Genţi pe care trebuie să le am





   Ca şi pantofii, genţile parcă nu-s niciodată suficiente pentru o femeie! Cu toate că încerc să merg pe cât posibil pe nuanţe şi formate clasice, uneori îmi doresc să am fel şi fel de gentuţe deosebite, chiar dacă acestea se potrivesc doar unui număr restrâns de ţinute. Cea mai recentă poşetuţă cumpărată a fost una roz, croşetată, de pe Asos. Nu am purtat-o decât o singură dată, la un concert, la o ţinută în totalitate roz pudrat, înspre bej. Deşi ocazia de a o purta a fost una singură, m-am felicitat pentru achiziţie pentru că a fost geanta potrivită la momentul potrivit. Mi-aş dori să nu mai am reţineri când îmi cumpăr astfel de obiecte şi să îndrăznesc mai mult la acest capitol. 

   La următoarea comandă SheIn am în plan să-mi iau inclusiv o poşetă, mai am trei de la ei şi toate au din partea mea o bilă albă pentru calitate. De obicei dau comandă la comun, cu sora mea şi prietenele noastre, pentru a beneficia de livrare gratuită prin curier, valabilă pentru comenzi de peste 99$. Prietenele mele îşi iau doar haine, pe când ale Cătălinei aleg în special genţi. Aşa că am avut ocazia să văd foarte multe modele şi de obicei le-am comandat pe ale mele după ce le-am văzut deja în realitate.
   Dacă în urmă cu puţin timp, SheIn nici măcar nu vindea genţi, acum pe site sunt disponibile în jur de 1000 de modele, iar preţurile sunt foarte accesibile, se încadrează undeva între 10 şi 20 dolari. 
    Pentru că unele dintre alegerile mele sunt ceva mai copilăroase, poate că trebuie să deschid o paranteză şi să menţionez cum poate fi purtată o astfel de geantă. Ca orice alt lucru pe care-l punem pe noi, poşeta trebuie să fie în echilibru cu restul ţinutei. Astfel, la o ţinută foarte simplă (jeanşi clasici sau o fustă din denim+ top monocrom) putem adăuga un accesoriu ostentativ.





( O am pe maro şi este una dintre preferatele mele!)












SITEWIDE SALE

Take 40% OFF Over US$55     CODE:AC40

Take 45% OFF Over US$105    CODE:AC45

Get your latest fashion with the least cost from SheIn.

What are you waiting for?

Do not hesitate, just buy it. here: SITEWIDE SALE

Comentarii

Ella a spus…
OMG, eu nu-mi mai pot lua ochii de la gentuța donut! E super haioasă, trebuie să mă uit pe site la dimensiuni. :D
bydee-make-up a spus…
Spor la bifat!
Si mie imi place mult "gogosica". E tare simpatica! ;))
Pupici
Toma Aurora a spus…
Mihaela, deși pare micuță e încăpătoare. Eu am o variantă rotundă, dar simplă,cu aceleași dimensiuni, și-mi intră mai multe lucruri în ea decât m-aș fi așteptat.
Toma Aurora a spus…
Hi hi hi!
Pupici, Diana!