Livrare gratuită pe SheIn



   Aţi văzut noul look al magazinului SheIn? Este mai aerisit şi mai modern acum, iar toate fotografiile unui produs sunt listate pe o singură pagină. Site-ul se foloseşte de manechine personale, aşa că riscul de a fi nemulţumit de ceva comandat din magazinul virtual s-a redus considerabil. Vestea bună cu care vin în această dimineaţă este că timp de 3 zile, între 10 şi 12 iulie, orice comandă, indiferent de valoare, beneficiază de livrare gratuită.  Mie în ultimele luni pachetele mi-au sosit la poşta locală, nu a mai fost nevoie să merg după ele la vamă, mi le-a adus poştaşul direct acasă.
   Pe site am văzut sute de produse reduse considerabil, multe rochii sub 10$, însă şi mai tare m-au atras noutăţile: bluze pe umeri cu volănaşe, rochii cu broderie, pantaloni scurţi în nuanţe perfecte pentru vară, sandale cu franjuri.
   Consultaţi tabelul de mărimi de pe pagina fiecărui produs, înainte de a adăuga articolul în coşul de cumpărături. Din experienţă am observat că articolele disponibile în măsuri pornind de la XS au croieli mai lejere şi acest XS al lor corespunde unui 36 european. Costumele de baie introduse recent se află la polul opus, iar un S echivalează cu un 34.
   Blugii ridică de foarte multe ori probleme printre cumpărători, iar pentru a vă alege măsura potrivită, iată sfatul meu: ghidaţi-vă doar după dimensiunea taliei! Indiferent dacă asta înseamnă că măsura indicată pe site va fi S, M, L sau XL. Nu vă luaţi după aceasta, ci după numărul de cm din talie.




























Comentarii

Anonim a spus…
Arata super ce ti-ai ales. Eu am incercat ieri sa comand si Romania nu mai apare in lista de livrare, cand trebuie sa selectez tara ...
Toma Aurora a spus…
Bună!
Am verificat acum și am observat că pentru conturile noi nu merge selectată România. Probabil e o eroare, o să le trimit un mail să văd ce se întâmplă.
Anonim a spus…
Din pacate,deocamdata nu mai livreaza in Romania,nici la conturile vechi. Eu am incercat sa fac o comanda si automat te trimite in lista cu tari,iar Romania nu figureaza. Le-am scris si au raspuns ca au probleme cu sistemul si nu mai livreaza in Romania. Nu se stie pentru cat timp :(
Asa ca...tot ce e frumos,dureaza putin.
Delia
Toma Aurora a spus…
Delia, am primit și eu răspuns și așa este, cum ai precizat și tu. Nu am putut plasa comanda, în România nu se mai fac livrări. M-a întristat această veste, au început să aducă lucruri din ce în ce mai faine pe site, iar în secțiunea cu 80% reducere găsisem o mulțime de genți și sandale frumoase :(.
Anonim a spus…
Aparent problema se va livra in termen de 2-5 luni. Au primit multe reclamatii de la cliente din Romania si au decis sa apeleze la o alta companie de curierat
Toma Aurora a spus…
Super veste! Mulțumesc mult că m-ai anunțat!