Ultimele cumpărături


   La raftul de cosmetice din Lidl am avut parte de una dintre cele mai plăcute surprize, găsind o nouă variantă de dischete demachiante, din acelea uriașe cum obișnuiam să cumpăr din DM. Magazinul DM nu mai este acum în drumul meu, ca altădată, de aceea am dus dorul dischetelor ovale din bumbac de la Ebelin pe care le cumpăram în trecut lună de lună. Adaug doar că dischetele Cien sunt la fel de bune, iar pentru un preț de 5 lei pachetul sunt cea mai convenabilă variantă pe care am văzut-o în magazinele noastre.

    N-am mai folosit de multă vreme un fixativ, însă aveam nevoie de unul pentru evenimentele din această toamnă și m-am oprit la Silhouette de la Schwararzkopf, un fixativ profesional ce avea multe recenzii pozitive în mediul online. Miroase plăcut, nu foarte puternic și cum fixez părul așa rămâne, fără să se clintească o șuviță. Și cu toate astea fixativul nu se simte neplăcut. Eu am luat varianta de 300 ml de AICI.

    Un nou fond de ten și-a făcut loc în portfardul meu, este vorba despre Wake me up de la Rimmel, unul dintre cele mai populare fonduri de ten accesibile. True Beige este nuanța pe care mi-am ales-o, mi se potrivește perfect. Este un fond de ten cu acoperire medie ce arată superb pe ten, oferind pielii un aspect foarte sănătos. Pe tenul meu gras rezistă 4 ore, după care pielea începe să lucească. Îl port fără pudră, preferând să-l aplic de două ori pe zi. Mi-a depășit cu mult așteptările acest produs, prețul său fiind unul mic. L-am cumpărat de AICI.

   Am răcit și eu puțin, semnez în condică. Nu este vorba de o răceală puternică însă am simțit nevoia unui stâlp de susținere pentru sistemul meu imunitar, așa că am comandat din nou lăptișor de matcă de la Apiland. În trecut consumam zilnic produse apicole, nu răceam nici pe ger năpraznic. Cum am luat pauză, cum s-a dus pustiului rezistența mea. Altceva bun pentru sistemul imunitar sunt pastilele de propolis de la Benefica, pe care le găsim în farmacii, cât și polenul crud pentru cei care-i tolerează consistența cremoasă, cu gust specific.


Comentarii

Anda Darie a spus…
Personal, iti recomand dischetele demachiante la dimensiuni normale de la Caterine (le-am luat din Kaufland), cele de dimensiune normala de la Cien nu-miplac, banuiesc ca acestea ar fi de aceeasi calitate.
Toma Aurora a spus…
Uneori folosesc și Caterine, Bella și Nivea. Nu prea am constatat diferenețe între ele, singura excepție fiind poate cele Bella care sunt puțin mai dure. Cele de la Cien îmi plac pentru că sunt foarte moi :D.
Anda Darie a spus…
mie astea de la Cien mi se pare ca se destrama chiar foarte usor, nu stiu cum sa explic altfel, de aia nu-mi plac