Recomandări Solaris pentru această vară



    Solaris a pregătit iar ceva util pentru sezonul în care ne aflăm. Cea mai interesantă noutate este uleiul de cocos ambalat în flacon cu pompă, ideal pentru a fi luat cu noi în vacanță. Acesta se folosește după expunerea la soare, pentru a calma pielea și a prelungi rezistența bronzului. Poate fi folosit și pentru prepararea măștilor pentru ten și păr, dar și pentru demachiere. Pentru ca uleiul să rămână lichid, e nevoie ca recipientul să fie păstrat la temperaturi de peste 23 de grade. Dacă conținutul s-a întărit, nu-i nimic! Doar câteva minute în care să-l ținem la căldură sunt suficiente pentru ca uleiul să redevină lichid.
    Produsul are un gramaj de 150 grame, uleiul e presat la rece și e de cea mai bună calitate, iar prețul său este de 20 lei. Online îl puteți achiziționa direct de pe site-ul Solaris Plant.




    Uleiul nu este singura recomandare de azi, iată mai jos lista unor alimente benefice pentru sănătatea şi frumuseţea noastră în perioada estivală: 
   -mix-ul Hai la Joacă (10 lei): un amestec de cereale și fructe uscate menit să ne umple de energie atunci când petrecem timp în aer liber. Este ideal și pentru cei mici, căci conține numai lucruri bune de ronțăit. Îmi place mult merişorul din acest pachet, vine într-o cantitate generoasă.
   -maxi proteine (10 lei): un mix de 5 tipuri de făină, cu un conținut ridicat de proteine. În 100 de grame de produs sunt 38 de grame de proteine, concentraţie ce o depăşeşte pe cea a cărnii.
   -semințe de chia (4,5 lei) și semințe pentru salată (7 lei): pentru un plus de savoare dat salatelor, dar și pentru un aport de fibre, proteine și omega 3. La început nu-mi plăceau deloc semințele adăugate în salate, însă cu timpul m-am obișnuit cu ele și mi se pare că oferă consistență acestor preparate ușoare și le fac mai sățioase.
   -musli-mix fără zahăr (5 lei): o alternativă sănătoasă la cerealele din comerț. Nu conțin zahăr. Nu-mi plac semințele de floarea soarelui din el, cu excepția acestora mi se pare amestecul perfect pentru micul dejun.
   -gustare dulce-acrișoară (6 lei): fructele confiate sunt foarte bune când sunt consumate ca atare sau împreună cu un terci din cereale, eu le prefer în varianta din urmă după fiecare oră de sport. Mixul acesta conţine inclusiv dude, mai rar întâlnite în amestecurile de fructe confiate.



    Din gama de produse Solaris vă mai recomand meiul și boabele de linte roșie, sunt printre preferatele mele în sezonul cald. Meiul îl fierb cu lapte, adaug o linguriță de zahăr și-mi prepar astfel o cină foarte rapidă și hrănitoare, iar din lintea roșie fac o ciorbiţă scăzută, delicioasă și consistentă.
    Prețurile menționate sunt cele de pe site-ul Solaris. Eu cumpăr produsele lor din magazinele naturiste la prețuri mai mari, uneori chiar duble dacă stau și mă uit acum la mix-urile de fructe. Dar de multe ori varianta offline îmi e mai la îndemână, mai ales că adesea am poftă de o gustare și trebuie să cumpăr ceva în acel moment pentru a-mi potoli foamea.

Comentarii

Unknown a spus…
Multumesc pentru recomandari. Uleiul vreau de multa vreme sa-l cumpar (iar) dar in ambalajul asta e mai practic. Trebuie sa incerc si eu lintea. Acum observ ca ai schimbat si hainutele blogului ...e foarte, foarte dragut <3
Te pup.
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc mult, Iulia!
Eu lintea am descoperit-o acum doi ani, până atunci nu mâncam deloc. E ieftină, câțiva lei costă o pungă.
Te pup, draga mea!