Brăţara mea Soufeel


    Brăţările Soufeel, similare celor de la Pandora, au cucerit piaţa prin varietatea charms-urilor puse la vânzare şi prin preţurile ceva mai scăzute faţă de cele practicate în magazinele Pandora. Cadrul brăţării se comandă separat iar fiecare dintre noi îşi poate cumpăra apoi figurinele sau talismanele care i se potrivesc. Echipa Soufeel m-a contactat pentru o colaborare şi am acceptat pentru că-mi doream o astfel de brăţară. Azi vă povestesc despre livrare, despre calitatea produselor şi despre povestea din spatele figurinelor pe care le-am ales pentru a-mi alcătui vesela brăţară din fotografia de mai sus.

    Coletul Soufeel a fost livrat din Franţa iar după 5 zile lucrătoare a sosit la poşta locală. Pachetele din spaţiul UE nu vin la vamă, aşadar nu am avut nicio taxă de plătit la ridicarea coletului. Produsele au venit împachetate individual, ascunse într-un săculeţ catifelat. Sunt confecţionate integral din argint şi unele dintre ele conţin elemente placate cu aur sau pietricele Swarovski. Am primit şi un certificat prin care se atestă originalitatea materialelor folosite.



    Am ales ca bază a brăţării varianta cu închizătoare placată cu aur rose pentru că am considerat că astfel se va potrivi mai bine în zilele în care voi decide să port brăţara alături de ceas. Am un singur ceas metalic, într-o nuanţă rose gold, pe care-l port ocazional. Am zis eu că biluţa aceea aurită va fi un soi de liant între cele două accesorii. Brăţara este flexibilă şi am comandat măsura potrivită mie după ce am urmărit tutorialul de măsurare de pe site.

    Charm-ul sirenă l-am ales pentru că îmi place la nebunie marea, apa în general. Când eram eu mică şi mă scăldam la râu îmi imaginam cum mă transform în sirenă, îmi închipuiam coada sidefie cum îmi creşte sub ochi. Acum nu mai am astfel de fantezii însă păstrez dragostea pentru apă şi bălăceala, de aceea merg la mare oricât de des pot.
     Charm-ul sub forma unui coşuleţ de picnic mi s-a părut cel mai simpatic de pe site. Vara prefer să merg să mănânc la iarbă verde, într-un loc liniştit. 
    În mijloc am pus figurina castel, întotdeauna mi-a plăcut poveştile. Apropiaţii ştiu că o carte de poveşti se numără în continuare printre cadouri după care mă dau în vânt. Nu ştiu cât trece dincolo de blog însă sunt o persoană copilăroasă, privesc lucrurile într-un mod naiv şi trăiesc viaţa fix ca pe o poveste.
    Vulpile sunt unele dintre animalele mele preferate şi când o să am o curte mare vreau să am şi nişte vulpiţe în ea. Mi s-a spus că frumoasele portocalii miros urât şi că domesticirea lor e anevoioasă, însă visez în continuare la aşa ceva. Între timp ţin un charm vulpiţă la mână!
    Uh-uh, cafengioaica şi-a dat în petic! O cană de cafea stă la capătul brăţării. Dacă primul gând care vă trece prin minte când vă treziţi dimineaţa este ceaşca aburindă de cafea, o să mă înţelegeţi perfect.

   Costul unei brăţări Soufeel, cu cadru metalic flexibil şi 5 charmsuri, este de cca. 150$. Preţurile cadrului pornesc de la 35$ iar cele pentru un charm de la 20$. Frecvent pe site sunt promoţii, găsiţi pachete de genul 1+1 sau reduceri foarte mari la talismane.
   Per ansambul a contat mult şi faptul că aceste charms-uri erau colorate, altfel nu m-ar fi atras la fel de tare. Dacă un accesoriu nu e sprinţar, sunt şanse slabe să mă atragă. Apreciez aspectul materialelor, brăţara pare de calitate foarte bună iar charms-urile sunt solide.
   Pe site-ul Soufeel am văzut talismane specifice zodiilor, pietre norocoase, dar nu-s pasionată de acest sector şi le-am lăsat deoparte. Interesante mi s-au părut talismanele ce se pot personaliza: încărcaţi o fotografie pe site, iar cei de la Soufeel vă vor face o mărgică cu fotografia respectivă. Este potrivit mai ales pentru un cadou, la o adică se poate strecura o mărgică personalizată pe o brăţară cu alte elemente potrivite celui care urmează să fie cadorisit.

    Dacă vă decideţi să comandaţi de pe site puteţi folosi codul SHS10 pentru a obţine o reducere suplimentară de 10%. Livrarea produselor este gratuită pentru comenzi mai mari de 49$ iar în România pachetele ajung în 5-7 zile lucrătoare.


Comentarii

Anonim a spus…
Foarte frumoasa, sa o porti cu drag . Am si eu doua dar nu le-am mai purtat de foarte mult timp si s-au facut foarte urate , trebuie sa le curat . Si-au imbunatatit sistemul de inchidere ? Pentru ca eu il puneam pe sotul meu de fiecare data sa-mi deschida bratara , se deschidea foarte greu .
(Anamaria)
Toma Aurora a spus…
Anamaria, se deschide foarte repede acesta, eu bag uşor unghia in crestătura aceea şi se deschide imediat. Sper numai să nu se slăbească repede.
Cu ce cureţi elementele?
Merci!
Anonim a spus…
Aurora, eu in mod normal le duc la bijutier pentru a le curata, dar sa stii ca am incercat si metode babesti luate de pe net care au functionat . In cazul in care bijuteriile sunt sensibile poti sa le pui intr-o ceasca cu otet si bicarbonat (cam o ora) pe urma le clatesti cu apa si le stergi cu o carpa, daca nu sunt sensibile poti sa le cureti cu pasta de dinti si o periuta .Te pup
(Anamaria)
Unknown a spus…
Păi le poti domestici? Intr-adevăr, la Zoo, miros groaznic vulpile, am vazut insă foarte multe din trenuri...
Toma Aurora a spus…
Brînduşa, da, sunt persoane care cresc vupli la curte şi, mai ales, la ferme. Am înţeles că vulpiţele crescute de mici de către om se domesticesc uşor, dar că uneori mai au ieşiri, însă nu foarte violente. Mai grav este dacă vrei să eliberezi apoi vulpea pe câmp, ea îşi pierde aproape complet abilităţile şi nu mai poate supravieţui în libertate.
Miros urât, aşa este :(.
La Braşov am aflat că se vând mai nou şi pui de raton, care se acomodează şi mai uşor decât vulpea.
Toma Aurora a spus…
Muţumesc pentru răspuns!
Cu pastă de dinţi ne curăţa şi mama cerceii când eram mici, numai că nu mai ştiam precis.
Lidia a spus…
Buna Aurora, este foarte frumoasa bratara, iar sincera sa fiu charmurile alese de tine sunt super simpatice poate chiar mai dragute decat cele de la Pandora. E superba, sa o stapanesti sanatoasa. Imi doream de multa vreme sa achizionez o bratara Pandora dar intotdeauna am avut o mica retinere in ceea ce priveste pretul cam piperat. Insa mi se pare mult mai avantajos pretul de la bratara Soufeel. Daca poti te rog sa afisezi linkul de unde ai cumparat bratara. Aaa, si inca ceva ma intereseaza si pe mine modalitatile de plata si cat costa transportul. Mersi mult.
Toma Aurora a spus…
Bună, Lidia!
Cadrul brăţării îl găseşti aici: http://www.soufeel.com/rose-gold-exclusive-925-sterling-silver-basic-bracelet.html
Charms-urile se comandă separat, pe unele s-ar putea să nu le mai găseşti în stoc dar între timp au adus noutăţi la fel de vesele. De exemplu, castelul e out of stock: http://www.soufeel.com/castle-charm-925-sterling-silver.html
Se poate plăti cu un card în lei sau direct prin Paypal, în caz că ai cont. Livrarea este gratuită iar pachetele ajung la oficiul poştal local.