New in: Lacuri de unghii


    Pentru această toamnă m-am aprovizionat cu trei noi lacuri de unghii. Am făcut curat în cutiuța cu oje și am băgat de seamă că mai mult de jumătate dintre sticluțele de acolo conțineau paste îngroșate, așa că am fost nevoită să le arunc. Deși nu au fost cumpărate decât cu câteva luni în urmă lacurile Essence și L'oreal s-au îngroșat foarte repede și de aceea nu știu în ce măsură o să le mai cumpăr pe viitor. Îmi lăcuiesc unghiile rar și de aceea prefer formulele care să mențină fluide cât mai mult timp.

   Tocmai de aceea ojă roșie nu-mi iau de regulă decât de la OPI. Nu este foarte rezistentă, niciuna dintre nuanțele de roșu pe care le-am avut de la ei nu au rezistat mai mult de 2-3 zile pe unghiile mele subțiri, dar am siguranța că și peste 6 luni pot folosi produsul respectiv, fiind la fel de ușor de aplicat ca la început. De data aceasta am ales Love is in my cards, din colecția Starlights, pe care am comandat-o de pe 1001cosmetice cu 29 lei. Toate ojele OPI sunt mai ieftine pe acest site, inclusiv produsele pentru îngrijirea unghiilor. Lacul este perfect opac din 2 straturi, se usucă foarte repede pe unghie și rezistă, așa cum am menționat deja, cam 2 zile. 
   O surpriză mai mult decât plăcută a fost lacul de unghii Gabrini în nuanța Nude 09. O nuanță superbă de cafea cu lapte, cu acoperire perfectă din 2 straturi, ce a stat neclintită pe unghiile mele timp de 4 zile. Am cumpărat-o dintr-un magazin de cartier, atrasă fiind de culoarea sa plăcută, iar prețul său a fost de ... 4 lei. Am căutat să văd ce alte nuanțe mai conține această gamă și am observat că au și nuanțe de nude cu subton roz.
    La Yves Rocher am sperat să găsesc nude-ul rozaliu perfect, dar Perfect Light Pink arată pe unghie ca un roz deschis clasic, nu are acea notă prăfuită căutată. Din două straturi devine opac și oferă unghiei un aspect îngrijit, foarte lucios. Rezistă bine, ca și restul lacurilor Yves Rocher din această gamă, adică 4 zile. 11 lei costă o sticluță de ojă. Nu conține particule strălucitoare. Mie îmi place mult, în prezent colecția mea de lacuri pastelate Yves Rocher este completă. Formulele sunt de calitate și se conservă bine în timp.
    Mi s-a spus că până nu o să-mi rezolv problema unghiilor foarte subțiri nu o să obțin niciun rezultat notabil privind rezistența ojei pe unghie, de aceea în această toamnă am plănuit să folosesc întăritoare pentru unghii și am să vă țin la curent cu rezultatele obținute. În această vară am luat suplimente (biotină, fier) și nu m-au ajutat decât la capitolul creștere, trebuia să-mi tai unghiile la câteva zile, însă unghiile au rămas la fel de subțiri. 
    Pe lista cu oje dorite încă mai am acel lac de unghii similar lui Ladylike de la Essie, ce se lasă în continuare căutat. Nuanța sa geamănă este Modern Love de la Deborah Lippmann, dar nici pe aceea nu am găsit-o la noi. O să fiu mai atentă și la mărcile mai ieftine, gen Flormar, Gabrini, Golden Rose căci văd că se întâmplă ca uneori iepurele să sară chiar de acolo și nu de la un brand cu renume. 

Comentarii

Anonim a spus…
Sa incerci eveline nail conditioner 8 in 1...
Si eu am avut unghii foarte subtiri care se rupeau imediat, iar asta a fost foarte bun pentru mine:))
Toma Aurora a spus…
Bună!

Mi-a fost recomandat acest tratament Eveline şi de către alticneva, din păcate nu am ţinut cont şi am luat ceva mai scump de la Sally Hansen care nu m-a ajutat cu mare lucru. O să-l caut, am înţeles că este foarte accesibil şi se găseşte inclusiv prin buticurile de cartier.
Merci mult!