Review: Fixativ şi spumă pentru păr Wella SP


    Cine îmi citeşte blogul de mai multă vreme ştie că îmi plac produsele pentru îngrijirea părului din gamele profesionale Wella, iar cele despre care o să scriu astăzi nu fac excepţie. Sunt cele mai bune produse de styling pe care am avut ocazia să le folosesc vreodată, ambele excelează la capitolul flexibilitate reuşind totuşi să ţină coafura sub control. 

    Voi începe cu spuma pentru păr Elegant Shape, anume formulată pentru a oferi volum părului fără a lipi firele de păr între ele şi fără a îmbâcsi poadoaba capilară. Este perfect adevărat, pot foarte simplu să mă şi pieptăn la câteva ore după ce o folosesc, este lejeră şi nu murdăreşte deloc părul. 
   O aplic la rădăcină, pe părul umed, apoi usuc părul cu foehnul sau natural şi obţin un volum satisfăcător şi foarte rezistent. Părul nu devine mat, ba din contră, capătă un plus de luciu. Cel mai important lucru din punctul meu de vedere este că per ansamblu aspectul este unul foarte natural. Am mai folosit spume de păr profesionale şi de tip drugstore ce promiteau acest gen de aspect, însă niciuna nu se compară cu Elegant Shape. Nu ţin să o ridic cu tot dinadinsul în slăvi, însă este categoric un produs superior.
   Mirosul său este domol, discret, nu deranjează. La fel este şi cel al fixativului. 
    În saloane am văzut spuma la preţul de 85 lei, online se poate comanda cu 57 de lei de AICI. Mai ieftin decât atât nu am găsit-o pe niciun site.

    Fixativul Perfect Hold oferă aceeaşi flexibilitate ca şi spuma, însă o fixare ceva mai puternică. După ce-mi coafez părul aplic câteva pufuri de la distanţă, insistând pe zona rădăcinilor, apoi masez puţin cu degetele pentru a obţine un plus de volum.
    Nu se simte lipicios, tare, uleios ori pudrat. Are formula perfectă pentru părul fin sau mediu ca şi grosime, păstrează mişcarea naturală a şuviţelor. Pentru coafuri complexe, gen cocuri sofisticate, nu ştiu în ce măsură poate susţine părul, dar pentru coafuri lejere, de zi cu zi, este ideal.
     După folosire părul rămâne maleabil, îl pot da pe toate părţile şi, la fel ca în cazul spumei, îl pot pieptăna fără probleme seara. Iar a doua zi părul nu arată ca şi cum ar fi nespălat, ba chiar am observat că se păstrează ceva mai curat. Evident, nu pot spune că nu mi se mai îngraşă părul la fel de repede, însă îşi păstrează volumul şi îl pot purta desfăcut 2 zile consecutiv, ceea ce pentru părul meu gras este mulţumitor. Se poate folosi şi între spălări, repetat, fără probleme.
    În saloane tot 85 lei costă şi fixativul, iar online îl găsiţi la 60 lei AICI

    Nu sunt produse ieftine şi după cum puteţi observa nici online nu se găsesc la preţuri cu mult mai mici, însă merită investiţia. Nu obişnuiesc să folosesc produse de styling regulat, însă de când am dat peste acestea le aplic după fiecare spălare. Sunt şi economice, este suficientă o cantitate mică la fiecare utilizare. Personal aplic un bulgăre de spumă puţin mai mare decât o minge de ping pong la rădăcină şi nu mai mult de 6 pufuri  scurte de fixativ. 


Comentarii

bydee-make-up a spus…

Daca-mi doresc ceva de la parul meu, atunci acel ceva este volumul.
Trebuie sa incerc si eu aceste sugubete. Gata! Le-am trecut pe wishlist!
Pupici
Cherry Queen a spus…
cred ca ar fi bun si pentru parul meu acest fixativ.. in prezent folosesc unul de la L'Oreal care ma multumeste. Dar poate pe viitor o sa ii acord si acestuia mai multa atentie. :)
pupici!
Toma Aurora a spus…
Diana, şi al meu îşi pierde repede volumul, mai ales când îl port îndreptat.
Te pup!