Review: Cremă Revitalizing Supreme Estee Lauder


   Iarna este perioada în care folosesc cremă de faţă atât dimineaţa cât şi seara, iar asta pentru că tenul meu devine ceva mai uscat în lunile reci. Tipul meu de piele este gras pe întreaga suprafaţă, iar vara nu prea folosesc altceva în afara cremei de protecţie solară. Obişnuiesc să spun că iarna hidratez bine pielea în timp ce în restul anului o las să respire în voie. În urmă cu mai bine de o lună am deschis elegantul flacon al cremei Revitalizing Supreme, un produs pe care mi l-am dorit în urma răsfoirii multor recenzii pozitive şi care, după cum o să vedeţi din articolul de azi, mi-a lăsat impresii împărţite.



    Ambalată într-o cutie clasică pentru cremă de faţă, însă într-o variantă luxuriantă, crema de faţă Revitalizing Supreme are o textură densă şi o nuanţă plăcută, un bej deschis cu tonuri roz. Vine strecurată într-o drăguţă cutiuţă bleu. Se prezintă ca un produs de lux, mărturisesc că de fiecare dată când i-am desfăcut capacul simţeam că urmează să fiu martora unui adevărat moment de răsfăţ.
    Crema este recomandată persoanelor cu vârsta de peste 25 de ani, cu ten uscat, deshidratat sau matur. Îşi are fani şi printre femeile ceva mai tinere, cu tenul foarte uscat.
   Textura sa o face destul de greu de întins pe piele, din punctul meu de vedere. Nu este un produs economic din acest motiv. Pare o cremă onctuoasă la primul contact, dar are ceva gelatinos în compoziţie care o face greu de distribuit pe o suprafaţă mare de piele. 
    Nu o simt deloc grasă pe ten, de aceea am încercat să o folosesc şi pe post de cremă de zi, înainte de aplicarea fondului de ten. Nu a fost o idee prea bună, deşi crema se absoarbe complet simt că fondul de ten nu se mai fixează pe piele cum trebuie, rămâne la suprafaţă şi pe tot parcursul zilei trebuie să am grijă să nu-mi ating faţa cu mâinile pentru a-mi proteja machiajul.

    Neavând încă riduri este imposibil să mă pronunţ asupra calităţilor sale anti-aging, însă ghidându-mă după textura sa şi după faptul că se simte la atingere pe piele (nu la modul uleios), chiar şi la 12 ore după aplicare, intuiesc că este un produs care păstrează pielea hidratată pe parcursul unei lungi perioade, iar hidratarea este esenţială în cazul unui ten matur. 
    De fiecare dată când am aplicat-o seara, m-am trezit în zori cu un ten odihnit şi luminos. Specialiştii Beautypedia au afirmat că formula sa conţine un cocktail de ingrediente benefice pielii, nefiind doar o banală alifie. Nu s-au petrecut schimbări majore, dar sunt mici detalii pe care le-am observat începând cu a doua săptămână de folosire regulată. Însă nu este singura cremă la care am constatat acest lucru.
    Miroase plăcut, poate puţin prea intens, dar nu mi-a provocat nicio iritaţie parfumul din compoziţie. M-aş fi aşteptat să fie mai puţin parfumată, dar de multe ori acest ingredient e adăugat nu neapărat pentru a ne cuceri nouă inimile ci pentru a masca mirosurile neplăcute rezultate în urma combinării diverselor substanţe componente.

    Personal, mi-a plăcut crema şi voi continua să folosesc cu plăcere cei câţiva mililitri rămaşi pe fundul cutiei sale preţioase. Însă nu am s-o cumpăr din nou, mi se pare prea scumpă pentru caracteristicile sale. Şi se consumă aşa repede încât nu mi-aş permite să o cumpăr cu regularitate!
    Am întâlnit creme mai potrivite tenului meu, aş îndrăzni să spun chiar mai bune, la preţuri mai mici. Una dintre ele ar fi crema-balsam cu argan de la L'Erboristica, rămasă pentru mine crema nr.1 pentru perioada nopţii, alta ar fi Liftactiv Supreme de la Vichy, o excelentă cremă de zi şi bază pentru machiaj. Fiecare dintre acestea costă cam 100 lei, cu mult mai puţin decât Revitalizing Supreme.
    Crema poate fi cumpărată din Sephora sau Marrionaud, unde costă 410 lei în varianta de 50 ml. Online se găseşte pe Aoro la 320 lei. Varianta de 30 ml are un preţ mai mic, de 270-300 lei în funcţie de magazin.


 

Comentarii

Cherry Queen a spus…
Si eu am tendinta sa imi hidratez tenul mai bine pe perioada rece, vara simt nevoia sa il las sa respire, asa cum spuneai si tu. :)
In prezent folosesc gelul-crema cu seminte de chia de la Avon cu care ma inteleg foarte bine. :D
Pupici!

Elena a spus…
Bună! Mi-a plăcut reviewul tău. Sunt și eu în căutarea unei creme hidratante de o calitate buna, chiar dacă mai scumpa. Este unul dintre produsele care ma tine mult, prin urmare cred ca merita investita o suma mai mare. În jur de 100 lei mi se pare un cost rezonabil ptr o crema dermatocosmetica. Mai mult cred ca deja ajungi sa plătești brandul, nu neapărat calitatea.
ana maria tatucu a spus…
Am vazut intamplator poza in feed si chiar am dat click sa citesc. Eu am crema anterioara acestei editii, adica am Revitalizing supreme forma clasica sa zic asa. Eu am 39 de ani, riduri discrete, ten uscat si deshidratat. Am si scris pe blog, feeling-ul e ok, insa nu vad din ce sa revitalizeze, cel putin acum am o saptamana de folosit consecutiv si nu am simtit chestii semnificative. Am folosit insa consecutiv un mic ritual Sensai combinat cu Ivatherm Una, desi azi nu sunt in cea mai prielnica zi pentru o femeie, pielea si-a revenit, desi azi trebuia sa am deshidratare maxima ( the second day...). Crema e placuta, nimic de zis, am zis ca pe aceasta noua prezentata de tine nu o cumpar decat in format de esantion intai de pe ebay sau poate cumpar de la Douglas/Sephora ceva Estee si o primesc ca si GWP si ma lamuresc. Am vazut-o un pic laudata, dar nu am inteles ce se lauda anume si din ce vine calitatea ei de revitalizare. Mai revin pe blogul tau :).
bydee-make-up a spus…
Areun pret destul de piperat dar mi-ar placea sa o am.
Si eu imi doresc o crema care sa hidrateze cat mai bine in acest sezon pentru ca am observat ca in zona fruntii pielea tinde sa fie din ce in ce mai uscata.
Cred ca ar trebui sa imi pregatesc o pusculita pentru aceasta bijuterie! :)
Toma Aurora a spus…
Bună!
Îmi amintesc că am folosit nişte creme bune de la Avon din gama Anew, parcă cele în ambalaj roşu, dedicate tenurilor de 30 ani. Nu ştiu dacă mai există prin cataloage, dar mie mi-au plăcut acelea tare mult. Pupici!
Toma Aurora a spus…
Elena, sunt de acord cu tine, tot 100 lei este şi suma medie pe care eu aş fi dispusă să o plătesc pentru o cremă.
Toma Aurora a spus…
Ana-Maria, te aştept cu drag!
Toma Aurora a spus…
Diana, adevărul e că are un ambalaj tare frumuşel dar cu bănuţii de pe ea poţi cumpăra produse la fel de bune şi mai ieftine. Pentru că ştiu că-ţi plac produsele Bottega Verde, am o preferată şi la ei, este vorba de crema cu acid glicolic în varianta de 15 ml, cea concentrată.
Rox a spus…
o am impreuna cu crema de ochi si imi place f mult
Ladybug a spus…
Ce chestie, am dat peste review-ul tau si am constatat ca am cumparat si eu aceeasi crema. Am cumparat un set de fapt in care se afla si crema asta. Eu sunt super entuziasmata sa incerc faimosul serum Advanced night repair, motivul pentru care am cumparat setul in care se afla crema de mai sus in varianta de 15ml si o crema pentru ochi in varianta de 7ml. Sper sa fie bun, mai ales ca de la munte m-am ales cu o piele extrem de deshidratata (care ma face sa arat de 100 de ani) in zona ochilor si a nasului...