Fond de ten rezistent la transfer Bottega Verde


   Produsele de machiaj Bottega Verde s-au strecurat recent în portfardul meu, iar de două săptămâni le folosesc cu drag zi de zi. Fondul de ten rezistent la transfer v-a stârnit interesul și am considerat că este bine să vă ofer mai multe informații despre el. Sunt foarte multe tipuri de fond de ten pe piață, este atât de greu să găsim unul potrivit nevoilor noastre, vă sfătuiesc să citiți cât mai multe recenzii în caz că doriți să încercați unul nou, pentru a face o alegere inteligentă.
    Am tenul gras și prefer fondurile de ten rezistente, însă cu un grad de acoperire cel mult mediu, care să nu estompeze trăsăturile naturale ale chipului. Produsul meu preferat este fondul de ten Double Wear, deja sunt la a treia sticluță și am să continui să-l cumpăr și pe viitor. Pentru mine nu este un produs pe care să-l folosesc zi de zi, în special din cauza prețului ridicat, așa că am câteva variante ceva mai accesibile la care apelez. Una dintre ele este fondul de ten rezistent la transfer de la Bottega Verde, proaspăt descoperit.


    Are o acoperire mică spre medie, așadar nu este potrivit unui ten cu imprefecțiuni. Reușește să uniformizeze nuanța tenului dintr-un strat foarte subțire. Pentru acoperirea petelor este nevoie de două straturi. 
   Textura este cea a unei creme dense, însă fondul de ten se aplică foarte ușor. Nu se usucă repede pe piele și de aceea se aplică fără a lăsa pete sau dâre inestetice. Nuanța pe care o am, bej, se adaptează repede culorii pielii mele. Aș fi preferat să fie puțin mai închisă, însă îmi era teamă că celelelate 3 nuanțe disponibile vor fi mult prea închise, plus că citisem că unele au subton roșiatic. Or, căutam o nuanță neutră, care să nu oxideze deloc peste zi și asta am găsit.
    Legat de rezistența acestui fond de ten pe piele, mă declar mulțumită. Îl aplic peste crema mea obișuită cu factor de protecție solară și în jur de 6 ore arată pe piele așa cum îmi place: natural, luminos, greu de detectat pe față. Apoi începe să-mi lucească pielea, moment în care fie aplic puțină pudră, fie mă folosesc de șervețele matifiante pentru a elimina excesul de sebum. De obicei, varianta din urmă e mai folosită, căci sunt într-o perioadă în care nu prea mă încântă să mă pudrez. Femeile și perioadele lor...
     Are o aromă plăcută, discretă, pentru asta primește alte puncte. 
     Fondul de ten nu este rezistent la transfer decât în primele ore de la aplicare, apoi observ că începe să se șteargă pe telefon sau pe mână. Deci la partea cu rezistența la transfer nu primește validarea mea.



    Dacă din descriere pare să fie ceea ce căutați, îl puteți comanda online de pe site-ul Bottega Verde, unde costă 44 lei, un preț cinstit pentru calitatea sa.


   Bottega Verde vă face un cadou: aveți 10% reducere la orice comandă dacă folosiți codul TOMA înainte să finalizați comanda. Grăbiți-vă, pentru că doar primii 20 dintre voi vor putea beneficia de el. Transportul este gratuit pentru comenzi cu o valoare mai mare de 99 lei.


Comentarii

Unknown a spus…
Foarte tentant acest produs, insa m-ar fi interesat si o lista de ingrediente, intrucat pe site nu apare la nici un produs. Banuiesc ca vine in cutie fondul de ten. Are trecuta lista de ingrediente pe ea?
Toma Aurora a spus…
Carmen, fondul de ten nu vine ambalat în cutie. Ingredientele sunt scrise pe tub cu o nuanţă deschisă, de aceea nu am putut face o fotografie clară a lor. Le poţi vedea în fotografia publicată pe acest blog: http://www.fpx.it/pam/2014/08/i-vuoti-e-pieni-a-perdere-di-maggio-giugno-e-luglio/