Review: Trusa farduri Radiance


Morphine m-a rugat sa fac o postare in care sa prezint nuantele trusei de farduri de la revista Story, pentru a-si face o parere despre calitatea produsului. Ma gandesc ca poate si alte fete au aceasta curiozitate si de aceea am fotografiat toate nuantele paletei Radiance.

Nu am folosit baza de machiaj si am aplicat fardurile cu ajutorul instrumentului inclus in trusa:



Pozele sunt facute in medii diferite: prima la lumina artificiala si cea de-a doua intr-un cadru iluminat natural. Dupa cum observati, 4 dintre nuante au textura sidefata, in timp ce fardul rosu si cel mov sunt mate. Culorile sunt cremoase,cu exceptia celui auriu care este prafos. Mi se par destul de pigmentate, mai ales cele mate. Cred ca peste o baza s-a vedea chiar foarte foarte puternic.

Am cumparat acest produs mai mult din curiozitate, pentru ca nu folosesc fard de pleoape. Pentru machiajul ochilor folosesc fardul trio pentru obraz de la Yves Rocher, pentru ca evit astfel etapa amestecarii culorilor si obtin si un machiaj foarte rezistent, pe care tusul se mentine peste 14 ore fara sa isi modifice deloc aspectul.

Pentru fetele pasionate de farduri, cred ca se merita sa cumparati aceasta trusa, mai ales ca este si foarte ieftina si este compusa din culori destul de interesante.

Comentarii

Gina Cristiana a spus…
:) pentru acel rosu mi-as lua si eu trusa. Te pup
Toma Aurora a spus…
Ginutza, da, fardul rosu este de foarte buna calitate. Si se vede si frumos!Pup!
Toma Aurora a spus…
Catalina, multumesc pentru comentariu!
Unknown a spus…
eu am cealalta varianta,cu mov si verde :D.Mie iarna imi plac mai mult culorile inchise.Oricum,mi s-au parut la prima vedere frumoase.
Toma Aurora a spus…
PreciousBoutique, eu am vazut doar aceasta varianta la chiosc. Mi-a aratat-o vanzatorul de acolo cand abia o primise. Sunt sigura ca si nuantele celeilalte palete sunt placute!
Anonim a spus…
Merci de review! Merita sa o iau deci si pe aceastea.

Eu am trusa cu culori inchise si merita si aceea, sunt culori frumoase.
Toma Aurora a spus…
Anonim, daca deja iti place cea pe care o ai, nu strica sa o cumperi si pe aceasta. Pup!
Unknown a spus…
Buna, Acum am vazut paletele la o prietena si mi-as dori si eu sa le am insa nu gasesc pe net. Cunosti cumva un magazin de unde se pot lua? Culorile sunt mega pigmentate si calitative. Multumesc in avans! Csilla
Toma Aurora a spus…
Bună!
Din păcate cred că paletele nu se găsesc decât uneori, la pachet cu diverse reviste. Eu am luat-o pe a mea cu Story și clar a fost cea mai bună paletă de farduri pe care am avut-o.