De unde cumpărăm lenjerie modelatoare


   O lenjerie modelatoare de calitate poate face anumite zone ale corpului să pară cu până la 2 mărimi mai mici, iar dacă alegem să purtăm modele de calitate nu vom întâmpina probleme în ceea ce priveşte confortul. Astratex a pregătit o selecţie bogată de articole de lenjerie modelatoare, oferind preţuri foarte bune. Pentru cine nu a mai plasat până acum comenzi pe site, se oferă o reducere de 25 lei la prima voastră comandă, iar pentru fiecare achiziţie se primesc puncte bonus ce pot fi utilizate la următoarele comenzi. 
   Despre lenjeria modelatoare nu se vorbeşte foarte mult, însă n-ar trebui să reprezinte un subiect tabu. Starurile apelează la ea pentru o apariţie impecabilă, nu mai este niciun secret. Multe femei au zone problemă, în care nu reuşesc să slăbească, iar pentru ele anume s-au inventat dresurile, slipurile şi pantalonii modelatori. Azi le găsim în modele frumoase, decorate cu dantelă şi confecţionate din materiale confortabile.

   Articolele de lenjerie de acest tip sunt grupate în trei categorii: 
   SOFT CONTROL - efect fin de modelare, în zona feselor, a şoldurilor şi a taliei
   MID CONTROL - grad mediu de modelare, efect modelator în zona taliei, a şoldurilor şi a feselor
   MAX CONTROL - grad ridicat de modelare; subţiaza silueta cu până la 2 mărimi!
   Fiecare produs de pe site e semnalizat cu un banner care ne informează în ce categorie se încadrează articolul care ne interesează.

















Comentarii