Favoritele lunii martie


   Cioc-cioc! Favoritele lunii martie au întârziat puţin, însă intră cu încredere pe uşa blogului. Pe o parte dintre ele le cunoaşteţi, sunt produse despre care am mai scris, însă s-au strecurat şi câteva noutăţi. Gelul de duş Perlier, de exemplu, pe care l-am găsit la reducere în DM. Miroase aidoma gelului de duş cu miere de la Bottega Verde, adică mai puţin a miere şi mai mult a flori. Îmi place textura şi aroma sa şi arată şi elegant pe deasupra.
    Pentru ten folosesc cu succes peelingul de noapte de la Kiehl's pe care l-am primit din partea unei prietene la finalul lui ianuarie. Îl folosesc constant, seară de seară, flaconul este acum gol pe jumătate. Urmează să-i fac o recenzie detaliată, este un produs care s-a potrivit perfect tenului meu gras, conţine un exfoliant chimic foarte blând, are o textură care m-a deranjat iniţial (lipicioasă) dar care treptat a devenit tot mai uşor de tolerat. Rezultate am început să văd după prima lună de utilizare, tenul meu este considerabil mai uniform în prezent şi porii nu mai sunt la fel de dilataţi. Nu influenţează în niciun fel modul în care tenul secretă sebum, dar îl curăţă bine peste noapte. Se găseşte în magazinele Kiehl's din Băneasa şi Afi, costă în jur de 250 lei. Mi se pare scump dar prin comparaţie cu cremele Estee Lauder şi Lancome pe care le-am folosit recent serul ăsta merită banii.
    Am făcut mici schimbări în privinţa părului, în sensul că am renunţat la şampoanele profesionale şi în prezent mă spăl doar cu Head&Shoulders cu măr verde. Nu am avut niciodată probleme cu mătreaţa, nu pentru asta îl utilizez, ci pentru că simt că-mi curăţă bine scalpul. E un şampon controversat, de aceea nu îl recomand neapărat doar că mie mi se potriveşte în acest moment. 
    După şamponare aplic un produs fără clătire care de regulă este uleiul Moroccanoil, o descoperire recentă. Mi se pare senzaţional! Între spălări îmi împrospătez vârfurile cu spray-ul leave in de la Macadamia Oil, pe care l-am cumpărat din nou. Este un produs pe bază de apă ce hidratează optim părul fin/mediu fără a-l încărca deloc. Se consumă foarte repede, noroc că online este destul de ieftin, eu l-am comandat de pe Elefant cu 20 şi ceva de lei.
    Produsul de machiaj preferat al lunii trecute este mascara Grandiose de la Lancome, cea despre care am scris AICI. A trecut o lună de când am scris recenzia, pasta are aceeaşi consistenţă în continuare, nu s-a întărit şi nu şi-a pierdut din calităţi. Scriam că este cea mai bună mascara high-end pe care am folosit-o şi îmi menţin afirmaţia. Am regăsit această mascara şi în topul produselor de machiaj făcut de Alexandru Abagiu pentru o revistă glossy a lunii aprilie.



   În categoria preferatelor intră şi săpunurile lichide Dove, pe care eu le folosesc pe post de gel de duş. Îmi place varianta Original în mod deosebit, nu doar pentru că este spumantă şi cremoasă ci şi pentru că are aroma clasică Dove. Pe acestea le-am primit din partea Buzzstore în cadrul unei campanii, pachetul a fost mai mare dar le-am păstrat doar pe acestea pentru mine. Tot de la Dove am folosit deodorantul cremă, la care am renunţat pentru că îmi lăsa urme albe pe hainele închise la culoare şi pe care l-am înlocuit pe finalul lunii cu varianta spray. 

Comentarii

Ladybug a spus…
Mă super bucur că iti place exfoliantul de la Khiels ❤ pentru mine a fost un eşec total, dar avem tipuri de ten diferite, iar eu acum folosesc produse de la Antipodes + cateva de la The ordinaries + serumul de la Estee Lauder (Advanced night repair) care imi plac foarte mult combinate. Serumul Estee Lauder il iubesc la nebunie si planuiesc sa il cumpar din nou. Eu am tenul deosebit de sensibil iar produsele Khiels mi l-au sensibilizat si mai tare. Ca sa imi exfoliez tenul folosesc niste măşti de la Lush de care sunt absolut indragostita si asta suplineste faptul ca nu tolerez exfoliantii chimici. Pupici!
Anonim a spus…
Grandiose de la Lancome este si preferatul meu . Am observat ca avem gusturi comune :) Te pup
(Anamaria)
Toma Aurora a spus…
Gărgăriţă, să ştii că prin comparaţie cu alte produse cu exfolianţi chimici cel de la Kiehls e foarte, foarte blând. Pe mine, de exemplu, mă arde faţa de la exfoliantul cu AHA de la Paulas Choice, iar pe cel de la Dermae nu-l pot aplica mai des de o dată pe săptămână căci pielea mea nu prea-l mai tolerează.
Neplăceri am avut cu produsele cu BHA, mi se irită pielea de la ele şi îmi apar zeci de coşuleţe.
Mă bucur că te împaci cu serumul Estee Lauder, eu am avut crema Revitalising Supreme şi nu prea mi-a plăcut, dar tenul meu e gras şi rar se împacă cu produsele intens hidratante.
Am văzut produsele The Ordinary pe Asos şi vreau să încerc şi eu serul cu niacinamide.
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Anamaria, mi-am luat încă unul de rezervă. Fetele mi-au recomandat Lash Sensational de la Maybelline, spunând că e la fel de bun, aşa că o să-l încerc şi pe acela cât de curând.
Ladybug a spus…
Am si eu serul cu Niacinamide, de fapt ti l-as putea cumpara de aici si trimite prin posta pentru ca urmeaza sa vin in tara in luna mai. Pe mine m-a ajutat foarte mult cu acneea (am avut o acnee foarte urata in iarna), dar de tratat am tratat-o cu Duac Gel un produs farmaceutic cu antibiotic in el si tenul mi s-a curatat foarte frumos. Daca vrei ceva de aici, nu ezita sa imi spui pentru ca eu am membership-uri peste tot si nu platesc transport la nicio comanda si imi vin comenzile intr-o zi, iar in bagaj am spațiu 😁 pupiii
Alina a spus…
am vazut si eu gelurile alea in dm, daca zici ca seamana cu cel de bv m-ai tentat :).