10 parfumuri pentru această iarnă




   Este noiembrie şi încep să mă pregătesc de sosirea iernii. Ultimele săptămâni au fost vitrege, pot spune că am intrat oarecum în atmosfera celei mai reci perioade din an. Şi nu doar vestimentar, căci şi produsele de îngrijire şi parfumurile au început să fie altele. Întind tot mai des mâna după stiluţe ce adăpostesc arome vanilate sau lemnoase. Observ că mi s-au schimbat preferinţele legate de apele de parfum, cele foarte dulci, cu aromă de caramel sau vată pe băţ, nu mai sunt favoritele mele. Dau întâietate în continuare aromelor grele, dar prefer să aibă ceva masculin în ele. Iar alteori răscolesc după ceva foarte delicat, dar nu în genul acelora care amintesc de o ploaie de vară, ci mai degrabă de dimineţi răcoroase în inima pădurii. Parfumurile pot desena olfactiv tot soiul de imagini, nu-i aşa?
   Pentru iarna acestui an ni se recomandă în continuare vanilia ca notă vedetă, însă un loc bun îl ocupă şi parfumurile glam. Potrivite în special pentru nopţile de iarnă, acestea ne transpun în starea de spirit necesară pentru o petrecere sau o ieşire aparte în oraş. Decadence (Marc Jacobs) are, de exemplu, note de şampanie, ceva fin pentru parfumarea pielii noastre la ceas de seară.
    Am alcătuit pentru voi o listă cu parfumuri dedicate vremii reci, o listă cu noutăţi parfumate. Dintre ele, alegerea mea este parfumul-elixir de la Kenzo. Am o preferinţă şi din sectorul domnilor, Sauvage de la Dior.































Comentarii

Anonim a spus…
Buna Aurora
Eu am parfumul de la Kenzo si e minunat, ti-l recomand cu mare drag :)
(Anamaria)
Unknown a spus…
Eu am luat de pe elefant Kenzo Madly. De la Jimmy Choo imi place la nebunie EDP cel original!