Cumpărături de la Answear


  Într-o rece seară de ianuarie, văd pe Facebook o reclamă ce anunţă un cupon de reducere de 50 lei pentru înscrierea la newsletter-ul Answear. Cum nu eram abonată, am introdus adresa de mail şi mi s-a generat un cod de discount valabil pentru comenzi de minim 200 lei. Poate că nu aş finalizat comanda dacă pe site nu s-ar fi anunţat reducerile de sezon, aşa că am intrat, din curiozitate, să le studiez. M-au atras din prima articolele Medicine, marcă pe care o cunoşteam de pe vremea când TinaR era un magazin multibrand cu promoţii ceva mai serioase. Dacă nu aţi auzit încă de acest nume, să ştiţi că e undeva la nivelul Mango sau Pepe Jeans, o clasă peste Zara aşadar.

   Prima oară am pus în coş un cadou pentru sora mea. Suntem născute în aceeaşi zi şi cum aniversarea bătea la uşă, m-am gândit să-i iau ceva frumos. Apoi am văzut nişte seturi de şosete cu imprimeuri haioase şi fiind obsedată după aşa ceva, am pus perechi în coş pentru prietenul meu. Tot marca Medicine, în seturi de câte două, cu ursuleţi şi brazi. Mania mea s-a extins, mai nou cumpăr şosete haioase pentru toată lumea!



    Pentru mine am ales un pulover cu vulpiţă şi o fustă bleumarin din reiat. Pentru a le purta împreună, căci mi s-au părut potrivite nu doar cromatic ci şi ca alăturare a materialelor din care sunt confecţionate.
    În cazul ambelor am optat pentru măsura S, corespunzătoare mărimilor clasice europene. Puloverul, foarte călduros, este dublat pe interior şi are un print foarte viu. Îmi plac imprimeurile copilăroase, iar acesta mi s-a părut şi în ton cu vremea de afară. Preţul puloverului a fost de 85 lei la reducere. Pe site îl găsiţi AICI
    Fusta am purtat-o aproape zilnic de când am primit coletul, mi-a plăcut aşa mult încât eram pornită să comand şi varianta pe roşu. Sora mea s-a oferit să mi-o cumpere (cadou de ziua mea, cum altfel!) şi uite-aşa m-am pricopsit cu două. Deşi materialul său nu este elastic, este lucrată în aşa fel încât să fie foarte lejeră, deloc incomodă. Eu o văd potrivită şi pentru birou, purtată cu un dres opac şi încălţăminte cuminte. Pe roşu am zis că o port la vară, cu bluze albe, să se creeze un contrast plăcut. Este redusă la 44 lei pe site şi o găsiţi AICI.
    
   Comanda mea, după aplicarea reducerii, a sărit puţin peste 150 lei, aşa că am avut parte de livrare gratuită. Pachetul l-am primit a doua zi după plasarea comenzii, însă cel a surorii mele a ajuns mai greu. Se pare că în aceaste zile ostile, cel puţin în provincie, băieţii de la curierat au întârzieri. 
   Mă declar mulţumită de întreaga experienţă, în special de calitatea produselor, şi presimt că va urma un nou episod curând, căci am primit bonus 10% din valoarea comenzii anterioare şi am în plan să profit de el. 

Comentarii

Maya Secret a spus…
Puloverul cu vulpita este atat de dragalas, ti se potriveste perfect. Cat despre mania sosetelor cu print, dupa cativa ani citindu-te pe tine, m-a prins si pe mine. Intra si pe housebrand. Au doua magazine in Bucuresti, mai nou au deschis si site online. Sigur o sa iti placa. Te pup
Anonim a spus…
Si eu am dat o comanda weekendul acesta la ei , pentru ca se apropie ziua sotului meu si vroiam sa -i iau ceva frumos,am profitat de un cupon cu o reducere de 100 ron la cumparaturi de minim 300 . Comanda mea a fost de 300 si putin si am platit 200 + transportul gratuit, eu spun ca a fost o super afacere . Daca te intereseaza codul " BOREALY100 " fara ghilimele , este valabil pana pe 31 luna aceasta .
Imi plac achizitiile tale, in special puloverul , sa le porti cu drag :)
(Anamaria)
Unknown a spus…
Un dracusor m-a pus sa dau click pe "aici"...si cum fusta bleumarin nu mai era..am luat-o pe rosu.Si daca tot eram acolo..am mai pus 2 bluze si o rochie.Acum am primit sms ca azi vine coletul..abia astept! Multumesc pentru pont.
Toma Aurora a spus…
Bună!
Am primit şi eu acel voucher în colet, dar e valabil pentru cumpărături pe Borealy, nu pe site-ul lor.
Toma Aurora a spus…
Am intrat să studiez oferta de pe Housebrand şi e interesantă, nu ştiam de magazinele lor. Merci mult pentru pont! Pupici!
Anonim a spus…
Nu este adevarat, intra pe pagina de Facebook a celor de la Borealy si gasesti cuponul, eu am dat comanda si am folosit acel voucher, deci e valabil, poti sa simulezi si tu o comanda pe Answear si ai sa vezi :)
(Anamaria)
Toma Aurora a spus…
Am simulat de mai multe ori, cu produse şi valori diferite, şi nu a mers. Îmi scrie: cod invalid. În pachetul Answear am primit un cupon cu acelaşi cod şi scrie pe el că este valabil doar pentru cumpărături pe Borealy. Probabil nu merge pe acest cont, căci deja am plasat comenzi. Voi încerca cu un unul nou!
Toma Aurora a spus…
Am aflat între timp unde era problema: codul nu trebuie scris cu majuscule, ci cu litere mici.
Mulţumesc şi îmi cer scuze că m-am îndoit de informaţie!
Anonim a spus…
Ma miram sa nu mearga pentru ca eu am dat o comanda si chiar azi am primit-o, la mine codul a functionat cu majuscule , eu am gasit codul pe pagina de Facebook a celor de la Borealy si acolo este scris tot cu majuscule si eu asa l-am folosit, cine stie ce s-a intamplat, nu trebuie sa iti ceri scuze dar chiar nu aveam motive sa dau un cod aiurea din moment ce eu l-am folosit si a fost functional .
(Anamaria)
Toma Aurora a spus…
Iulia, fusta roşie arată şi mai frumos în realitate, are o culoare superbă. Abia aştept să o port!
Să porţi cu drag tot ce ţi-ai luat!
Unknown a spus…
Sunt in asteptarea celei de-a 3a comanda la ei...si asta numai de cand ai scris articolul asta :)) Mi-am luat fusta si pe bleumarin... dupa ce mi-a placut f tare cea pe rosu. :))Si daca tot eram la fuste.. am mai luat si una neagra la vreo 65 lei tot de la medicine acelasi model dar din ceva poliester care imita pielea intoarsa. E divina si aia!