Favoritele lunii noiembrie


    Luna noiembrie a fost încărcată pentru mine, mi-am găsit foarte puţine momente în care să mă răsfăț aşa cum o făceam cândva, însă din mormanul de produse folosite alandala tot au fost câteva care mi s-au părut cele mai bune şi pe care ţin neapărat să le menționez în paragrafele ce urmează.

    Voi începe cu gelul de duş cu aromă de bujor de la Bottega Verde, un gel dens de culoare roz, ce face o spumă bogată şi miroase luxuriant, elegant. Este perfect pentru un răsfăţ binemeritat la finalul unei zile chinuitoare, eu mă simt cel puţin o prinţesă atunci când îl folosesc. Tot de la Bottega Verde am folosit des şi săpunuri, sunt incredibil de cremoase şi presimt că nu îmi vor mai lipsi de acum încolo. Cel cu aromă de struguri şi cel cu parfum de violete sunt săpunurile pe care le-am învârtit pe degete, la propriu, în luna noiembrie şi pe care le recomand iubitorilor de săpunuri super cremoase. Produsele Bottega Verde pot fi comandate de pe site-ul oficial BottegaVerde.ro .
    Rămân în sectorul produselor pentru igiena zilnică şi amintesc de deodorantul spray Dove cu rodie ca favorit. Aleg spray-ul pentru că lasă cele mai puţine urme albe pe haine, iar în sezonul rece mă feresc să adun creme sau loţiuni pe pulovere, în zona subraţului. Vara parcă nu e aşa mare tragedie cu urmele albe lăsate de un stick sau roll-on, însă cum trec pe pulovere, cum se schimbă foaia.
    Dacă toate lacurile de unghii OPI ar fi la fel de rezistente cum sunt top coat-urile lor, atunci aş fi şi eu de acord că-şi merită banii. Am găsit un top coat cu paiete albe la reducere, mai ieftin cu 50%, şi m-am bucurat de 7 zile cu manichiura intactă. S-ar putea să-l mai fi avut, nu mai reţin exact, căci am folosit foarte multe top coat-uri OPI, în general găsite pe la sora mea. Lacuri OPI la jumătate de preț cumpăr din Kendra, din bolurile cu reduceri.
    Colegele din blogosferă m-au avertizat că o să îmi placă serul cu AHA de la Dermae, că e mai fain decât produsele similare de la Paula's Choice şi după o perioadă bună de testare le dau dreptate. Îmi place şi mie mult, pentru tenul meu gras, cu puncte negre ce apar neinvitate în bărbie, este un produs de nădejde, ce îmi păstrează tenul curat. După ce o să-l termin, îl voi cumpăra din nou, tot de pe Iherb.com. 
     Închei cu mascara False Lash Wings de la L'Oreal. Iniţial pasta sa este lichidă, abia după 2-3 săptămâni devine ideală pentru machiajul genelor. Periuţa ingenioasă, de tip pieptene asimetric, face aplicarea o joacă de copil. Prefer mai degrabă o mascara pentru volum decât una pentru alungire, însă aceasta este o excepţie. O să revin cu fotografii şi mai multe detalii despre False Lash Wings într-un alt articol.
    Deși nu apar în fotografie, burețeii konjac pentru spălarea tenului mi-au fost de folos luna trecută, i-am folosit atât dimineața și seara, împreună cu puțin gel de curățare. Ai mei sunt marca Andalou, cumparați de pe Iherb.

Comentarii

Rokolla a spus…
Am si eu acel Peel off de la Derma e dar nu vad nici un efect. Cum il folosesti? Il aplici pe toata fata? cat timp il lasi sa actioneze?
Toma Aurora a spus…
Bună!

Îl aplic pe toată faţa, cam de 2-3 ori pe săptămână, şi îl las să acţioneze peste noapte. Dacă tenul tău este sensibil îl poţi aplica o singură dată pe săptămână. Dacă, din contră, îl tolerează foarte bine, te poţi da cu el seară se seară, mulţi consumatori îl aplică astfel.
Deena a spus…
Eu sunt foarte incantata de varianta roll on a lui Dove cu rodie, n-am patit sa imi lase urme pe hainele negre (la care apelez de altfel destul de des). De la Bottega Verde nu am mai incercat de multa vreme un produs. Retin ca am avut ceva acum cativa ani si daca nu ma insel era cu aroma de ciocolata...La treaba cu OPI sunt pe aceeasi lungime de unda cu tine. La mine nu tine prea mult nici un lac, dar OPI imi sar de pe unghii in ziua in care le aplic. Am avut cateva sticlute si toate au sfarsit daruite la alte doritoare...
Cherry Queen a spus…
am si eu serul de la.DermaE si imi place si mie la.fel de mult :)
pupicei!