Avon Day

Astazi am ridicat de la posta coletul de la Avon.
M-am bucurat ca mai nou expediaza si prin Posta Romana pentru ca in mod normal asteptam curierul de dimineata pana seara nestiind la ce ora va veni exact. Asa, ma duc si ridic coletul de la oficiul postal in  functie de programul pe care il am.

Produsele comandate de mine au fost urmatoarele:
-Gel de dus Little Black Dress- miroase frumos, inca nu l-am testat dar are o consistenta normala si cred ca este destul de cremos;

-Baton corector- l-am luat la recomandarea Ellei. Are o putere de acoperire medie/mare. Eu il aseman cu fondul de ten crema de la Max Factor datorita consistentei sale fondante si faptului ca se intinde foarte usor, ca o crema. Nu imi place ca nu rezista foarte bine pe fata si se ia daca atingi tenul cu degetele. Dar acest lucru se poate rezolva prin fixarea cu pudra;

-Pensula pentru obraz-este foarte fina, nici nu se compara cu pensula clasica Avon (tot in ambalaj negru) care este destul de dura si se aseamana cu un kabuki.Am tras un pic de ea si nu a cazut niciun fir de par.

-Fond de ten Anew- l-am cumparat dupa ce am comandat in prealabil o mostra. Mi-a placut pentru ca reduce ridurile de expresie si are putere mare de acoperire. In plus are o consistenta pe care nu prea stiu cum sa o descriu...are o textura spumoasa care ofera luminozitate tenului.

-Gel de dus cu afine-nu m-am putut abtine si iar ma luat ceva pentru copii. Miroase a afine, mirosul e un pic cam fals. Imi place culoarea: un albastru transparent intr-un ton inchis. Arata dragut si sunt sigura ca pentru un copil e o adevarata veselie sa aiba un produs asa vesel si colorat!

-Perie de masaj Planet Spa- este mult mai mare decat ma asteptam. Cand am tras de peri au cazut vreo 2-3 care erau deja scosi la suprafata. Imi place ca nu e foarte dura si perii aceia gosi din plastic sunt foarte flexibili. Sunt sigura ca vot masa foarte bine pielea! Abia astept sa o incerc pentru ca este produsul pe care l-am asteptat cel mai mult din acaesta comanda!

-Mostre Love to the Fullest- le-am luat ca sa testez bine parfumul in cazul in care as vrea sa il cumpar. In ianuarie mi-am luat In Bloom tot de la Reese W. si mi s-a parut fooooarte suav, abia ii simteam aroma. Si acesta este cam la fel de suav, miroase putin a cirese amare, a dulceata de cirse amare mai bine zis. Nu m-am decis inca daca il iau sau nu!

Comentarii

miroase super gelul de dus :X
Toma Aurora a spus…
Emma, daca te referi la Little Black Dress, intradevar miroase frumos, usor dulce.
Adamantix a spus…
Peria de masaj este foarte buna, o am de ceva timp si chiar imi place foarte mult.
Sunt tentata sa-mi comand si eu pensula pentru fard, dar tot ezit de teama ca o sa fie aspra. E chiar moale si fina pe piele?
Ionny a spus…
Hey, din ce brosura ai comandat peria?? Vreauu si eu:D


Sa te bucuri de toate produsele achizitionate!!!
Toma Aurora a spus…
Adamantix este foarte fina pensula. A fost o surpriza pentru mine, pentru ca cea clasica era aspra si mult prea deasa.

Ionny, am cumparat peria de masaj in campania 5, din oferta penstru reprezentanti. Sa stii ca este si in campania 6, tot in of.rep. la pretul de 10,99 lei. Poti vorbi cu reprezentantul tau, sunt sigura ca iti va onora comanda chiar daca nu e din brosura.
Ionny a spus…
Ce bine ca este si in 6. Fratele meu e reprezentant, si tocmai ce a facut comanda din 5. Abia astept sa o cumpar, in ultimul timp sunt in razboi cu celulita.. masaje, creme, etc:)) si cred ca ar fi buna la dus:D
Toma Aurora a spus…
Si eu la fel Ionny. In acelasi razboi m-am implicat si eu :))Doar trebuie sa aratam perfect vara!