Zile de iarna alaturi de Lidl





Astazi am fost in Lidl...ce aglomeratie!

Am facut si tiramisu, maine voi pune si poze. A iesit super bun! Am mancat o portie uriasa deja. Azi m-am bucurat  de cateva noutati delicioase, pe care vi le voi prezenta in aceasta postare. Ziua de azi o rezerv dulciurilor si urmeaza ca in zilele urmatoare sa va vorbesc si despre cateva alimente super gustoase!

Am cumparat atat de multe lucruri astazi incat nici nu am avut bani la mine sa le platesc pe toate.Noroc cu cardul! E prima data cand mi se intampla asa ceva....de obicei imi calculez de dinainte de cat sa imi cumpar. Astazi insa am fost cam imprastiata si nici nu am bagat de seama ce am pus in carucior. Drept pedeapsa 2-3 saptamanai nu mai vad Lidl.



Ce vedem noi in prima poza?! Arahide si migdale invelite in ciocolata...super bune, gustoase, mi se lipesc de suflet :D. Preturi intre 3,2 si 3,5 lei pentru o punga de 100 de grame.



Pralinele sunt fine si delicioase! Costa intre 7 lei varianta cu aluna intreaga in interior si 8,5 lei cutia imensa de 400 de grame cu 44 de bomboane cu umplutura diversa: lapte, martipan, bautura, nuga. In poza de la inceputul postarii va puteti delecta cu imaginea de interior a cutiei roz!


Mai tineti minte cand eram mici si mancam umbrelute de ciocolata pe bat?! Am descoperit ca la Lidl au acadele de ciocolata: 10 bucati la 6 lei. Acadelele sunt in forma de Mos Craciun, asa ca le puteti oferi si cadou de Sarbatori celor pofticiosi!


Tot la capitolul Lucruri Delicioase  va prezint lumanarile mari, aromate. Sunt cele mai grozave lumari pe care le-am mirosit. Cele de la Sabon sunt apa de ploaie pe langa acestea. Au mirosuri superbe, deloc ieftine, bogate ....si imparfumeaza imediat toata casa. Eu am aprins-o astazi pe cea cu miere. Arde de cateva ore si deja ma simt ca in cel mai calduros loc de pe pamant. Va jur ca este divina! Cealalta e in varianta Warm Spices- nu trebuie sa va lipseasca din casa de sarbatori. O lumanare costa 6,99 lei si sunt mari cam cat o doza de pepsi (nu am gasit gramajul pe ambalaj) si exista in cel putin 8-10 variante.


Si daca cautati pungute super dragute pentru Mos Nicolae gasiti la Lidl unele de foarte buna calitate (nu chinezarii subtiri, care se rup imediat) la pretul de 8,5 lei- setul de 4 pungi mari/setul de 6 pungi medii.


Va recomand tot ce am cumparat azi! Dar in special lumanarile si bomboanele! Merita fiecare banut si inca o data pe atat!

Comentarii

Gina Cristiana a spus…
Am descoperit un Lidl dar este ceva de mers pana la el.Ce bunatati..ziua aceasta se va rezerva poftelor :))
Te pup
Monica - Pisica albastra a spus…
ce coincidenta!! si eu am facut azi tiramisu :)))
cu ingrediente tot de la Lidl.

si am gasit si Cramelo cand am fost ultima data - am cumparat vreo 10, ca au fost cele la care am poftit cel mai mult cand am vazut prima ta postare cu "raiul dulciurosilor" :)
Toma Aurora a spus…
Ginutza si la mine e departe! Dar merita efortul! Te pup si te astept cu pareri despre produse !
Toma Aurora a spus…
Pisicuto draga, cred ca saptamana aceasta toata lumea a facut tiramisu, gratie ofertelor din Lidl la piscoturi si mascarpone:D. Azi vedeam in toate cosurile ingredientele cheie pentru tiramisu:D Facand un calcul al ingredientelor, m-au costat in jur de 14lei, adica cam cat plateam pentru o singura portie in restaurant. Mi-au iesit 8 portii imense. In plus reteta e simpla si ne putem rasfata atat de ieftin cu un desert rafinat!


Ti-au placut Cramelo :D?
Catallina a spus…
OOOOOff!!Arahidele si migdalele in cioco sunt preferatele noastre!!Mereu cand mergem luam! De asemenea...si Crameloo!! Poop
Adina Aruştei a spus…
alunele glazurate cu cioco alba si neagra sunt intr-adevar foarte bune.
Iulia a spus…
Trebuie sa ajung in Lidl pentru lumanari :X
Alina a spus…
bomboane Melanie am avut de mai multe ori si sunt delicioase. si eu am adunat ceva produse dar le pozez ed mos nicolae, pe post de cadou:))
Toma Aurora a spus…
Iulia am mai vazut cu vanilie, iasomie,portocale....o multime! Si toate miroseau frumos!
Toma Aurora a spus…
It"s Friday, iti ofer si tie virtual din fiecare ! :D
Toma Aurora a spus…
Alina, abia astept postarea! Te pup:*
Monica - Pisica albastra a spus…
daaa....atat Carmelo cat si tiramisu au fost (si sunt, ca le dozez) cu adevarat yum-yuuuuum! :))
multumeeesc pt recomandare!
ilda76 a spus…
Doamne, mi-a lasat gura apa!!! Ce de bunatati, ce mai "dezmat" pentru papilele gustative! Totodata ce rasfat pentru ochi si suflet!
Pacat ca nu avem si noi un Lidl!:P Chiar acum as fi dat o fuga!:))
Pupici!
Anonim a spus…
Ma tenteaza si pe mine lumanarile alea.
Ah, ce-mi faci, tu, Auroraaa!
xoxo