Wishlist de august


   Îmi amintesc cum arăta lista mea de dorinţe în copilărie, în august, cu hăinuţe, pantofiori și rechizite pe care mi le doream pentru noul an şcolar ce stătea să înceapă în primele zile de toamnă. Pe atunci urmăream tendinţele lansate de fetele mai mari, pentru că nu aveam acces larg la canalele media. Nu ştiu dacă vă mai amintiţi de pantalonii lycra la modă în anii 2000, dar am petrecut luni bune împreună cu mama până am găsit o pereche trei sferturi. Pentru că nu aveam foarte mulţi ani atunci, i-am purtat nu într-un mod sexy, aşa cum o făceau fetele din clasele mai mari, ci cu tricouri cu maimuţoaie. Şi atunci, ca şi azi, moda se schimba constant şi apăreau tentaţii peste tentaţii, chiar mă gândesc să fac o listă cu tendinţele din acei ani, să rămână amintire.
    Lista de dorinţe pentru luna august e deschisă de o pereche de espadrile Pepe Jeans. Colecţia &Bahati m-a cucerit, imprimeurile de inspiraţie africană mi se par deosebite şi îmi doresc ca una dintre perechi să fie a mea.


   În lista reducerilor Mango de pe FashionDays am zărit o bluză foarte drăguţă, aşa cum îmi place mie! Croşetată şi cu mâneci 3/4.


   Sunt lichidări pe Elefant, am răsfoit oferta și am rămas cu gândul la ochelarii Ray-Ban de mai sus. 



   Pe eMag au adus un nou şampon L'Oreal, varianta Nutrifier. O să îl cumpăr zilele acestea, chiar eram ochii după un şampon nou, căci îmi plac produsele lor profesionale şi cred că am încercat 6-7 tipuri de şampoane L'Oreal până în prezent. Preţul este promoţional, 31 lei.




    Doamna Bovary se află şi ea pe lista mea de cumpărături pentru această ultimă lună a verii, în care sper să am la fel de mult timp pentru lectură precum în iulie.


Comentarii

Deena a spus…
Da, entuziasmul rechizitelor si hainelor noi la inceput de scoala...Anul asta o sa il retraiesc alaturi de Katia. Am ochit si eu niste ochelari Ray Ban pe elefant, dar cred ca o sa o las balta pentru ca am cam multe alte "nevoi" mai tomnatice. Sa bifezi cat mai mult din lista, cam asta e urarea corecta, nu?
coco a spus…
chiar imi plac alegerile tale, am si eu o listuta, nu sunt chiar hotarata!
Rokolla a spus…
Si eu imi doresc un sampon de la Loreal si pregatesc si eu o comanda la emag. Se pare ca ei au cea mai buna oferta
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Diana, să se bifeze toate!
Bănuiesc că shoppingul pentru Katia dumică din fondul pentru ochelari, nu-i așa?
Toma Aurora a spus…
Ramona, azi mi-a ajuns șamponul. Nu l-am folosit decât o dată, miroase superb și mi se pare potrivit pentru părul ce are nevoie de hidratare.
Toma Aurora a spus…
Coco, nici eu nu sunt decisă asupra unora dintre alegeri, dar sper să fac cumva să le cumpăr pe toate.
MELODY JACOB a spus…
the shoes are nice
http://www.melodyjacob.com/
Ladybug a spus…
Sa citesti doamna Bovary e super! Te pup!
Toma Aurora a spus…
Am citit-o luna asta :D!