De ce îmi place să cumpăr de la Miniprix


   De opt ani cumpăr constant din Miniprix. Și nu pentru că nu-mi permit să-mi cumpăr haine din mall, ci pentru că aici găsesc întotdeauna lucruri deosebite, de la mărci consacrate, la prețuri modeste. Mi-am molipsit cunoscuții cu acest magazin și niciodată nu refuz o invitație la shopping în Miniprix. Online sau în magazinele fizice. În ultimele luni am mers des la aeroport și în drum am făcut câte un popas la magazinul din Otopeni, cel mai bine aprovizionat dintre punctele bucureștene. De un an încoace, Miniprix a început să comercializeze branduri tot mai scumpe: Banana Republic, Pepe Jeans, Frock&Frill, GAP, Park Lane, etc. Articole pentru care în mod normal se plătesc multe sute de lei, la Miniprix costă uneori și de 10 ori mai puțin. Noi, cu etichetă și cu posibilitatea de a fi returnate.

  Astăzi vă vorbesc despre o nouă experiență cu magazinul online, căci această variantă este accesibilă cumpărătorilor din întreaga țară.
    Cizmulițele UGG nu știu în ce categorie se mai încadrează azi, dacă sunt în continuare cool sau, din contră, super expirate, însă mie nu-mi lipsesc iarna. Le port când merg la cumpărături sau când e foarte frig și trebuie să mă reped până undeva. Sunt comode, călduroase, eu le consider ceva clasic pentru sezonul rece. Pe site-ul Miniprix am găsit o pereche din piele naturală, cu talpă solidă din cauciuc și o blană moale și stufoasă de nu-mi mai vine să-mi scot picioarele din botoși.
   Când le port simt că piciorul stă bine fixat în ele. Cizmulițele de acest gen, cu tălpi firave, tip burete, se fac vinovate de deformarea mersului și chiar a labei piciorului, în cazul fetelor în creștere. De aceea vă sfătuiesc fie să strângeți bani și să cumpărați varianta originală, fie să căutați modele similare foarte solide. Eu sunt foarte încântată de cele cumpărate. Sunt marca Redz și au o calitate foarte bună. Costă 98 lei și pot fi comandate de aici. Se pot purta inclusiv cu marginile întoarse. 
   În coșul de cumpărături am adăugat o pereche de blugi boyfriend, pentru care am plătit 79 lei. I-am ales pentru că mi-au plăcut, nu știam că sunt fabricați de Pepe Jeans. Haine de la acest brand mai am, sunt foarte mulțumită de calitatea lor. Le cumpăram de pe Fashion Days la reducere și chiar și atunci plăteam cel puțin 200 lei pentru o pereche de jeanşi. Modelele de blugi disponibile la Miniprix le găsiţi aici.





    Cumva am impresia că nu am suficiente pulovere, de aceea cumpăr pulovere peste pulovere. Săptămâna și puloverul. De Black Friday ce credeți că am cumpărat? Pulovere. Ce am în plan să mai achiziţionez în iarna asta? Pulovere. Dintre cele pe care le am unele mi se par prea subțiri, altele nu-mi plac că au mânecile prea scurte, în altele simt că mă sufoc sau transpir. 
    Am găsit, aparent, puloverul perfect: colorat, moale și călduros. Însă paltonașele mele din lână au început să fie pudrate cu scămuțe zmeurii din el, semn că n-a fost să dau nici acum peste articolul perfect.
   Noroc mai mare am avut cu maleta albă, cu inserții transparente, marca ASOS, găsită tot la Miniprix. Super chic, din bumbac fin, este alegerea mea atunci când port fuste cu talia înaltă. 
    


Comentarii

Unknown a spus…
Sa le porti sanatoasa, sunt tare faine! Azi am comandat si eu niste botine de piele, tot de aici. 148 lei.
Iarina a spus…
de black friday, eu am gasit rochia asta: https://www.miniprix.ro/produs/1179169/Rochie-de-ocazie, cu 9 lei. am luat 12 , pentru ca la anu in mai ma marit si le fac cadou domnisoarelor de onoare. Nu imi vine sa cred ce deal am facut. sa iti mai zic ca am gasit rochia pe asos (am cautat-o dupa firma). Costa 48 euro :))

tare as vrea si eu blugi ca ai tai de la pepe. nu ii poti gasi sa imi dai linl-ul?
pliiiizzzzz
Laura a spus…
Si eu tocmai ieri am dat comanda la Miniprix de cateva pulovere :) Pusesem ochii si pe cizmulite, sunt foarte frumoase. Corespund marimile?
Toma Aurora a spus…
Larina, e tare drăguţă rochia. Ai scăpat super ieftin de acest detaliu al nunţii, eveniment care cere atâta grijă şi costuri mari. Nu mai sunt disponibili blugii, nici puloverele, de aceea nu am pus linkuri directe către ele. Dar am o bănuială că toate perechile de blugi care au costat 79 lei au fost de la Pepe Jeans pentru că au fost postate în aceeaşi zi, cu acelaşi preţ, iar valoarea lor a fost mai mare decât cea cu care Miniprix ne-a obişnuit (39-49 lei pentru pantaloni).
Toma Aurora a spus…
Laura, am mai primit această întrebare pe Facebook. Măsurile corespund, iar dacă eşti între mărimi sfatul meu este să iei măsura mai mare, pentru că blăniţa este foarte densă şi formatul cizmelor este compact. Aşadar, dacă porţi 37,5, să zicem, 38 este măsura potrivită.
Toma Aurora a spus…
Brîndu, eu acum vânez nişte cizme fără toc, dar înalte până la genunchi. Am ratat unele maro, dar sunt convinsă că vor mai aduce modele similare. Să porţi botinele cu drag!
MayDay a spus…
Cand aveau magazin fizic in Constanta imi luam ceva la fiecare cateva saptamani. De cand e doar online, mai rarut, dar tot au lucruri deosebite! :)
http://the-may-day.blogspot.ro/
Iarina a spus…
:) da!! foarte ieftin. Eu aveam buget de 100 ron maxim/rochie. Cu 10 dominisoare de onoare ma cam ucidea la buzunar. dar cum m-au ajuns toate putin peste 100 ron, mi-am permis sa plusez la rochia de mireasa :D
LIL.LU BIJOUX a spus…
Eu mi-am cumparat de la bb up , peste genunchi ( eu sunt mica de statura) , din piele intoarsa, fara toc si maro :)
De pe Miniprix am comandat recent acest model https://www.miniprix.ro/produs/1184036/Ghete-din-piele-naturala . Eu imi doream gri cu rosu, dar sunt ok si maro. Pe site-ul oficial sunt out of stock, dar cred ca ar fi aprox. 145 euro.
http://www.inouh.com/shop-all
dar de ce au prețurile atât de mici?! Au defecte, sunt cu rupturi?! Sunt prea ieftine pentru a fi originale și fără vreun defect! Mă uitam acum la Alcott pentru Bărbați... Sunt niște prețuri pe fdays sau answear sau zoot sau fashiondays sau ăștia care mai vând... aici: 40 lei-50 lei-30 lei. Mult, mult prea ieftine și pare ceva dubios! Cum e și teamdeals, unde se vând replici și crezi c-ar fi ceva original!
Anonim a spus…
Buna. Sunt si Eu clienta miniprix de cativa ani. In noaptea de rev mi.am luat cizme redz . Am dat 55 lei pe ele . Le.am cautat pe already site.uri si le.am gasit la 70 euro. Pot spune ca ador miniprix
Toma Aurora a spus…
Nu sunt replici, cele mai multe sunt mostre. Am participat la Zilele depozitului Miniprix, care au fost deschise tuturor clientilor din magazinul lor din Otopeni si am vazut cum se primeste marfa. In baloti uriasi, majoritatea in pungi marcate cu Sample. Deci cel mai probabil aceste mostre sunt refuzate de companii, caci toate fac parte din colectiile noi. Defectele pot fi de cusatura sau de marime, marfa se testeaza in cele mai mici detalii de catre brandul cumparator.
In niciun caz nu sunt replici, totul vine in ambalaje, cutii, cu etichete, iar de cele mai multe ori se primesc 2-3 bucati dintr-un model. Si-n plus, nu ar avea cum sa apara replici inaintea originalelor.
Cunosc pe cineva care lucreaza la o fabrica ce produce paltoane pentru Zara, iar costul unui palton este de 5 lei. Cand Zara refuza anumite produse, acestea se vand inclusiv muncitorilor din fabrica, cu 10-15 lei.
Fashion Days, Zoot, etc. sunt intermediari, ei lucreaza direct cu produsele trecute de teste, deci cu cele fara niciun fel de defect.
Toma Aurora a spus…
In noaptea de Revelion parca au avut 30% reducere la incaltaminte, nu? N-am fost pe faza, chiar imi pare rau ca am ratat promotia.
Sa te bucuri de cizme!