Review: Produse Herbagen


   Produsele Herbagen sunt foarte accesibile, unele au o calitate bună, iar de aceea mă las tentată să încerc cât mai multe dintre ele. Azi vă povestesc despre trei dintre ele, cele pe care le-am folosit regulat în lunile de vară: masca de față cu argilă, crema de corp cu struguri și uleiul pentru corp cu aromă de trandafir. Din păcate, pe cele două din urmă mă văd nevoită să le trag puțin de urechi, pentru că nu m-au încântat peste poate și nici nu am în vedere să le cumpăr din nou.

   Am luat masca pentru ten cu argilă pentru a treia oară. Îmi place mult, curăță eficient pielea și o lasă moale la atingere. După ce o las să acționeze 10 minute o clătesc bine. Tenul rămâne ușor înroșit preț de o oră, dar nu îl simt iritat. Masca e recomandată persoanelor cu ten mixt/gras și se poate folosi de 2 ori pe săptămână. Eu o întrebuințez doar o dată în această perioadă, mi se pare suficient.
   Crema de corp cu struguri face parte din acea categorie a produselor destinare hidratării pielii care practic nu ajută cu mult la hrănirea corespunzătoare a acesteia. Am plătit în jur de 20 lei pentru ea și consider că mai bine mai puneam câțiva lei și luam o loțiune Neutrogena. Mirosul cremei este plăcut, îmi amintește de cel al cremelor Aver pe care le foloseam în adolescență. Textura este light și se absoarbe foarte repede în piele. După câteva ore am senzația de a folosi cremă de corp din nou, iar eu nu am pielea uscată. În afara mirosului plăcut nimic nu mă convinge să o cumpăr pentru a doua oară.
   Inițial uleiul pentru corp m-a cucerit prin aroma dulceagă de trandafiri (sâcâitoare pentru unii, știu) și prin modul de prezentare cochet, cu petale de trandafiri așezate pe fundul sticluței. Am zis că dacă e ulei de corp nu prea am cum să dau greș, însă treptat am început să evit aroma sa, mi se părea din ce în ce mai sintetică. Spre deosebire de crema de mai sus, uleiul se descurcă bine la capitolul hidratare, pesemne dacă aș fi fost mai inspirată și aș fi optat pentru aromă mai discretă, l-aș fi consumat cu plăcere până la ultima picătură.

    Chiar dacă de data aceasta am nimerit produse mai puțin bune, nu pot cataloga toate cosmeticele Herbagen ca fiind de calitate slabă. Serul cu melc, de exemplu, mi se pare nu bun, ci foarte bun. Are un preț mărișor (120 lei), dar este un produs pentru ten așa cum trebuie. Iar măștile lor le tot cumpăr de un an încoace, pe cea cu argilă și pe cea cu colagen, iar asta nu înseamnă altceva decât că-mi plac.

Comentarii

coco a spus…
mie imi plac gelurile de dus de la ei, acelea cu particule abrazive!
Studio Galati a spus…
Eu am folosit o singura data produse de la Herbagen si am spus canu o sa mai folosesc.Nu mi se par ok din punct de vedere calitate-pret.
Toma Aurora a spus…
Unele sunt bune, dar cele mai multe și mie mi s-au părut dezamăgiri.
Toma Aurora a spus…
Dintre cele cu particule nu l-am folosit decât pe acela verde, anticelulitic.
Dintre cele cu formulă clasică îmi plac cel cu liliac și cel cu portocale.