Cumpărături de toamnă


  Cu mare nerăbadare am așteptat să fac primele cumpărături de toamnă, din august am început să mă gândesc la ce trebuie să iau, adăugând și ștergând mereu lucruri de pe listă, încercând să mă încadrez într-un anumit buget. Nu de alta dar toamna e lungă și știu că urmează alte sesiuni de shopping, imediat ce vremea se va strica și va trebui să consolidez artileria de haine groase. 




   În primul rând mi-am dorit o pereche de pantofi comozi, ușor de asortat și ținutelor office cât și celor casual, sau chiar și unei rochii. Am optat pentru modelul Million Dollar de la ASOS, niște pantofi brogue din piele cu reflexii navy, foarte comozi. Arată excelent cu fuste a-line și pulovere simple, pe gât. Tot de la ASOS sunt și noii mei colanți cu aspect de piele. Când îi îmbrac au aspectul unor pantaloni, nu sunt lucioși și mă bucură inclusiv grosimea lor. Nu mă număr printre persoanele ce poartă colanți pe post de pantaloni de stradă, de aceea am dorit un model trainic. Dacă vă plac, îi puteți comanda online de AICI. Am optat pentru varianta petite pentru că voiam să-mi vină scurți, deasupra gleznei.

    O pereche de teniși crem era și nu era în planurile mele. Îmi doream una însă nu credeam că voi găsi ceva de calitate la un preț decent. Cei din fotografie sunt de la Kylie Crazy, i-am găsit într-un magazin fizic Miniprix. Cred că era singura pereche, căci nu am mai zărit alta în jur. Nu știu nimic despre această firmă, însă tenișii arată foarte bine și au exact culorile pe care le doream: crem cu talpa maro.

   Stăteam cam prost la capitolul pulovere subțiri, așa că trebuia să remediez problema până să apuce temperaturile să mai scadă cu 10 grade. Cele mai convenabile pulovere le găsesc întotdeauna pe BrandCircus, nu este zi în care să nu intru pe site să văd ce au mai adus. Când intru în magazinele fizice și văd prețuri de 150-200 lei la un pulover mă îngrozesc, știind că există alternativa care mă ajută să nu cheltuiesc mai mult de 60 lei pe unul. Recent au intrat în garderoba mea un pulover camel și unul gri. Dacă pe gri mai aveam, unul camel îmi lipsea, mi se pare esențial pentru toamnă!



   Produse cosmetice am cumpărat puține, cu excepția unora de pe Iherb. Deodorantul Dove Original e de bază pentru mine, la fel și demachiantul bifazic de la Nivea. Sunt de calitate bună și mereu le găsesc la reducere în supermarketuri, așa că îmi refac adesea stocul. Am găsit și gelul pentru igienă intimă Apimond într-un magazin naturist, de data asta în varianta clasică (ce miroase a compot de vișine :D ). Folosesc produsele Apimond pentru igiena intimă de câțiva ani, sunt foarte delicate iar un singur tub îmi ajunge în jur de 2 luni și jumătate.





   Am primit un pachet cu nisip kinetic. Am scris mai demult un articol sponsorizat despre această el și m-am bucurat că am putut să testez live această jucărie modernă. În cutie erau mai multe pungi de nisip, așa că l-am împărțit cu prietenii mei. Toți am fost fascinați de el, nu ne mai venea să-l lăsăm din mâini, nu-i de mirare că are efect terapeutic și e folosit de psihologi. Pentru mine l-am păstrat pe cel verde. Țin pe birou o mică parte din el, mă relaxează mai ceva ca o jucărie antistres. Poate fi folosit și pe post de pastă modelatoare, se pot face figurine din el doar cu ajutorul degetelor. Mi-am promis că o să le cumpăr așa ceva și copiilor mei atunci când va veni timpul.
   Nisip kinetic la preț redus puteți comanda de AICI


Comentarii

bydee-make-up a spus…
Sa te bucuri de toate noutatile pe care ni le-ai prezentat.
Si eu am avut ocazia sa ma joc cu nisip kinetic la una dintre vizitele pe care i le-am facut Deenei. Am atacat nisipul Katiei si bietul copil n-a mai avut loc de mine. :)))
Si eu ma gandesc foarte serios sa-mi achizitionez o punguta si sa o pastrez pe birou. Ce idee buna mi-ai dat!
Pupici
Toma Aurora a spus…
Diana, chiar azi am tras o joacă cu prietenul meu, e molipsitor acest nisip. E mult până pui mâna pe el că apoi îţi vine permanent să-l răsfiri :D .
Te pup, draga mea!