miercuri, 19 octombrie 2016

Noutate Paula’s Choice: Radiance Renewal Mask

  

  
   Paula’s Choice lansează RADIANCE RENEWAL MASK – mască iluminantă cu arbutin și niacinamide, special formulată pentru oricine dorește un ten luminos, cu mai puține pete. Radiance Renewal Mask este formulată pentru toate tipurile de ten, pentru a obține un ten cu aspect luminos, textură și culoare mai uniformă, hidratat în profunzime. 

    Are textură de loțiune satinată și include ingrediente ce calmează pielea și îmbunătățesc aspectul liniilor fine și ridurilor. Masca se aplică seara și rămâne pe piele pe parcursul nopții, are o textură unică care asigură cel mai plăcut somn de frumusețe pentru piele. 
   Radiance Renewal Mask acționează pentru a îmbunătăți culoarea, textura și nivelul de hidratare al pielii. Dacă ai ten cu aspect tern și culoare neuniformă masca Radiance Renewal îți poate fi de folos. Formulată cu ingrediente calmante și hidratante, masca este benefică pentru toate tipurile de ten, în special pentru tenul uscat sau mixt. Poate fi folosită de mai multe ori pe săptămână pentru a obține un ten luminos, cu aspect mai sănătos și mai tânăr. 
    Este disponibilă în varianta full size și mostră și poate fi achiziționată online de pe site-ul Paula’s Choice.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...