Review: Mascara Lancome Grandiose


    Mascara Grandiose este cu siguranţă un produs despre care aţi auzit. Celebra sa perie gât de lebădă a creat senzaţie în momentul lansării, iar calitatea pastei se zvoneşte că ar fi printre cele mai bune din întreaga lume. Mi-am dorit mult să încerc acest produs, aşa că mi l-am cumpărat în preajma sărbătorilor de iarnă. Nu am avut experienţe prea plăcute cu rimelurile scumpe, mi s-au părut la fel ca cele cu preţuri medii, un fel de Mărie cu o altă pălărie ceva mai costistoare. Însă Grandiose chiar îmi place, iar în continuare o să vă povestesc de ce.

     

    Acel gât de lebădă pe mine una mă cam deranjează, face destul de greu de scos peria din tub, trebuie să trag cu grijă capătul de frică să nu-l rup. Însă gâtul de lebădă nu e doar de impresie artistică, forma sa arcuită facilitează aplicarea pastei din toate unghiurile. Pentru ca aplicarea să fie perfectă e ideal dacă schimb mâna atunci când rimelez fiecare ochi în parte, astfel obţin gene nu doar rimelate în totalitate, ci şi mai curbate. Cum nu folosesc cleştişor de ondulat genele, pentru mine acest aspect contează.
     Pasta de un negru intens se aplică foarte uşor, este nevoie de doar câteva mişcări de perie pentru a termina machiajul genelor. Îmi place pentru că nu se depozitează în exces, nu încarcă genele şi nu le lipeşte între ele. Un aspect foarte important: formula este aceeaşi de la bun început, adică nu-i mai lichidă într-o primă fază, urmând să se întărească pe parcurs. Nu, de o lună de când am deschis-o, pasta se prezintă la fel, medie ca şi consistenţă.



    Folosesc un singur rimel, nu păstrez mai multe deschise în portfard, aşa că în ultimele săptămâni am utilizat aproape zi de zi mascara Grandiose, aplicată într-un singur strat pe genele superioare. E de prisos să vă spun că rezistă excelent de dimineaţa până seara, am impresia că mai toate rimelurile din ziua de azi nu se mai scutură, au formule din ce în ce mai rezistente. Cred că am mai scris asta pe blog şi mă repet.
    Mai sus am pus o fotografie de tipul înainte-după, aşa puteţi observa cel mai bine cum arată această mascara pe gene, aplicată într-un singur strat. Oferă deopotrivă volum şi alungire, fără a excela în mod deosebit la unul dintre aceste capitole. Efectul mi se pare optim, genele par mai bogate şi puţin mai lungi, aspectul nu este unul natural, dar nici de gene false, mi se pare un rimel echilibrat. O singură dată l-am aplicat în două straturi, efectul de volum se amplifică, mai puţin cel de alungire, aşa că dacă vă plac genele foarte bogate Grandiose este o opţiune.

    Vorbind strict de mine şi de preferinţele mele, Grandiose mi se pare cea mai bună mascara high end pe care am avut-o. Nu am avut nenumărate, aşa că s-ar putea să fie altele la fel sau chiar mai bune. Dacă ar fi să fac o comparaţie cu rimelurile accesibile aş găsi câteva care să-mi fi plăcut la fel de mult, însă niciunul dintre ele nu a avut consistenţa ideală de la bun început şi nici nu se aplica la fel de rapid.
    Am cumpărat produsul din Marrionaud cu 155 lei, în decembrie, iar recent l-am luat de pe Aoro la pachet cu un mini-creion de ochi şi un mini-demachiant pentru ochi. Creionul îl cunoşteam deja, este intens însă nu cel mai rezistent, iar demachiantul bifazic nu am apucat încă să îl folosesc, îl păstrez pentru vacanţa de la finalul acestei luni, căci are un gramaj acceptat în avion. Dacă vă interesează acest pachet avantajos îl puteţi comanda de AICI

   


Comentarii

Unknown a spus…
E intradevar cel mai bun high end rimel. L-am iubit de la prima aplicare, din pacate pretul ma determina sa nu il cumpar, am altele cat de cat ok la jumate de pret. Daca ar fi la reducere, gen 100 lei l-as lasa fara ganduri
miki a spus…
Tu ai gene frumoase si fara rimel. Nu ca nu ar trebui rimelate, insa voiam sa stii :)
Toma Aurora a spus…
Mulţumesc, Miki! E genetic, sora mea le are la fel.
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Diana, sunt de acord, nici mie nu mi se pare preţul foarte prietenos. Momentan folosesc doar 3 produse de machiaj aşa că am buget pentru un rimel mai scump, însă în perioada în care mă dădeam cu "de toate" rareori îmi permiteam să cumpăr produse high end.