Wishlist de septembrie



  Recent pe blog v-am prezentat tendințele sezonului următor și am aflat împreună că moda acestei toamne poate fi rezumată prin câteva cuvinte: catifea, volane, platforme, blană, dungi. Am plecat în recunoaștere prin magazinele din mall și am observat că în Zara, de exemplu, o mare parte din aceste tendințe sunt îmbrățișate și puse în practică prin articole vestimentare de pe rafturi. Online, Asos pare să se ghideze tot după aceste dictări, păstrându-și astfel renumele de site pe placul iubitorilor de haine ultra moderne din întreaga lume. Lista de dorințe pentru luna septembrie este mai stufoasă decât cea din luna precedentă dintr-un motiv simplu: e schimbare de sezon și brusc am impresia că vine frigul și nu am haine ceva mai groase cu care să mă îmbrac. Vi se întâmplă și vouă, nu-i așa?


   Puloverele cu volane deschid lista. Îmi doresc câteva în nuanțe de toamnă: bej, roz prăfuit, vișiniu, poate și o nuanță blândă de albastru. Pe cel de mai sus îl găsiți pe Asos.



    Fusta cu volane se ridică și ea la apel. De preferat să aibă o croială a-line, aceasta mergând foarte bine cu puloverele subțiri și fiind totodată comodă. Tot pe Asos o găsim.



  Blugii negri par să nu lipsească din niciun wishlist de toamnă. În fiecare an am impresia că cei vechi au devenit gri din pricina spălărilor repetate și doresc cu ardoare să-i înlocuiesc. Văzusem câteva modele faine pe site-ul H&M, dar am fost inspirată să merg mai întâi în magazin să le probez și nu mi s-au părut nici de o calitate grozavă și nici nu mi se potrivea croiala respectivă. Găsesc cu greu blugi negri care să mă mulțumească, poate și din cauză că-s pantalonii mei preferați pentru zilele reci.
   Cei de mai sunt sunt de la New Look.



   Nu sunt fanul nr.1 al pantofilor oxford, însă adaugă un plus de profesionalism ținutelor în timpul toamnei, spre deosebire de ghete și balerini. O să caut o pereche într-o nuanță neutră, ușor de asortat tuturor ținutelor.



   Un portfard Ted Baker e de multă vreme pe lista mea de dorințe de pe Asos. Celebrele fundițe dau un aer aparte micuțelor poșete în care se strecoară produsele de înfrumusețare.



   O nuanță similară celei LadyLike de la Essie este cea pe care o caut pentru lacul de unghii pe care vreau să-l port în septembrie.




   La recomandarea unei manichiuriste voi căuta tratamentul pentru unghii 8 în 1 de la Eveline. Tot încerc să îmi cresc unghiile, însă sunt din ce în ce mai subțiri și mai fragile. Am înțeles că produsul acesta este foarte accesibil (10-15 lei) și că se găsește prin magazinele de cartier. O altă variantă pe care o iau în calcul este întăritorul Hard as nails de la Sally Hansen.



  Atât de multe păreri pozitive am citit la adresa măștii Glycolic Mask de la Andalou încât am pus-o în coșul de cumpărături de pe Iherb. Sper ca în septembrie să primesc pachetul și să testez lăudatul produs pentru regenerarea pielii. După o vară în care m-am expus destul de mult la soare, urmează o perioadă de recuperare a pielii, în care voi încerca să o răsfăț cum pot mai bine.



   O carte nu putea lipsi, iar pentru luna septembrie am în plan să citesc Greşeala abatelui Mouret de Emile Zola.

Comentarii

Unknown a spus…
Intaritorul Eveline se gaseste pe Aoro cu 13 lei. Ince ceva de adaugat la lista interminabila! :)
ilda76 a spus…
Fusta aceea e adorabila... in every ways!!!
Cu doua perechi de Oxfords in dulap,
ma declar fana a acestui tip de pantofi. Mai ales ca ii port des primavara si toamna!
Mi-am pus unghiutele langa poza cu manichiura Essie, se aseamana mult nuanta pe care o port acum cu aceea din foto! Doar ca la mine bate grav spre lila! E o oja Kinetics (parca), Lilac... o aveau la salon!
Siiii, despre masca Andalou: mai, e faina! Dar parca as fi vrut sa fie si mai si! Nu te astepta la minuni insa se tine intr-o oarecare masura de promisiuni. Oricum, desi ma asteptam la un wow mai mare, ma face sa doresc sa o recumpar! Nu acelasi lucru as putea spune despre Derma E 2 in 1 Charcoal Mask - nu e un produs slab insa e cam departe de a isi justifica pretul...
Te imbratisez, draga mea Aurora!
Ilda
Mihaela Pojogu a spus…
Am citit despre rezultate bune cu Sally Hansen dar si cel de la Farmec, eu in afara de bai cu ulei cald nu am folosit.
pupici
Anonim a spus…
Ilda, aștept cu nerăbadare pachetul Iherb, să vedem unde va sosi. Mă bucur tare să aud și din partea ta lucruri bune, nu mă aștept la ceva wow, dar sper să curețe bine tenul gras. Pe wishlist aveam încă 2 măști de pe Iherb, dintre care una cu cărbune. După ce-am stat în cumpănă am ales-o pe cea de la Andalou, aceea fiind pomul lăudat, ca să zic așa.
Trebuie să îmi iau și eu pantofiori oxford!
Pupici, draga mea!
Toma Aurora a spus…
Farmec am avut și a fost ok. Nici prea bun dar nici n-a fost un produs prost.
Toma Aurora a spus…
Diana, l-am văzut și pe eMag, vandut de un magazin partener.
Mulțumesc pentru informație!
Toma Aurora a spus…
Diana, l-am văzut și pe eMag, vandut de un magazin partener.
Mulțumesc pentru informație!
Toma Aurora a spus…
Farmec am avut și a fost ok. Nici prea bun dar nici n-a fost un produs prost.