Review: Pudră bronzantă Physicians Formula (Paris)


   Arată senzațional și este un produs de calitate! N-am cumpărat pudra bronzantă Physicians Formula la întâmplare; abia după ce am citit numeroase recenzii și am urmărit câteva videoclipuri demonstrative pe Youtube a ajuns în coșul meu de cumpărături de pe Iherb. Inițial pusesem ochii pe alt bronzer, însă multe voci au spus că este un produs parfumat, așa că m-am orientat înspre ceva similar. Eleganta pudră Paris din gama City Glow m-a atras pentru început datorită aspectului, recunosc, iar după ce alți consumatori au lăudat-o am vrut să fie și a mea.

   Mult timp n-am folosit fard pentru obraz și iată că am ajuns să strâng câteva în ultimele două luni. După cel mineral de la Bella Pierre, a urmat această cutiuță drăgălașă. Două nuanțe maronii alcătuiesc pudra bronzantă Paris. Ambele au subton galben, aviz amatorilor! Pentru mine subtonul e esențial când aleg produse pentru machiajul tenului, iar cea mai mare dezamăgire  simt când nimeresc o pudră sau un fond de ten ce bat înspre roz sau portocaliu.
    Ca și intensitate, ambele nuanțe sunt cuminți, oferind obrajilor un aspect foarte natural. Pe pielea mea măslinie se văd foarte discret, de aceea prefer să folosesc pudra pentru un machiaj simplu, de zi. Dacă stau și mă gândesc, singura diferență dintre un machiaj de zi și unul se seară, în cazul meu, este că seara mă dau cu o pudră mai intensă în obraji, iar asta schimbă tot.





   Pudra nu conține glitter. Ce se vede conturat în auriu se ia la prima trecere a pensulei pe deasupra pudrei. Produsul are foarte puțin sclipici în compoziție, însă aspectul pe piele este mat. Chiar și în lumina directă a soarelui această pudră nu strălucește.
    Rezistă bine pe obraji, de dimineața până seara. Pentru că fac parte din acea sub-specie feminină care uneori folosește bronzer și pe post de fard pentru ochi, observ că pe pleoape începe să se strângă după 5-6 ore.

    Când trec cu pensula pe deasupra, pudra pare a fi puțin prăfoasă, însă pe obraji se prinde repede, nu se împrăștie pe față, se aplică precis din câteva mișcări. Se pot aplica mai multe straturi, în funcție de intensitatea dorită. Însă în niciun caz nu e un bronzer pentru conturare sau pentru un machiaj puternic, cred că acest lucru se poate intui din fotografiile pe care le-am pus mai sus.
    În gama City Glow mai există un bronzer similar, numit New York. Acela este aproape identic acestuia, în ambele cazuri vorbim despre pudre bronzante cu aspect natural, moderate ca intensitate.
    Physicians Formula a fost desemnat brandul nr.1 în materie de produse de machiaj bronzante. Cumpărătorii i-au oferit acest titlu, iar la o simplă căutare online veți observa că sunt foarte populare pudrele lor bronzante. După ce l-am încercat pe acesta nu intenționez să mă opresc aici. Pe Iherb am văzut niște perluțe bronzante atractive, la un preț bun.

    Pudrele Physicians Formula se pot comanda de pe Iherb, la noi în țară nu se găsesc. Prețul celei despre care am scris astăzi este de 58 lei. În cutia sa se găsește și o pensulă mică pentru aplicare și o oglindă. Ambalajul este ușor masiv, nu-i genul de cutie pe care să o strecori în orice geantă.

Comentarii

Deea D. a spus…
Ce minunatieeee frumoasa! Pacat ca au inceput sa aduca la Posta Vamala comenzile iHerb, altfel as fi continuat si eu cu comenzile la ei... :(
Toma Aurora a spus…
Deea, şi eu sunt nemulţumită de lucrul ăsta :( .
Poate mai schimbă ceva pe viitor, revenind la vechea modalitate de transport.