Castigator Concurs+ Favoritele lunii aprilie

Multumesc tuturor celor care au participat la concurs si care au indeplinit coditiile cerute de mine!
Castigatoarea primului meu giveaway este Pempenta Andreea !
Draga Andreea, te voi contacta azi pe Facebook! Felicitari!



Iar pentru ca luna aprilie este pe sfarsite, va voi prezenta favoritele acestei luni:

 1+5. Gel de dus si parfum So elixir- este unul dintre parfumurile mele preferate, mai am unul nou si astept saptamana aceasta inca unul de la o fata de pe forum! Imi place ca este dulce, puternic si persistent! Gelul de dus este foarte parfumat, face spuma si are o consistenta groasa, ca de sirop bine inchegat!
Preturi standard: 49 de lei gelul de dus
                          in jur de 150 de lei parfumelul de 30 ml

2. Masca de fata Clearskin pentru punctele negre: este cea mai buna masca de curatare pe care am folosit-o pana acum (nu am incercat prea multe, ce e drept). Este sub forma unui gel-crema bleu-opac, care dupa 10 minute devine o masca intarita de culoare alba. Se clateste usor si nu mi-a provocat nicio iritatie. Nu mi se pare agresiva si are un miros usor, spre deosebire de alte produse Clearskin, de la Avon! Este aproape goala si o voi cumpara din nou!
Pret: 10 lei de obicei, in oferte

3.Sampon Kerastase Nutri-termique- desi initial stabilisem sa il folosesc dupa ce termin samponul de la l'Oreal, dupa ce l-am folosit prima data am decis sa continui sa-l utilizez. Lasa parul moale si disciplinat, este cremos si hranitor. De cand il folosesc nu am mai folosit balsam de par si nici masca. Nu am facut matreata de la el si nici nu am observat ca imi cade mai mult par. Este cel mai hidratant sampon pe care l-am incercat vreodata si o sa regret cand se va termina!
Pret: 95 lei pe Strawberry

4.Fond de ten Roc - am scris despre el aici.

6.Scrub de fata cu piersica Yves Rocher- am scris despre el aici, l-am cumparat din nou de curand si cu siguranta nu imi va lipsi niciodata din colectia de cosmetice!

7.Gel de dus Balea Young: imi place aroma acestui gel de dus, este perfecta pentru un sfarsit de primavara. Acordurile de piersica si trandafir sunt suave si calde! Face multa spuma, daca folositi un burete de baie! Are o textura lejera, putin apoasa, este energizant si suculent! De asemenea, apreciez ambalajul: foarte colorat si vesel!
Pret: 5-6 lei

Comentarii

Anda Zelenca a spus…
M-ai facut curioasa cu masca Clearskin!:D
Toma Aurora a spus…
Anda, mie chiar mi s-a parut buna, spre deosebire de cea de la Clearskin professional, cu care nu prea m-am inteles!