Wishlist de iulie


     Prima lună din vară a trecut ca o bătaie din palme, timpul curge mai repede când ziua se măreşte şi poţi face mai multe lucruri ca în restul anului. A fost foarte cald în iunie şi cine a vrut să se bronzeze şi-a putut găsi cu siguranţă măcar 2 zile în care să se răsfeţe sub razele soarelui, în intervalul orar recomandat. Iulie se anunţă şi ea o lună foarte caldă, aşa că lista de dorinţe e conformă temperaturilor prognozate.



   Îmi place foarte mult bluza camel de pe SheIn. La finalul lunii trecute am plasat o nouă comandă pe site, mi-am luat o rochiță din denim și un kimono cu ciucuri, atunci această bluză nu era disponibilă pe site. La următoarea comandă va ajunge în coșul de cumpărături!


    Slăbiciunea mea pentru costume de baie cu detalii drăgălașe mă face să pun în wishlist un model cu tăieturi scallop. Îl găsim în versiunea scumpă la J. Crew şi la preţuri de 15-20 dolari pe site-urile asiatice.




    Dacă tot am consumat aproape toate tuburile de cremă cu factor de protecţie solară, pentru corp, acum doresc să încerc un alt produs şi m-am oprit la Photoderm SPF30 de la Bioderma. În ultima lună am folosit flacoane de la Yves Rocher, Piz Buin şi Kiss my face, nici nu le cumpăram bine că parcă se şi consumau. Este important ca aceste produse să fie aplicate într-o cantitate generoasă, pentru a proteja corespunzător. Sunt necesari 30-60 ml de loţiune, în funcţie de dimensiunea corpului nostru.




    Pe Iherb am văzut o cremă BB incoloră foarte interesantă, de la Andalou, ce promite o bună protecţie împotriva agresiunii soarelui şi un control al secreției de sebum. Tot de pe Iherb caut să-mi iau şi un gel de curăţare cu AHA, dar încă nu m-am decis care va fi acela. Favoritul meu, cel de la Neoteric, nu se mai găseşte pe acest site şi vestea m-a întristat, căci este singurul produs care efectiv îmi păstrează tenul fără niciun coş. Iar eu sunt predispusă la acnee în zona maxilarelor, cum schimb gelul de curăţare de la Neoteric cum mă umplu de moviluţe dureroase. Şi asta fără să am vreo dereglare hormonală, testele făcute indicând limite normale ale hormonilor.



   Nucile de săpun sunt indicate pentru spălatul hainelor bebelușilor sau pentru ale persoanelor cu alergie la detergenți puternici. Pe mine m-a cam deranjat Ariel-ul în ultimele luni și caut o alternativă naturală. Pentru început voi lua o cantitate mai mică de pe Iherb, să mă conving de calitățile sale. Se spune că un gramaj de 4oz e suficient pentru 40 de spălări.





    Doctor Jivago şi Ferma Animalelor fac parte din lista de lecturi pe care mi-am stabilit-o pentru această vară. Pentru iulie aveam mai multe titluri în plan, însă Doctor Jivago e o lectură stufoasă şi nu cred că timpul îmi va permite să mă întind mai mult.

Comentarii

Sunnyeri a spus…
Nice post)
I`m following ur blog with a great pleasure via GFC

Please join me - http://sunnyeri.blogspot.com