Pensule Real Techniques


    Pensulele Real Techniques nu au nevoie de o introducere pompoasă. Sunt celebre în întreaga lume datorită calității lor și prețurilor decente în comparație cu ustensilele similare produse de alte branduri cu renume. Rar mai găsești azi o pasionată de machiaj care să nu aibă în trusa sa măcar o astfel de pensulă. Favorita mea este Multi Task Brush, o pensulă cu care se poate aplica pudră, fond de ten mineral, iluminator sau fard de obraz. Eu o utilizez pentru a mă da cu bronzer mineral, face o treabă foarte bună în condițiile în care aplic produsul direct peste cremă, căci am renunțat la fondul de ten de când a sosit vara.

   Pensulele acestea se găsesc și pe Elefant de acum, consituie una dintre marile noutăți de pe site și cred că asta este o veste foarte bună pentru cele care considerau că prețurile de pe Makeup Shop erau cam ridicate și nici nu se încumetau să comande aceste produse de pe Iherb. Mie îmi este la îndemână și acest site, comand de pe Iherb cel puțin o dată pe lună, acolo găsesc o varietate mai mare de pensule RT. Salut sosirea acestor noutăți pe Elefant, mai ales că produsele beneficiază de livrare gratuită dacă sunt ridicate din pickup point-urile din întreaga țară. În București sunt 13 astfel de locații, în restul țării încă 5, iar lista lor o găsiți AICI.















Comentarii

Anonim a spus…
Super! Imi doresc de ceva vreme niste pensule noi si m-am hotarat pentru rt. Am mai comandat de pe elefant si am fost multumita, asa ca e perfect.