Cum port bluza în dungi



    Bluza în dungi nu trebuie să ne lipsească din garderobă în sezonul cald. Este foarte uşor de integrat în ţinutele de vacanţă, dar şi în cele pe care le purtăm zi de zi pe perioada verii. Pe mine dungile mă poartă cu gândul la mare, aşa că se înţelege de ce le împachetez în valiza pentru vacanţă. Dacă vă mai aduceţi aminte, şi-n vacanţa la mare de 1 mai am purtat o jachetă în dungi, mi s-a părut potrivită pentru locaţie, avea un aer mărinăresc, ca aproape fiecare articol vestimentar imprimat astfel.
    Compativ cu clasicele dungi de culoare închisă (negre, bleumarin), cele de culoare roşie crează un contrast violent, tocmai de aceea nu m-am aventurat să le combin cu nuanţe care să rivalizeze cu nuanţa lor vibrantă. O pereche comodă de pantaloni scurţi din denim şi nişte espadrile de culoare roşie au fost opţiunea mea pentru a completa vesela bluză îndungată.



Am purtat: 
Bluză SheIn
Pantaloni scurţi SheIn
Espadrile Calvin Klein

  Espadrilele sunt încălțări foarte comode ce pot fi purtate inclusiv în primele săptămâni de toamnă, așa că nu este prea târziu să vă cumpărați o pereche nouă. Căutați modele de calitate, căci vor rezista pentru mai multe sezoane. Estetic, espadrilele mele preferate sunt luate din Miniprix cu doar câteva zeci de lei, dar nu sunt de cea mai bună calitate și sfoara împletită din jurul tălpilor se deteriorează foarte, foarte repede. Așa că m-am învățat să mă orientez înspre modelele mai scumpe, de calitate superioară. Pândesc reducerile, iar de pe Fashion Days îmi cumpăr cel mai des încălțăminte din această categorie. Calvin Klein și TOMS sunt două nume celebre pentru care garantez, dar pe site se găsesc multe alte branduri cunoscute pentru calitatea produselor.



Comentarii

Ella a spus…
Am o singură pereche de espadrile de genul ăsta, luată prin primăvară, dar cred că o să-mi mai iau și altele, sunt tare faine, comode și practice - cândva mi se păreau doar ciudate, dar mi-am schimbat părerea.
Foarte faină ținuta, îmi place bluzița!
bydee-make-up a spus…
Oh, imi place la nebunie tinuta ta!
E una dinstre combinatiile mele preferate si zau ca mi-ai facut "pofta" de espadrile frumoase foc! :D
Pupici
Cristina a spus…
Espadrilele nu sunt tocmai genul meu, dar frumoasa tinuta ta.
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Cristina!
Toma Aurora a spus…
Hi hi! Orice poftă trebuie satisfăcută, Diana! :D
Toma Aurora a spus…
Mihaela, nici mie nu-mi plăceau prea tare în trecut. Sora mea purta adesea, iar mie mi se păreau urâțele.
Mulțumesc!