Favoritele lunii aprilie


   S-a mai dus o lună din această primăvară şi a venit vremea pentru un nou bilanţ. Zic eu că din lista prezentă se poate observa lesne că sezonul s-a schimbat şi că temperaturile actuale necesită alte tipuri de produse: şampoane uscate, produse împotriva celulitei şi a sebumului în exces, creme pentru protecţia solară şi produse de machiaj în ton. 

   Şamponul uscat Eimi de la Wella este un produs profesional ce se aplică între spălări pentru a înlătura aspectul de păr murdar. Îmi place foarte tare, este cel mai bun şampon uscat care mi-a căzut în mână. Nu lasă deloc peliculă albă la suprafaţă, nu îmbâcseşte părul şi mă ajută să amân spălarea părului cu cel puţin încă o zi. Dacă până de curând îmi şamponam părului de 3-4 ori pe săptămână de când îl folosesc nu mă mai spăl decât de două ori. Nu are un miros puternic şi nu mă face să strănut, problemă pe care o aveam cu şampoanele uscate Batiste. Şamponul uscat Eimi oferă volum părului şi are un nivel minim de fixare ceea ce înseamnă că este o combinaţie între un şampon uscat şi un produs de styling. Nu este iefin însă merită fiecare bănuţ!

  Gelul anticelulitic pentru drenaj de la Elmiplant face parte iar din rutina mea pentru un beach body care să mă mulţumească. Am încercat atât de multe produse anticelulitice încât, dacă era după pălăvrăgeala producătorilor, n-ar fi trebuit să mai am probleme cu celulita pentru alte 50 de vieţi, însă este imposibil ca o cremă, prin simpla sa aplicare, să acţioneze atât de profund încât să te scape de celulită. Prefer produsele Elmiplant pentru că se absorb rapid şi pielea arată foarte fermă după o utilizare constantă. Şi sunt şi foarte ieftine! De regulă aleg produsele care încălzesc pielea pentru că am probleme cu circulaţia periferică, de mic copil am mâinile şi picioarele foarte reci, iar produsele acestea stimulează circulaţia dacă sunt aplicate şi pe gambe. De o lună ţin şi regim alimentar strict aşa că rezultatele gelului au fost şi mai vizibile.

   Tot pentru corp am folosit untul de corp de la Apimond care este un produs minunat, ce hrăneşte intens pielea. Are o consistenţă... apetisantă, de cremă cu unt. Miroase subtil a unt de cacao. Este un produs bio pe care eu îl aplic doar pe picioare, acolo unde am pielea mai uscată. L-am cumpărat dintr-un magazin naturist şi a costat 30 lei.

   Am rămas fără gel de curăţare, iar comanda Iherb în care aveam şi astfel de produse nu a ajuns încă aşa că am mers în DM şi mi-am luat, la întâmplare, un gel de curăţare de la Elmiplant. Nu conţine săpun şi nu face multă spumă. Nu usucă pielea şi miroase fantastic. Din gama aceasta cu miere şi cimbrişor am avut o mulţime de flacoane cu demachiant pentru ten şi ochi care mie mi-a plăcut mult într-o perioadă. Apoi am descoperit apele micelare şi am abondonat formulele cremă.
   
   Nu mi-a lipsit crema pentru protecţie solară Kiss My Face. Este fantastică această cremă, nu lasă deloc urme albe pe faţă şi se absoarbe super repede. Pentru mine e un chin să folosesc anumite creme cu SPF pentru că sunt mult prea deschise pentru pielea mea şi mă fac să arăt ca un strigoi. Cred că acesta este tubul cu numărul 6 pe care l-am terminat. Mai am încă unul de rezervă, comandat din timp de pe Iherb.com. Din câte ştiu eu nu se găseşte la noi, eu mereu l-am cumpărat din afară la preţul de 40 lei.

   Am început să folosesc din nou pudra bronzantă Physicians Formula pe care eu am cumpărat-o tot de pe Iherb. Este un bronzer care arată foarte discret pe pielea mea măslinie, e mat şi rezistă bine pe piele. Nuanţa pe care o am se numeşte Paris.

   Ultimul produs din lista preferatelor este lacul de unghii Complete Salon Manicure de la Sally Hansen, care pe unghiile mele rezistă 5 zile în stare impecabilă după care începe să se şteargă uniform de pe vârfurile unghiilor. Nu am mai avut un lac de unghii atât de rezistent de pe vream când ojele Essence aveau o cu totul altă formulă şi mă impresionau. Nuanţa pe care o folosesc eu se numeşte Mauve Along. 


Comentarii

Ana a spus…
Gelul de curatare de la Elmiplant este favorit de ani de zile!
ilda76 a spus…
Eh, Aurora, de-ai sti ce suparata am fost pe cei de la Bioten cand au schimbat formula acelui minunat lapte demachiant (miere si cimbrisor)!!! Pur si simplu, l-au stricat... Mi-a trecut supararea gasind un substitut de la acelasi producator: "fratele" (destinat tenului sensibil al) favoritului pierdut! Eu nu pot sa renunt la formulele crema, merg mana-n mana cu micelarele. ;)
De la Phisician's Formula am un fard de obraz pe care il ador - multe bile albe primeste!
Ce bine e sa vin la tine in vizita!
Multumesc! Pup cu drag!
Silvia a spus…
Buna Aurora, de unde se poate cumpara samponul uscat de la Wella? Ma intereseaza tare mult sa il gasesc.
Toma Aurora a spus…
Bună, Silvia!
Dacă dai click pe denumirea lui vei ajunge pe pagina sa de pe Aoro.
Eu l-am primit de la prietenul meu după ce i-am spus că mi-l doresc cadou de Paşte, se găseşte în toate saloanele ce utilizează produse Wella şi costă cam 80 lei acolo.
Dacă eşti din Bucureşti fetele mi-au spus că se găseşte şi în Farmacia Tei, la preţul de cca. 50 lei.
bydee-make-up a spus…
Si eu sunt o mare fana a anticeluliticului Elmiplant - ieftin si bun.
M-ai facut sa adaug pe wishlist untul de corp Apimond si gelul de curatare de la Elmiplant. Yummy! <3
Sa le folosesti cu drag si spor pe toate in continuare!
Pupici
Deena a spus…
Eu recunosc ca am renuntat la produse anticelulitice. Perseverenta mea cu ele e spre inexistenta si nu pot avea pretentii de la ceva ce aplic din an in Pasti. Ma gandesc acum sa iau si eu un tub de ceva si sa mai incerc, mai ales ca am inceput sa fac sport. Cu controlatul dietei mai greu, dulcele va fi moartea mea, for sure! Gelul acela de curatare Bioten pe mine nu m-a incantat prea tare, dar fanul demachiantului am fost pret de multe flacoane. Nuanta de la oja aceea Sally Hansen e tare faina, n-am avut pana acum un lac de unghii de la ei, dar poate ar fi cazul!
Toma Aurora a spus…
Diana, nici eu nu pot renunţa la dulciuri, devin nervoasă când nu mănânc nimic dulce şi mă doare capul.
Gelul de curăţare e mai eficient dacă e folosit împreună cu un bureţel, o să facă mai multă spumă astfel.
Ojele Sally Hansen erau la promoţie în DM săptămâna trecută dar când am trecut azi să-mi iau o nuanţă nouă erau iar la preţ întreg şi am rămas cu buza umflată.
Toma Aurora a spus…
Da, da! Ieftin şi foarte bun este acel gel!
Untul de corp o să-ţi placă cu siguranţă, e altceva faţă de unturile astea de prin comerţ. Eu mai am 2 desfăcute de la The Body Shop dar nu mi se par cine ştie ce, miros superb ambele dar nu prea hidratează pielea.
Toma Aurora a spus…
Ana, mă bucur să aud asta!
Toma Aurora a spus…
Ilda, nu cred aşa ceva! Demachiantul ăla era prieten de nădejde, cred că era cel mai bun din tot ce exista pe rafturile din supermarket. Varianta pentru ten sensibil e cea cu bumbac, cu capac roz?
Îţi mulţumesc pentru vizită, prietenă veche şi dragă! Te pup cu mult dor!
ilda76 a spus…
Daaa, au comis-o! Nu stiu ce i-au pus de ma ustura tenul de la el. Si textura era schimbata putin.
Varianta pentru ten uscat si sensibil e cu miere si galbenele (are o floare cu petale portocalii pe flacon). Desi tenul meu n-are treaba cu targetul lor, imi merge foarte bine!
Hihiii, ce frumos m-ai alintat! Te imbratisez cu mult-mult drag!