3 produse de cumpărat în această primăvară


    Am revenit cu trei recomandări în concordanţă cu vremea de afară. Acest tip de postare l-am făcut şi pe timpul iernii, a fost bine primit şi de aceea voi încerca să aleg în fiecare anotimp trei produse pe care le consider foarte eficiente şi potrivite cu starea vremii. 

    Am să încep cu apa micelară Bielenda, un produs de curăţare pe care-l folosesc deja de câteva luni. Având o cantitate generoasă de 400 ml şi o formulă concentrată, vă asigur că o să vă bucuraţi de ea timp de multe luni. Deşi este recomandată tenului uscat sau sensibil curăţă excelent inclusiv tenul gras, aşa cum este al meu. Nu e o micelară destinată doar tenului, eu apelez la ea în primul rând pentru a-mi demachia ochii şi abia apoi pielea feţei. Este foarte eficientă, blândă, nu lasă nicio peliculă, nu e deloc lipicioasă, nu are un miros artificial sau puternic. Este mai bună decât apa micelară Granier, dacă vreţi să fac o comparaţie, spre deosebire de aceea lasă tenul înviorat şi nu mai este neapărată nevoie să mă spăl cu gel de curăţare după demachiere. Ca să merg mai departe cu comparaţiile, recent am încercat şi Lancome Eau Fraîche care mi s-a părut o micelară cam agresivă, parfumată, care se descurcă bine doar la îndepărtat fondul de ten. 
    Am cumpărat apa micelară Bielenda cu 15 lei de pe Elefant, dacă nu vă place site-ul o găsiţi şi pe Vegis la 25 lei. Preţ foarte mic, produs foarte bun!

     Din clubul cosmeticelor cu preţ ridicat am ales uleiul de păr Moroccanoil. Folosesc varianta pentru toate tipurile de păr, am cumpărat-o după ce am încercat câteva eşantioane şi am fost cucerită de felul în care acest produs lasă părul: strălucitor şi foarte uşor de coafat. În ultimele luni m-am tuns adesea aşa că nu mai am probleme cu vârfurile despicate, însă uleiul acesta mă ajută să accentuez aspectul sănătos al părului. 
    Legat de tuns, mulţi ani am evitat pe cât posibil să mă tund, sperând că aşa îmi va creşte părul mai repede, însă nu vedeam decât progrese anemice. De când mă tund regulat constat cât bine se observă creşterea părul atunci când nu mai există vârfurile deteriorate. În prezent nu mai ţin aşa mult la lungimea lui, dacă arată sănătos şi are o formă ok, este suficient.
   La recomandarea coafezei am început să folosesc iar aparate de coafat. Mi-a explicat că este greu ca sebumul să se distribuie uniform pe părul meu creţ natural, aşa că mai bine îl coafez cât mai drept pentru ca uleiurile naturale să poată ajunge până înspre vârfuri. Astfel părul nu se va mai usca pe lungime. Uleiul de păr Moroccanoil mă ajută să mă coafez mai rapid, părul se usucă mai repede ( cu 40% după spusele producătorului) şi devine foarte strălucitor.
    Mi se pare un produs scump, pe sticluţa prăpădită din poză am dat 100 lei, cu transport. Are 25 ml, dar cantitatea o să-mi fie suficientă pentru vreo 2-3 luni ( pentru un păr lung sau foarte des înjumătăţiţi perioada). Am comandat-o de pe Profihairshop, după o căutare pe Google. Pe Allbeauty, unde costa mai puţin, nu mai era pe stoc. Data viitoare cu siguranţă o să iau un gramaj mai mare, căci are un preţ mai avantajos. Este foarte bun uleiul, un produs leave-in lăudat pe merit.

    În urmă cu câţiva ani adoram aroma trandafirilor. Parfumuri, loţiuni, săpunuri cu parfum de trandafir, toate erau la mine în ogradă! Într-un final a ajuns să mi se ia de mirosul trandafirilor, ba chiar să fug de cosmeticele cu acest iz. Gama British Rose de la The Body Shop are un parfum subtil şi proaspăt de trandafiri, îmi place foarte mult şi o tolerez excelent. Mirosul e ca cel al apelor naturale de trandafir, n-au nota aceea dulce, vintage, pe care multe femei o urăsc. Aroma e primăvăratică, super fresh. Eu am primit din partea unei prietene crema de mâini şi o folosesc cu plăcere, este foarte uşoară, intră rapid în piele iar mirosul său proaspăt persistă ore bune şi-mi dă o stare de bine. Gelul de duş din gamă este şi el foarte fain.
    Preţul cremei este de 25 lei, al gelului de duş de 35 lei, iar produsele se găsesc pe site-ul The Body Shop, precum şi în magazinele fizice ale firmei.

Comentarii

Anonim a spus…
Recent am cumparat si eu apa micelara la recomandarea Cameliei de la ColtulCameliei , o testez imediat ce o termin pe cea de la Bioderma , am o sticluta mica in teste si chiar imi place .
Uleiul e pe wishlist, momentan il folosesc pe cel de la Kerastase .
(Anamaria)
Toma Aurora a spus…
Tot de pe blogul Cameliei am aflat şi eu despre apa micelară :D .
Camelia a spus…
Tocmai ma pregateam sa scriu ca si mie imi place mult micelara de la Bielenda si am vazut comentariile voastre. Uita-te si la Topline dupa uleiul de par, cand au reduceri gasesti si varianta la 25 ml, cat si cea la 125 ml la preturi mai bune decat ce-ai scris in postare.
Toma Aurora a spus…
Camelia, de la Topline voi lua data viitoare uleiul, în aprilie ajung la magazinul lor, special pentru el îmi fac drum pe acolo. Online îmi amintesc că se mişcă destul de greu, am cumpărat o singură dată de pe site şi cam în 2 săptămâni au livrat pachetul.
Mulţumesc pentru articolul legat de apa micelară, nu aş fi fost tentată să o comand în alte condiţii.
Unknown a spus…
Uleiul de păr Moroccanoil il folosesc si eu si imi place. E scump dar 2 picaturi sunt suficiente pt parul meu fin, relativ scurt. Micelarele au ajuns relativ recent in rutina mea..si inca sunt multumita de Bioderma chiar daca...usuca usor buzunarul. Oare am apucat sa-ti zic ca-ti doresc o primavara frumoasa? Astept cu interes articolul despre Roma!
Toma Aurora a spus…
Iulia, e fain uleiul de păr, pentru moment mi se pare cel mai bun ulei încercat vreodată. Micelara Bioderma îmi place şi mie însă nu o cumpăr des pentru că mi se pare destul de scumpă, Garnier sau Bielenda sunt variante la fel de bune.
Voi scrie despre Roma, deja m-am apucat de articol :D.
Mulţi pupici!