Review: Crema de noapte Andalou Resveratrol Q10


    În încercările mele de a-mi crea o rutină de îngrijire bazată pe cât mai multe produse cu ingrediente naturale, am dat peste Resveratrol Q10, o cremă fabricată de Andalou Naturals. Este anume concepută pentru hidratarea şi repararea pielii pe timpul nopţii şi se adresează tenurilor uscate, sensibile sau cu riduri de expresie. Nu există un prag de vârstă pentru folosirea acestei creme, însă după părerea mea este ideală pentru tenurile femeilor de 20-35 ani. 




   Resveratrol Q10 se poate cumpăra fie în varianta de 12 ml, fie în cea de 50 ml de pe Iherb. Varianta mică dispune de un ambalaj inteligent, crema se poate doza mai bine, iar prin orificiul mic aerul pătrunde greu în interior. Astfel formula se păstrează în condiţii bune pentru mai mult timp. Şi din punct de vedere financiar e indicat să optăm mai degrabă pentru varianta mică, raportul cantitate/preţ fiind ceva mai avantajos în cazul acesteia.
   Eu am cumpărat pentru început un singur tub de 12 ml, iar la următoarele comenzi Iherb am adăugat de fiecare dată unul nou. Iar de aici cred că se subînţelege faptul că-mi place foarte mult crema şi o consider de nelipsit din trusa mea de cosmetice. 
    Primul lucru pe care-l iau în calcul când ofer un feedback unei creme este impactul imediat asupra pielii. Tenul meu se irită repede de la multe creme, nu se înroşeşte însă mă mănâncă teribil pe aripile nasului şi până nu clătesc produsul respectiv de pe faţă nu scap de senzaţia neplăcută. Crema de noapte Andalou nu mi-a produs nicio reacţie alergică, motiv pentru care am continuat să o aplic seară de seară. 
   Dimineaţa am constatat că pielea capătă un aspect odihnit şi mai uniform. Cu timpul am observat o estompare a pistruilor cauzaţi de soare şi o uniformizare a aspectului tenului. Şi crema cu factor de protecţie solară pe care o aplic în fiecare dimineaţă joacă un rol important în diminuarea petelor pigmentare, sfatul meu este să nu săriţi niciodată peste acest pas dacă doriţi să vă păstraţi tenul tânăr pentru cât mai mult timp.
    Legat de diminiuarea ridurilor de expesie, eu am câteva sub ochi încă din copilărie, însă cu trecerea anilor am observat că s-au mai adâncit puţin. Nu pot spune că această cremă m-a ajutat să le elimin, nu am observat cine ştie ce îmbunătăţiri la acest capitol. Tocmai de aceea nu cred că ar face minuni în cazul unui ten ridat, o găsesc mai degrabă o cremă de întreţinere bună pentru un ten tânăr.
    Ziceam că este foarte bună pentru tenul gras. Al meu este uleios mai ales pe timpul verii, pe întreaga sa suprafaţă. Nu simt deloc crema grasă atunci când o aplic, se absoarbe rapid în piele şi nu mă trezesc dimineaţa cu coşuri. O folosesc şi ziua, pe post de cremă de ochi, îmi păstează pielea din această zonă hidratată şi reduce optic liniile fine din zonă. Se poate aplica şi machiaj peste ea, fără probleme. Unele produse Andalou au un miros puternic, însă crema de faţă are doar o uşoară aromă, se simte vag în momentul aplicării şi dispare după câteva minute. 
     Un tub mic îmi ajunge pentru 3-4 săptămâni de utilizare, iar preţul său este de doar 15 lei. Varianta full size costă 87 lei, v-am expus la începutul postării motivele pentru care nu aş opta pentru flaconul mare. Îmi place mult crema şi voi continua să o folosesc şi pe viitor. O să observaţi, dealtfel, că se va regăsi şi în următoarele comenzi plasate pe site-ul Iherb. 
     

Comentarii

Cristina a spus…
Interesant produs.
Deea D. a spus…
O am si eu in dulapior din toamna. Cred ca voi incepe sa o folosesc - chiar si inainte de termin crema de la Pai.