Review: Loțiune Cocoa Butter Formula de la Palmer's



   Dacă loțiunile de corp s-ar premia, cea cu unt de cacao de la Palmer's, comandată de pe Iherb , ar primi din partea mea premiul întâi cu coroniță. Îmi amintesc că am am mai avut una din gama Cocoa Butter Formula, pe cea pentru reducerea vergeturilor și mi-a plăcut și aceea foarte tare ca și putere de hidratare. Pentru vergeturi nu există creme miraculoase, dacă s-au format deja atunci doar le putem reduce aspectul folosind produse foarte hrănitoare, prevenind în același timp apariția altora noi.

   Varianta cu vitamina E, cea despre care scriu astăzi, este o loțiune de corp densă, cu aspectul unui unt de corp de culoare gălbuie. Se întinde uniform pe piele, cu ușurință, fără a lăsa urme albe. Dă impresia că se topește în contact cu pielea, iar masarea sa este un adevărat moment de răsfăț. Completată de un miros delicios, de cacao, care pe mine m-a cucerit, folosirea sa a devenit momentul cel mai așteptat la ceas de seară, atunci când obișnuiesc să o aplic pe întreg corpul. Pentru cei care nu suportă mirosurile dulci, cei de la Palmers au și varianta fără miros a acestei loțiuni.
     Loțiunea Palmer's hidratează intens pielea, după ce o folosesc o simt hrănită corespunzător pentru multă vreme. Printre efectele sale pe termen lung am observat și capacitatea sa de a uniformiza culoarea pielii, așa că dacă aveți ceva pete difuze o să observați că acestea încep să dispară după 3-4 săptămâni de utilizare zilnică a loțiunii. 



   Pentru că m-a prins într-o perioadă în care am făcut adesea plajă, loțiunea aceasta și-a dovedit eficacitatea și ca produs after sun, fiind dealtfel recomandată și în acest scop pentru că reușește să calmeze pielea iritată și agresată de factorii de mediu externi. Mi s-a părut că fixează frumos bronzul pe piele și înlătură orice senzație de piele care strânge sau usutură la atingere. Untul de cacao e recomandat pentru calmarea pielii după expunerea la soare, iar cum această loțiune îl conține nu mă suprinde indicația.



   Eu am cumpărat de pe Iherb loțiunea în varianta mare, de 400 ml, plătind pentru un astfel de flacon 32 lei. Un preț decent pentru un produs pe care îl consider de o calitate foarte bună. Varianta de 400 ml e prevăzută cu pompă pentru dozare, ceea ce face produsul simplu de utilizat. De-a lungul timpului am folosit cosmetice hidratante mai scumpe, loțiunea de corp fiind un produs la care niciodată nu m-am calicit. Iar dintre toate brandurile folosite Palmers și Neutrogena mi s-au părut cele mai bune, celelalte (Sabon, The Body Shop, Boots), părându-mi-se mai degrabă niște produse parfumate decât hidratante.
    Loțiunile Palmer's pot fi comandate online de pe Iherb, la prețuri mai mici ca în România. În țara noastră varianta cea mai accesibilă o reprezintă farmacia Bebe Tei, iar undeva la polul opus se află lanțul DM, acolo unde prețurile sunt ridicate. 


Comentarii

bydee-make-up a spus…
Am adaugat-o pe lista.
Zilele trecute am observat ca farmacia Bebe Tei practica preturi decente si pentru produsele Palmer's asa ca simt ca trebuie sa am si eu un produs de acest gen. :D
Pupici
Rox a spus…
si mie imi place ff mult! o am si pe cea importiva vergeturile si functioneaza!!
Aurelia a spus…
Sunt foarte bune produsele Palmers.Recent am achizitionat si lotiunea de corp din gama cu ulei de cocos,pot spune ca e minunata si miroase excelent,o recomand!
Deea D. a spus…
Pana acum am rezistat, dar... Cred ca la toamna cedez si o cumpar si eu!
Toma Aurora a spus…
Diana, da, Bebe Tei e una dintre cele mai decente farmacii de la noi, practică prețuri foarte bune.
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Rox, mă bucur să aud că ești mulțumită de ele. Le iubesc!
Toma Aurora a spus…
Aurelia, o s-o cumpăr și pe cea cu cocos la recomandarea ta. Îmi place mult aroma de cocos, tocmai de aceea am pus-o deja în coș!
Toma Aurora a spus…
Deea, pentru sezonul rece e și mai potrivită!