Cu ce sa ma imbrac pentru a parea mai inalta?



   Cand vine vorba de haine dama, gama de produse este foarte larga. Cu toate acestea, o multime de femei spun ca ele nu au cu ce sa se imbrace. Insa, in spatele acestei replici nu se ascunde un sifonier gol, ci unul prea plin. E greu sa alegi cand ai o multime de tinute si e greu sa alegi atunci cand hainele nu iti vin asa cum iti doresti. Unele persoane sunt prea slabe si vor sa para mai plinute, altele prea mici si vor sa para mai inalte. Femeile sunt destul de pretentioase cand vine vorba de haine si isi gasesc destul de greu tinutele perfecte. Chiar daca hainele le vin bine, de cele mai multe ori nu sunt multumite. Daca vrei sa-ti mai cumperi un rand de haine poti vedea tinute Desigual pe Answear, dar si tinute de la alte branduri de renume. 
   Acum insa ne vom adresa femeilor care sunt mici de inaltime si vor sa para mai inalte. E posibil sa ai chiar tu aceasta problema sau una din prietenele tale. Trebuie sa incerci sa fii multumita cu felul in care arati, deoarece nu poti schimba lucrurile. Le poti schimba prin artificii vestimentare, dar fizic nu poti face nimic sa fii mai inalta decat esti deja, daca procesul de inaltare s-a terminat. 

   Daca vrei sa pari mai inalta, incearca sa porti anumite piese vestimentare care sa te avantajeze. De exemplu, ai putea opta pentru tinute imprimate cu dungi verticale. Acestea te vor avantaja si vor crea efectul dorit. Ai grija insa sa nu optezi pentru prea multe culori. 2-3 nuante sunt mai mult decat suficiente.
   O alta idee buna ar fi sa porti pantaloni cu talie inalta. Acestia iti vor alungi silueta si vei arata extrem de bine. In plus, sunt si la moda. Talia inalta e valabila si la pantalonii scurti. Ai insa grija la fuste, deoarece fustele cu talie inalta nu te vor face sa pari mai inalta, ci dimportiva.
   Specialistii in moda mai recomanda pentru persoanele care vor sa para mai inalte si fustele si rochiile cu slit lung. Purtand astfel de tinute, picioarele tale vor parea mai lungi si prin urmare vei parea mai inalta. Pentru a obtine efectul dorit, slitul trebuie sa fie intr-o parte. 
   Daca pana acum nu purtai salopete, e momentul sa le porti daca vrei sa pari mai inalta. De ce? Deoarece ele te fac sa pari mai inalta si iti scot in evidenta talia. Vara aceasta sunt la moda, deci cauta-le in magazinele online si offline. 
   Pe langa tinutele pe care le alegi, nu uita ca tocurile nu trebuie sa lipseasca. Alege-ti tocurile potrivite pentru tinutele tale si vei arata asa cum iti doresti. 

Comentarii

Mihaela Pojogu a spus…
Elemente care nu taie dar alungesc, asa-i, ne fac sa parem mai inalte. Chiar si cand purtam incaltaminte cu talpa joasa. Imprimeu pe trunchi dar fara volum si fara maneci, ex rochiile maxi, tinutele monocrome sunt varianta usoara.
xox
Toma Aurora a spus…
Miha, mulțumesc pentru plusul de sfaturi!
Te pup!