Ultimele cumpărături


 
   Luna ianuarie este lună aniversară pentru mine, în câteva zile voi împlini 28 de ani şi de aceea m-am răsfăţat cu produse pe care mi le doream de ceva vreme. În decembrie mi-am cumpărat multe haine, am avut o perioadă în care am simţit nevoia împrospătării garderobei. Aş fi vrut să vă povestesc despre fiecare experienţă de shopping în parte, însă nu am avut cum să fac fotografii, întrucât ziua e foarte scurtă iar seara nu am cum să mai fac poze, din lipsa unei lumini bune. Voi trece peste aceste scuze şi voi vorbi strict despre ce am reuşit să imortalizez cu ajutorul camerei.

   De pe site-ul Miniprix mi-am comandat un pulover roz prăfuit, marca Brandtex. Mi-au plăcut inserţiile croşetate de pe lateralul mânecilor. Când l-am primit, m-am bucurat şi de calitatea materialul său, un bumbac deosebit de moale. Preţul său de pe etichetă este de 65 euro şi face parte din colecţia nouă Brandtex. Pe Miniprix l-am găsit la 59 lei.
     În rutina de îngrijire a tenului s-a strecurat o cremă foarte apreciată de către alţi consumatori, Revitalizing Supreme de la Estee Lauder. Un produs high-end ce promite o hidratare îndelungată, serioasă a tenului, având o formulă potrivită inclusiv tenurilor grase, aşa cum este şi al meu. O folosesc de două săptămâni şi încă nu mă pot pronunţa, tot ce pot să afirm este că senzaţia de hidratare se simte până la finalul zilei, nu e o cremă care dispare de pe piele după câteva ceasuri. Ah, şi nu o simt deloc grasă!
   Şi la capitolul machiaj există o noutate luxuriantă, este vorba de rimelul Grandiose, marca Lancome. Mi l-am dorit foarte tare după ce a primit titlul de cea mai bună mascara din lume. Dealtfel, nu mai cumpăr produse scumpe decât după ce aflu despre ele că sunt unele dintre cele mai bune. Şi asta pentru că am fost dezamăgită de multe. Oricât de tare aş vrea să-l încerc, voi aştepta să consum rimelul pe care-l folosesc în prezent, False Lash Wings de la L'Oreal. Dacă acesta din urmă nu-mi plăcea aşa mult, nu aş fi avut nicio reţinere, dar este un produs care mă mulţumeşte aşa că nu vreau să-l risipesc.
   Toate produsele de machiaj le ţin într-un portfard mediu, prefer să am puţine şi potrivite pentru necesităţile mele. În anii trecuţi aveam cutii peste cutii, nu mai ştiam pe unde să le depozitez şi ajungeam să uit complet de unele. Acum ştiu sigur că nimic nu se iroseşte, iar banii mei nu se mai cheltuiesc fără socoteală. Iar ce îmi iau de rezervă rămâne în aşteptare până ce consum flaconul deja desfăcut.
   M-am tuns deja de două ori în iarna aceasta, mi-am dorit mult un păr moale, fără vârfuri despicate. Eram dispusă să-l tund chiar foarte scurt, dar stilista mi-a salvat din lungime, se pare că nu era dracul chiar aşa de negru. Mi-am luat un şampon nou, pe care-l ţin acasă la ai mei: Vitamino Color A-ox, un şampon profesional marca L'oreal, destinat părului vopsit. Nu mă mai vopsesc de aproape un an, însă formulele acestea sunt de obicei mai hrănitoare decât cele standard. Şamponul e super cremos, dens, şi miroase foooarte plăcut, a desert cu zmeură. Dacă mă spăl doar eu cu el, un astfel de şampon mă ţine 3 luni, tocmai de aceea cumpăr de câţiva ani doar şampoane profesionale. Să nu credeţi că devin o sclifosită în faţa celor din supermarket, însă un Garnier cu miere (preferatul meu din categoria produselor din supermarket) îl consum în 3-4 săptămâni, deci ies mai scump optând pentru această variantă. Online, şampoanele profesionale costă chiar şi 25 lei pe Elefant sau eMag, deci nu mai e vreo fiţă să te speli cu aşa ceva.
 

   Am cumpărat multe cărţi la început de an, am simţit că şi biblioteca mea are nevoie de o împrospătare. Cărţi de Puşkin şi George Mihail Zamfirescu au făcut parte din prima comandă de cărţi. Au urmat apoi Despre dragoste şi alţi demoni a lui Garcia Marquez şi Scrisoare către tata, roman autobiografic al lui Kafka. Cu ele o să vă întâlniţi, rând pe rând, la rubrica destinată lecturii, asta în măsura în care or să-mi placă suficient încât să scriu despre ele. 
   

Comentarii

Anonim a spus…
Puloverul este foarte dragut, poti afisa te rog link-ul?L-am cautat pe site si nu l-am gasit...
Dorina a spus…
Cat de frumos e puloverasul roz! <3
Sa il porti cu placere!
Si eu am mascara Grandiose, e buna, dar nu cea mai buna pe care am folosit-o pana acum. Imi plac mai mult altele de la Benefit sau Maybelline :)
Pun si eu samponul pe wishlist, suna tare bine :D In prezent folosesc tot unul L'oreal, Sensi Balance. Ma inteleg foarte bine cu el, dar as vrea sa mai incerc ceva nou :)

Te pup! :*
Toma Aurora a spus…
Bună! Nu mai este disponibil pe site. Pentru a fi la curent cu noutăţile eu verific pagina lor în fiecare seară, altfel nu mai prind pe stoc lucrurile drăguţe. Ieri, de exemplu, am luat nişte seturi de şosete haioase, iar astăzi doar una dintre variante mai este disponibilă.
Toma Aurora a spus…
Dorina, i-am luat Cătălinei un rimel Lancome şi mi s-a părut că arată wow pe genele ei, de aceea am aşteptări de la Grandiose. Sper să nu fi fost mai bună varianta ei (Hypnose) :D.
Am mai avut 2 rimeluri din categoria asta de preţ, unul (Ultraflesh Panthera) a fost foarte bun însă s-a uscat în mai puţin de 2 luni, iar celălalt, din categoria fardurilor minerale Bellapierre, arăta atât de natural pe gene încât nu-i vedeam rostul.
De la Maybelline care este preferatul tău?
Dorina a spus…
Imi plac mai multe: Collosal, The Falsies, Lash Sensational. Unele dintre ele sunt mai cremoase la inceput si se ia mai mult produs pe periuta, dar cand se usuca putin mi se pare super bune.
E bun rimelul Lancome, nu zic nu, imi place mult, dar parca nu as da atat de mult pe el, mi se pare ca pentru mine face acelasi lucru ca si altele mai ieftine :D
Toma Aurora a spus…
Mulţumesc pentru răspuns!
Şamponul Sensi Balance l-am avut de vreo...patru ori. Mi se pare super. De la aceeaşi marcă mi-a plăcut Nutrifier la nebunie, e disponibil şi el online la preţ redus, eu de pe eMag l-am luat. Am încercat multe şampoane L'oreal, aproape pe toate, singurul pe care nu l-aş mai cumpăra este cel pentru volum, acela mi-a făcut părul băţos.
Te pup, Dorina!
Cherry Queen a spus…
Foarte dragute toate produsele pe care le.ai cumparat. Sa le folosesti pe toate cu drag!
Te pupacesc!