Cumpărături de pe Answear


   De când l-am descoperit, magazinul online Answear a devenit o locaţie de shopping online vizitată adesea. Îmi place pentru că este organizat precum Asos, adică modern, simplu şi foarte aerisit, cu listă de dorinţe în care îmi pot salva toate produsele care îmi sunt pe plac, monitorizând astfel care dintre ele intră la reducere şi care nu mai sunt pe stoc. Ce-mi displace este faptul că nu are multe articole cu aplicaţii sau imprimeuri foarte vesele, însă pentru haine basic de calitate este un magazin excelent. De la branduri foarte accesibile, la mărci scumpe, găsesc aici produse potrivite bugetului de moment.
    Cea din urmă comandă plasată pe site a conţinut două produse la preţ întreg, astfel încât am putut folosi bonsul oferit pentru comenzile mele anterioare. Oricărui client i se oferă acest bonus, el poate fi folosit doar pentru produsele care nu beneficiază de discount. Însă Answear oferă adesea o reducere suplimentară, de exemplu în această perioadă au 10% extra-reducere la toate articolele din categoria Sale.

     Noisy May este un brand pe care îl ştiam de pe Asos, am un cardigan roz de acolo. De pe Answear am luat o pereche de jeans simpli, lungi până la gleznă, dintr-un material foarte elastic şi comod. Îi găsiţi AICI.
    Mi-am dorit o pereche albă de Converse şi am optat pentru un model complet alb din pânză, cu inserţii din piele albă. Din câte ştiu eu acesta este cel mai recent model alb lansat de Converse, fiind unisex. Preţul este destul de ridicat, însă acest tip de tenişi Converse nu l-am găsit niciodată pe stoc, în mărimea mea, sub 300 lei. Însă e foarte versatil şi din experienţă ştiu că cel puţin 3-4 ani or să mă ţină. Tenişii sunt disponibili AICI.
    Pentru că prefer încălţămintea cu talpă joasă şi am destul de multe perechi de tenişi, aş pune Converse pe locul 2 ca şi rezistenţă şi grad de comoditate. Pe locul 1 rămâne Superga, tenişii lor sunt extrem de rezistenţi şi au o talpă grea la prima vedere însă nu fac bătături şi se merge mai comod în ei pe distanţe foarte lungi. Dacă vă place să mergeţi cu orele prin oraş, prin vacanţe sau pe unde mai preferaţi, atunci modelele Superga mi se par cele mai potrivite. Găsiţi tenişii Superga inclusiv pe Answear, dar şi pe Asos dacă preferaţi să-i comandaţi din afara ţării.


    Pe final vă las câteva detalii legate de procesul de comandare:
-coletul a fost livrat în 2 zile lucrătoare, la adresa mea din provincie;
-plata am făcut-o ramburs, la ridicarea pachetului;
-livrarea a fost gratuită căci comanda a depăşit pragul de 100 lei;
-am primit 10% bonus din valoarea comenzii, sumă pe care o pot folosi la comanda următoare.

Comentarii

Anonim a spus…
Aurora, acelasi lucru imi displace si mie . Azi am dat o comanda la ei,vroiam sa profit de reducerea de 10% pentru produsele deja reduse si mi-am ales doua articole colorate si foarte dragute . In caz ca esti curioasa , acestea sunt : https://answear.ro/768528-manzana-poseta-plic.html si https://answear.ro/781977-medicine-top-let-s-party.html .
Sa porti cu drag noutatile !
(Anamaria)
Cherry Queen a spus…
Sa le porti cu mare drag! sunt tare simpatice ambele produse :) pupici!
Toma Aurora a spus…
Anamaria, sunt tare drăguţe, să le porţi cu drag!
Medicine e un brand care îmi place mult, mi se pare că materialele folosite sunt foarte bune, eşti de acord?
Toma Aurora a spus…
Mulţumesc, Diana!
Te pup!
Anonim a spus…
Da, asa este , am mai multe de la acest brand atat eu cat si sotul meu suntem multumiti , te pup si La multi ani pentru azi :)
(Anamaria)