange o suma frumusica imi cumpar mereu ceva, fie online, fie de la chioscurile de ziare (din colectiile Adevarul, Jurnalul National, etc).

Nu pot sa inchei postarea decat sa acord din nou o bila alba acestui anticariat online si sper sa aiba o viata cat mai lunga deoarece mereu actualizeaza stocul, adaugand saptamanal sute de titluri noi si intotdeauna au fost serosi in privinta expedierii comenzilor!

Comentarii

Cate carti faine :X!

Imi doresc sa recitesc Eugenie Grandet, poate o gasesc si eu.

Spor la citit, foarte bune alegeri ai facut!
Dorina a spus…
Cate carti dragute! Sa le citesti cu placere!
As vrea si eu sa-mi iau, cartile ma atrag mai mult decat cosmeticele, dar chiar nu am timp sa citesc acum, decat chestii legate de disertatie...
Abia astept sa vina vara si sa citesc cat mai mult.
Nu s-a intamplat sa lipseasca pagini din carti sau sa fie scrisul "sters" si sa nu intelegi ce scrie in cartile de la anticariatul online, nu?
As vrea si eu sa comand ceva.
Gina Cristiana a spus…
Lectura frumoasa. Admir ceea ce citesti si sper sa am si eu rabdare sa citesc Balzac, literatura rusa si alte carti care merita citite macar o data in viata :)
Unknown a spus…
Cersetoarea de la Podul Artelor am citit-o si recitit-o prin liceu ....era printre preferatele mele,din pacate cand s-au mutat ai mei nu am mai gasit cartea...s-a pierdut atunci in febra mutarilor...cred ca o sa o comnad si eu dc o mai iau...iar in facultate bateam anticariatele in cautare de Balzac si Turghevniev:)
Hana a spus…
Buna,

Ce de carti ti-ai comandat! Mult spor sa ai la citit!

Eu sunt Hana si reprezint Blogoteque. Blogoteque.ro a apărut din plăcerea de a citi bloguri, din nevoia de a găsi cele mai noi și interesante articole și din dorința de a promova blogosfera feminină românească.

Blogoteque.ro se vrea a fi un ziar de bloguri: adună unele dintre cele mai interesante articole din blogosfera feminina si prezintă un fragment din ele pe site, citirea integului articol fiind posibilă direct pe blogul original. Astfel cititoarelor le va fi usor sa aleagă ce doresc să citească iar bloggerițele vor avea parte de și mai mulți cititori și vizitatori pe paginile lor.

In perioada aceasta desfasuram un concurs fashion&beauty la care te asteptam cu drag sa participi.

Hana
Anda Zelenca a spus…
Mersi de pont, sigur imi voi comanda si eu de pe alegecartea.net
:X
Toma Aurora a spus…
Gabrielle, este posibil sa existe in mai multe exemplare. Deseori am observat ca sunt mai multe carti similare pe stoc. Pupici!
Toma Aurora a spus…
Dorina si eu am anul acesta de pregatit si prezentat disertatia, dar nu imi ocupa deloc mult timp. Nici cu licenta nu mi-am batut prea tare capul, am scris-o sub forma de eseu(doar pareri personale), iar pe alocuri am mai mentionat cateva notiuni din documente. In domeniul relatiilor internationale/istoriei este de preferat sa te axezi pe izvoare primare, pe documente si arhive decat sa pierzi timpul citind pareri subiective legate de un eveniment. Consder ca doar astfel lucrarea finala va fi una originala. Licenta am scris-o in 3 zile, in ultima saptamana inante de predare si ma bucur ca nu am pierdut timpul alergand prin biblioteci. In final as fi ajuns la aceeasi nota.

Evident, alte facultati presupun probabil alt tip de documentare, iar in unele cazuri izvoarele primare sunt inexistente sau foarte putine.

Nu am avut probleme cu pagini rupte/lipsa pana in prezent. Cartile sunt bine intretinute, nu sunt manzgalite sau sterse.


Iti urez bafta la disertatie si spor la citit in vara care urmeaza!
Toma Aurora a spus…
Gina, multumesc pentru urare!
Sunt atatea carti care merita citite (din diferte domenii) si din pacate timpul nostru nu este suficient pentru a citi tot ce dorim.

Spor si tie la lecturat (stiu ca esti o cititoare pasionata)! Pupici!
Toma Aurora a spus…
Maria ma bucur sa aud ca este o lucrare buna. Eu am ales-o citind o recomandare pe google si ma bucur de alegere. Cred ca perioada studentiei este cea mai buna perioada pentru citit (atunci cand concentrarea si curiozitate ating nivelul maxim) si evident, dupa o anumita varsta (40-50 de ani) cand terminam de educat si crescut copiii si ne permitem sa ne rasfatam lecturand carti.
Toma Aurora a spus…
Hana, am fost motivata de reducerile masive de pe site (de pana la 70%). Cei ce se ocupa de site au astfel de reduceri destul de des si mereu profit de ele pentru a-mi imbogati bibloteca.


Multumesc pentru urare si pentru invitatie!
Dorina a spus…
Noi la disertatie trebuie sa avem minim 60 de pagini+ cercetare...
3 zile? Glumesti?!! Ce putin ti-a luat...Eu si la o lucrare de seminar stau trei zile :))
Eu am si job, ma duc si la ore zilnic si de asta mi se pare foarte greu.
Bafta si disertatie.

Am dat si eu comanda ieri, ca nu m-am putut abtine. Abia astept sa vina :))
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Uuu , ce tare! Ma tenteaza foarte mult cartile de medicina :) Multumesc ca ne-ai zis >:D<