Aparate pentru înfrumusețare



   Cumpărarea de gadgeturi pentru îngrijirea personală e o grijă pe care oricine preocupat de imaginea sa o are. Fie că vorbim de o placă nouă pentru îndreptarea părului, un epilator mai performant sau un aparat de ras ușor de utlizat, cu toții avem nevoie de câte o ustensilă cu ajutorul căreia să ne îmbunătățim aspectul fizic. Flanco s-a gândit la noi toți și ne așteaptă pe site cu o extra reducere de 15% pentru o selecție de peste 100 produse dedicate îngrijirii personale. Obiectele deja reduse intră și ele în promoție, iar în unele cazuri putem obține chiar și un preț final înjumătățit.
   Recomandările nu puteau lipsi și de aceea am selectat de pe site trei produse pe care orice femeie trebuie să le aibă în arsenalul ei. 

USCĂTORUL IONIC





   Când am trecut de la un uscător clasic la unul ionic am observat două schimbări majore: părul se usucă ceva mai greu dar se electrizează mai puțin, iar aspectul frizat se reduce considerabil. Părul meu fiind ondulat nu prea se înțelege cu uscătoarele de păr, devine bufant după uscare, așa că prefer să-l usuc natural. Însă când sunt pe fugă sau mi se pare răcoare în casă, pun mâna pe uscător și-l zvânt măcar la rădăcină cu acest instrument.
   Am un model Philips de mai bine de 5 ani, cred că este unul dintre primele lor modele ionice. Îmi place că atunci când setez temperatura pe o treaptă joasă, aerul devine întradevăr aproape rece. Am avut câteva uscătoare pe care doar ținând apăsat pe butonul COLD puteam ajunge la asemenea temperaturi, iar metoda asta nu era cea mai comodă. Jetul de aer rece păstrează onduleurile definite și agresează mai puțin firul de păr.


KIT-UL PENTRU EPILAT



   Fanele îndepărtării părului cu ajutorul epilatorului ar trebui să investească într-un kit complet pentru epilat, iar argumentarea e simplă. Pentru zonele delicate (axilă, inghinal) un capăt cu multe pensete nu va face altceva decât să producă multă durere. Un epilator cu capăt îngust e recomandat pentru aceste zone sensibile.  
   Dacă vi se pare că epilatorul vostru se strică prea repede, pensetele slăbindu-se prea ușor, vă recomand să:
   -folosiți epilatorul doar pe pielea perfect curată, pentru a evita acumulările de creme și uleiuri între pensete;
   -spălați capătul după fiecare utilizare. Nu e ceva care mă încântă, dar pielea moartă prinsă între pensete le strică în timp și duce la depozitarea murdăriei la baza rolei;
   -depozitați aparatul într-o cutie, pentru a-l feri de praf.


PERIUȚA ELECTRICĂ


   Periuța de dinți electrică nu e un instrument pentru leneșii care vor să scape cât mai repede de spălatul pe dinți. Pune o presiune mai mare pe dinți și îi curăță mai bine. De când port aparat dentar o folosesc doar pe interiorul dinților, pentru a nu afecta bracket-urile. Placa bacteriană e îndepărtată mai bine, dinții se simt mai curați și tartrul se depune mult mai greu.
   Cu toate că am folosit periuța electrică mai bine de un an nu am observat o albire evidentă a dinților, ăsta mi se pare mai degrabă un mit. Trebuie să aveți grijă la modul în care mișcați periuța, pentru că există riscul de a introduce resturile alimentare sub gingii, așa că invenția electrică necesită aceeași atenție ca și mânuirea unei periuțe clasice.

   Flanco a lansat #suportclientinonstop, un serviciu îmbunătățit pentru relațiile cu clienții, ce se bazează pe preluarea rapidă a apelurilor de către un operator (în cazul de mai jos, în jur de 50 secunde). Pentru orice curiozitate legată de produsele vândute de #flanco, putem apela la orice oră din zi și din noapte la numerele de telefon 037.447.71.00 sau 021.203.81.70. 



Comentarii