Comandă Iherb



   Iherb este alegerea mea atunci când caut produse naturale pentru îngrijire sau suplimente alimentare, așa că nu e ceva surprinzător faptul că am plasat o nouă comandă pe site. Pachetul a venit ceva mai greu de data aceasta, în patru săptămâni, iar în comanda mea s-au aflat atât produse pe care le-am mai cumpărat în trecut, cât și noutăți. În special îmi doream suplimentele, însă și de cosmetice aveam nevoie, pentru că rezervele mele începuseră să se reducă considerabil.

    De pe Iherb cumpăr un gel de curățare de la Neoteric de ani buni, însă produsul nu se mai fabrică. Am înțeles că firma suferă o transformare și pe viitor se vor introduce cosmeticele lor din nou pe site, într-o altă formă de prezentare. Până atunci am decis să încerc un alt produs de curățare, foarte apreciat de cumpărători: gelul delicat pentru ten Eucerin (28 lei/ 237 ml). S-a dovedit a fi o alegere foarte inspirată! Nu are miros, este foarte blând cu tenul și-l curăță bine. Nu face foarte multă spumă însă îmi simt pielea curată după ce-l folosesc. 
   Pentru prietenul meu am ales gelul cu aloe vera All Terrain (16 lei/ 60 ml), ce poate fi folosit pe ten după baie sau după expunerea la soare. Pe Iherb există și variante mai ieftine, în cantități mult mai generoase, eu am ales-o pe aceasta pentru că am citit mai multe păreri pozitive din partea bărbaților, la adresa sa. În general prefer să folosesc suc de aloe direct din plantă, are mama un ghiveci uriaș, însă nu tot timpul e la îndemână această variantă.
   Din nou am cumpărat crema de noapte de la Andalou (15 lei/12 ml). Este minunată această cremă pentru tenul meu gras și sensibil, nu este deloc iritantă și are o formulă lejeră. Voi continua să o comand și pe viitor. Vă recomand varianta mini pentru că produsul se păstrează mai bine în acest tip de ambalaj. Puteți comanda mai multe tuburi, până și la preț e mai avantajos să fie achiziționată astfel, fiind mai ieftină decât varianta originală, la borcan.



   Pot spune că am plasat mai degrabă comanda pentru capsulele cu merișor (33 lei/ 90 capsule), pentru că aveau o concentrație mare și un preț foarte bun. Aceste suplimente se folosesc în cazul infecțiilor urinare, pot fi luate zi de zi. Merișorul  e indicat pentru sănătatea tractului urinar dar este și o sursă bună de antioxidanți. Poate fi luat pentru a preveni mai multe tipuri de infecții, cea urinară fiind probabil cea mai deranjantă în cazul femeilor, pentru că nu poate fi tratată decât temporar cu antibiotic și capătă mereu forme noi. 
    Într-un final, probioticele California Gold au ajuns din nou în coșul de cumpărături. De data aceasta le-am luat preventiv, în cazul în care voi mai avea probleme cu stomacul. 

    Coletele Iherb ajung în România în 2-4 săptămâni, la poșta locală. Nu se plătesc taxe suplimentare, cu excepția celor de transport. Eu aleg varianta de livrare Global Mail iar de obicei plătesc 15-20 lei pentru livrare. Plata o fac cu un card în lei. Se poate plăti și prin Paypal, dacă aveți un cont. 
   Dacă nu ați mai comandat până acum de pe site, puteți obține o reducere de 5$ folosind codul URO424. 


Comentarii

ilda76 a spus…
Am avut vreme buna o relatie armonioasa cu gelul de curatare Eucerin - dar eu imi amintesc ca mirosea a detergent (dar puteam ignora cu lejeritate acest inconvenient)...
Mi-ai amintit ca am doua flacoane cu capsule de merisor - cumparate cu scopul de a administra preventiv! Sa actionez! :)
De-abia astept sa vad cum e crema Andalou...
Sa iti fie toate de folos, Aurora! Pupicei!
Ilda
Deea D. a spus…
Si eu folosesc Eucerin de un an, dar la mine spumeaza foarte tare. Pun pe buretel konjac fix cat curge dintr-o singura apasare si masaj toata zoana pana la umeri. Spumeaza si curata bineee! :D
Toma Aurora a spus…
Ilda, poate or fi scos parfumul între timp. Al meu nu miroase a nimic şi l-am folosit de câteva ori până acum. Tot preventiv mă folosesc şi eu de capsulele cu merişor, ele impreuna cu minim 2 l de apă pe zi mi se par cel mai eficient arsenal. Am luat şi un antibiotic foarte puternic in martie, Tavanic, şi după o lună infecţia a căpătat altă formă. Ginecologul zice că aşa se întâmplă, că un tratament definitiv nu există şi că doar prevenţia e singura soluţie.
Am văzut comanda ta, să ştii că aştept un feedback de la tine pentru masca Andalou, eventual în grupul de pe Facebook.
Te pup, draga mea!
Toma Aurora a spus…
Deea, nu mai am bureţel konjac, l-aş fi încercat şi astfel. Nu mă nemulţumeşte acest aspect, doar că mi se pare mai puţin spumant decât ce am folosit înainte. Aceeaşi cantitate folosesc şi eu, mi se pare super sistemul de dozare!
ilda76 a spus…
Se prea poate, Aurora! Asa s-ar explica... E vreme buna de cand nu am mai folosit eu gelul Eucerin.
Spre final de primavara (dupa aproape 5 ani de "respiro", m-a incercat si pe mine o uratica infectie urinara, s-a rezolvat si as vrea sa mai ajut sistemul sa functioneze bine!:)
Sigur, vei sti impresiile mele despre masca Andalou! Daca vezi ca nu dau semn, te rog sa nu eziti sa ma tragi de maneca! ;)
Big hug!
Ilda
miki a spus…
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
miki a spus…
Uitam, buretei konjac destul de OK se gasesc la JYSK si sunt la reducere doar 5 lei :)
miki a spus…
Eu am renuntat la Eucerin, ca ma usturau ochii. Sunt la al doilea flacon de Nutribiotic si-mi prieste de minune. Curata bine (eu il folosesc in combinatie cu buretel de celuloza), nu usuca tenul, e mult :D si costa putin
Am editat comentariul ca nu-mi iesise link-ul
Toma Aurora a spus…
Miki, merci mult pentru recomandare!
Încă nu mi-a ajuns în ochii gelul de curățare, dar am observat că se specifică să se evite contactul ochilor cu produsul.
Anonim a spus…
Coletul a ajuns la posta vamala? Am inteles ca nu mai ajung la posta de cartier.
Toma Aurora a spus…
Nu, acest colet a venit la oficiul local, însă în acest moment comenzile vin la vamă :( .