Ţinută: Bluza neagră cu broderie




   O ţinută all black într-o zi caniculară nu ar fi fost alegerea mea în mod obişnuit, însă se pare că nu-i nimic în neregulă în a opta pentru negru atâta timp cât hainele au croieli lejere şi materiale uşoare, în care să nu te simţi încorsetat. Bluza neagră cu broderie este o achiziţie făcută din impuls, într-un moment în care m-am lăsat cucerită de modelul său feminin, cu volănaşe vesele. E mai mult decât o slăbiciune pasiunea mea pentru aceste detalii, aproape jumătate din hainele mele au volănaşe. Că bluza are şi broderie pe deasupra, ăsta este un alt plus. Am asortat-o unei perechi de pantaloni scurţi din mătase şi am fost gata de plimbare!


Am purtat: 
Bluză SheIn (AICI)
Pantaloni Zara (AICI)
Sandale Asos
Pălărie (AICI)



    Bluza neagră nu este singura achiziţie recentă de culoare închisă. Un kimono cu ciucuri şi print aztec a ajuns recent la mine. Este cel mai frumos kimono pe care-l am, mica mea colecţie l-a primit cu braţele deschise. Are mânecile perfecte, până la cot şi o lungime perfectă. Îl găsiţi online aici, eu l-am comandat în măsura XS.
    Lângă el, o rochie din denim, dintr-un material nu foarte gros, ideală pentru zilele calde. Are tot spatele decupat şi croiala sa este foarte lejeră. Am optat pentru aceeaşi mărime ca şi în cazul kimono-ului, în realitate corespunde unui S european, aşadar măsurile sunt puţin decalate.

Comentarii

Mihaela Pojogu a spus…
Da, si eu tot ce am pe negru pentru vara sunt largi si vaporoase. Imi place! More photos please! :D
xoxo
Ella a spus…
Ce frumoasă e bluzița, dar și locul unde ai scos-o la plimbare. :D
Îmi place și kimono-ul. Să le porți pe toate cu plăcere!
Georgiana a spus…
Cat de frumoasa e bluzita in varianta opaca :) Iti sta grozav! Sa porti cu placere noutatile. Te pup!
Toma Aurora a spus…
Miha, voi mai pune poze din vacanță! Pupici!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc mult, Mihaela!
Toma Aurora a spus…
Georgiana, știu că o ai și tu în varianta ceva mai transparentă. Și aceea este la fel de drăguță, să știi! :)